• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Ayyy hayırlı olsun 🩷çok teşekkür ederim inşallah. Bu arada akıntı durumunuz neydi beni en çok umutlandıran bu çünkü ilk kez böyle bir akıntı yaşıyorum. Şeffaf ve yapışkanlı gibi kokusuz.
Canım benimde akıntım başladı adetolmadım saha bugün normalde

Benimde gecikmemin 2.gunu seninle belirtilerimiz ayniydi yarin guzel haberleri veririsin umarim

Bilmiyorum ki en son testi ben 4 gün once yapmistim negatifti ama testin yorumlarinda gec cikardigini yazanlarda olmus beklesem mi kan mi versem baska marka testmi alsam kararsizim

Bilmiyorum ki en son testi ben 4 gün once yapmistim negatifti ama testin yorumlarinda gec cikardigini yazanlarda olmus beklesem mi kan mi versem baska marka testmi alsam kararsizim
Yani siz bilirsiniz ama ben normal test yerine kan testi vermek istiyorum çünkü her türlü lan vericem en azından çıksın ki ona göre hareket edelim diye

Yani siz bilirsiniz ama ben normal test yerine kan testi vermek istiyorum çünkü her türlü lan vericem en azından çıksın ki ona göre hareket edelim diye
Cok dogru haklisiniz ben biraz iğne fobim var oyuzden bi kacgun daha beklerim ama testi sabah ilk idrarla hic yapmadim onu yaparim yarın

Cok dogru haklisiniz ben biraz iğne fobim var oyuzden bi kacgun daha beklerim ama testi sabah ilk idrarla hic yapmadim onu yaparim yarın
O zaman sizde de güzel haberler gelir inşallah yarın. Umarım ikimiz de buraya KIZLARRRR HAMiLEYİZZZZ yazarız 🫠🫠

Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ
Ekkiz1ocak1şubat+
Raziye9610şubat10mart-
Rumeysacglar22aralık6şubat
Hasretim1237ocak1şubat+
Payedar13ocak11şubat-?
Sipser31ocak28şubat-
Mimiar6ocak6şubat
Teacherlıfe11ocak4şubat
Esra-se16ocak11şubat+
Gazel2210OcakŞubat+