Eğer kontrole gidersen sor bence gerek var mı kullanmama diye yaşın kaç bu aradaAmin kuzum inşallah hep beraber alalım güzle haberleri. Yok bana doktor hiç ilaç vermedi bu tarz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer kontrole gidersen sor bence gerek var mı kullanmama diye yaşın kaç bu aradaAmin kuzum inşallah hep beraber alalım güzle haberleri. Yok bana doktor hiç ilaç vermedi bu tarz.
Olur sorarım tabii yaşım 27Eğer kontrole gidersen sor bence gerek var mı kullanmama diye yaşın kaç bu arada
Benim de 25 güzel haberlerini bekliyorum mutlaka olsa da olmasada yaz merak ederim ben giriyorum sürekli iyi geceler şimdiden güzel haberler alman dileğiyleOlur sorarım tabii yaşım 27
Tamamdır sen de yaz ben de hep buralardayım iyi geceler umarım hep beraber alırız güzel haberleriBenim de 25 güzel haberlerini bekliyorum mutlaka olsa da olmasada yaz merak ederim ben giriyorum sürekli iyi geceler şimdiden güzel haberler alman dileğiyle![]()
Ben dayanamdım yine yaptım erken gebelik telefonda çok gmzükmüyor karartınca anca belli bir bakarmısın sende görüyormusunTamamdır sen de yaz ben de hep buralardayım iyi geceler umarım hep beraber alırız güzel haberleri![]()
Çok incecik bi çizgi gördüm ama bilemiyorum askoBen dayanamdım yine yaptım erken gebelik telefonda çok gmzükmüyor karartınca anca belli bir bakarmısın sende görüyormusun
Kan vermeye gidiyorum şimdi varsa çıkar zatenÇok incecik bi çizgi gördüm ama bilemiyorum asko
Canım sen düşük yaptığın için belki süt hormonların çalışmıştır bir kan tahlili ver prolaktin değerine baktır yüksekse ilaç veriyolar göğüslerin rahatlarKızlar göğüs ağrısı ve şişliğe ne iyi gelir ağrıdan olecem çok agriyor
Çıktı mı kuzu merak ediyorum seniKan vermeye gidiyorum şimdi varsa çıkar zaten
Evet çıktı 0.100 adete 2 gün var daha ama burdan dönmezÇıktı mı kuzu merak ediyorum seni
Olsun diğer ay denemeye devammmEvet çıktı 0.100 adete 2 gün var daha ama burdan dönmezdiğer aya kaldı
Kan versene canım sen bende merak ediyorum bak duramadım verdim hemenOlsun diğer ay denemeye devammmmoral bozmak yok. Ben hala olmadım bu arada
![]()
Morel sıfır bende diğer ay denememeye karar verdim biraz kafamı toplamam gerekOlsun diğer ay denemeye devammmmoral bozmak yok. Ben hala olmadım bu arada
![]()
Pazartesiyi beklicem ya çünkü çok belirtim var regl olmaya dair. Olmazsam pazartesi sabahtan kan vericem bizim sağlık ocağındakiler çok tatlı bekliyoruz pazartesi diyorlar bakalım inşallah olmam da veririm kanKan versene canım sen bende merak ediyorum bak duramadım verdim hemen
İnşallah inşallahPazartesiyi beklicem ya çünkü çok belirtim var regl olmaya dair. Olmazsam pazartesi sabahtan kan vericem bizim sağlık ocağındakiler çok tatlı bekliyoruz pazartesi diyorlar bakalım inşallah olmam da veririm kan
Yaaa yapma ama böyle bak sana ne diyorum 3 senedir olmuyor bizim böyle yaparsan kendine zarar verirsin yüklenme kendine motivasyon herşeyMorel sıfır bende diğer ay denememeye karar verdim biraz kafamı toplamam gerek![]()
İnan hiç kalmadı o kadar zoruma gidiyor ki diyorum ne zaman o hissi tadıcam her ay negatif görmekten gerçekten alt üst oldum allah sanada sabır versin kuzum çok dua ediyorum biraz kafamı toplamam lazım benim daha sağlıklı olması içinYaaa yapma ama böyle bak sana ne diyorum 3 senedir olmuyor bizim böyle yaparsan kendine zarar verirsin yüklenme kendine motivasyon herşey
En önemlisi senin sağlığın zaten ama bunu kendine yüklenerek yapma yoksa tabii ki bu ay denemek istemiyorsan deneme sana ne iyi gelecekse onu yap ama yıpratmadan kendini. Allahın her zaman bizim için düşündüğümüzden daha iyi bir planı vardırİnan hiç kalmadı o kadar zoruma gidiyor ki diyorum ne zaman o hissi tadıcam her ay negatif görmekten gerçekten alt üst oldum allah sanada sabır versin kuzum çok dua ediyorum biraz kafamı toplamam lazım benim daha sağlıklı olması için
Öyle diyerek avutuyorum kendimi zaten geciktiriyorsa güzellikle verecektir hep duamı ediyorum vardır bir bildiği diyorum ama işte maalesef engel olamıyorumEn önemlisi senin sağlığın zaten ama bunu kendine yüklenerek yapma yoksa tabii ki bu ay denemek istemiyorsan deneme sana ne iyi gelecekse onu yap ama yıpratmadan kendini. Allahın her zaman bizim için düşündüğümüzden daha iyi bir planı vardır