Betanız kaç çıktı ilkGeç döllenme olmus 3haftalık daha ondan boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betanız kaç çıktı ilkGeç döllenme olmus 3haftalık daha ondan boyle
Merhaba adetinizin kaçıncı gününde 83 çıktıKızlar beta 83 çıktı bugün
Beni de ekleyebilirsiniz sat 8 ocak bat 7 Şubat ovülasyon 19 Ocak
Düşmedi mi sisteme ayyy çok merak ediyorum inşallah hamilesindir sağlıklı bı gebelik olur hadi kız güzel haber ver bize
Merhaba sanırım üç gün önceydiMerhaba adetinizin kaçıncı gününde 83 çıktı
Yaaa o kadar tatlısınız ki çok ama çok teşekkür ederim hala çıkmadı sonuç ve zaman geçtikçe umudum gitgide bitiyorKonuyu takip ediyorum bildirim gelince direkt bakıyorum,dualarım şuan sizinle inşallah pozitiftir…![]()
Hala düşmedi hastane ziyareti bölümünde çıkıyor ama tahlillerim çıkmıyor amin inşallah hemen yazıcam size de sonucu ama zaman geçtikçe umudum azalıyor çok stresliyim çokDüşmedi mi sisteme geçen benimde öyle oldu hastanede öğrendim güzel haberler alırsın inşallah bize de haber ver lütfen
Amin inşallah bekliyorum bakalım bu sistem beni kanser edecekDüşmedi mi sisteme ayyy çok merak ediyorum inşallah hamilesindir sağlıklı bı gebelik olur hadi kız güzel haber ver bize
Nerede verdin arama şansın varmı hastaneyseAmin inşallah bekliyorum bakalım bu sistem beni kanser edecek
Hayır sağlık ocağında verdim bana demişlerdi ki ilk biz kanla kesinleştirelim sonra sistemde sorun yaşıyoruz başka yerde yaptırdığınızda felan demişlerdi ben de hem eve yakın hem öğleden sonra çıkar zannettim ama hiç umduğum gibi olmadıNerede verdin arama şansın varmı hastaneyse
Yarın sabah inşallah güzel haber verirsin insan bekleyemiyor saat geçmiyorHayır sağlık ocağında verdim bana demişlerdi ki ilk biz kanla kesinleştirelim sonra sistemde sorun yaşıyoruz başka yerde yaptırdığınızda felan demişlerdi ben de hem eve yakın hem öğleden sonra çıkar zannettim ama hiç umduğum gibi olmadı
Öyle düşünmeyin,umudunuzu kaybetmeyin,yarın öğreniirsiniz inşallah güzel haberlerYaaa o kadar tatlısınız ki çok ama çok teşekkür ederim hala çıkmadı sonuç ve zaman geçtikçe umudum gitgide bitiyor
İnşallah, evet gerçekten de öyleYarın sabah inşallah güzel haber verirsin insan bekleyemiyor saat geçmiyor
İnşallahÖyle düşünmeyin,umudunuzu kaybetmeyin,yarın öğreniirsiniz inşallah güzel haberler![]()
Hamilelik haberini vereceksin bize Allah'ın izniyle inşallah kaç gün geçti adet olman lazimdi su gebelik testi varsa yap ya ben duramazdim 15 tane test yaptım bu ay geçen gün attım 1 tane varsa yapsana yaİnşallah, evet gerçekten de öyle![]()
Merhaba hoşgeldiniz,bende sizin gibi buraya ilk defa katıldım.Erken gebelik testinizin markası neydiMerhaba kızlar. Sitede yeniyim. Bu konu başlığına denk geldim ve bilmediğim çok şey olduğunu fark ettim. Uygulamada beklenen adet tarihim 16 Şubat’tı. Regl olmadım hâlâ. Normalde hiç gecikme yaşamam. Sadece 1-2 damla kahverengi akıntı olmuş iç çamaşırımda. Erken gebelik testi yaptım akşama doğru. Negatif çıktı. Ne düşünmeliyim? İçim içimi yiyor.
Bir de eğer gebelik yeni oluşuyorsa geç döllenme olduysa veya o yüzden de çıkmamış olabilir,sabah ilk idrarla yapmak her zaman daha doğru,sabaha kadar hormonların birikmesinden dolayı daha doğru sonuç çıkar.Merhaba kızlar. Sitede yeniyim. Bu konu başlığına denk geldim ve bilmediğim çok şey olduğunu fark ettim. Uygulamada beklenen adet tarihim 16 Şubat’tı. Regl olmadım hâlâ. Normalde hiç gecikme yaşamam. Sadece 1-2 damla kahverengi akıntı olmuş iç çamaşırımda. Erken gebelik testi yaptım akşama doğru. Negatif çıktı. Ne düşünmeliyim? İçim içimi yiyor.