Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Ayyy çok şükür vakti zamanını bekliyor o zaman bende en son çektircem anesteziyle mi yaptırdın
Yok hayır Çanakkale’de yaşıyorum ben küçük yer olduğu için araştırmada sıra verdiler hemen aradım yaptılar çokta ilgililerdi ama benim canım yandı o ayrı tabi

Ben de bugün yaptım adete 4 gun kala ama negatifti değişir mi umutlanmadım değil şimdi
Ne desem bilemiyorum ama benim belirtilerim vardı göğüs aşırı şişti ağrıdan duramiyodum baş ağrısı kabızlık yorgunluk sürekli uyku hali vajina batması sol kasık ağrısı ve batması istahsizlik ağız kuruluğu ve demir tadı aliyodum hepsi geçti düşük yaptım sadece göğüs ağrısı ve şişkinliği geçmedi ona ne fayda ediyor biriniz öneride bulunsaniz

Kızlar göğüs ağrısı ve şişliğe ne iyi gelir ağrıdan olecem çok agriyor

Üzme kendini vardır bunda da bir hayır sağlık olsun. Benim de diz ağrısı ve kasık ağrısı var belirti olarak. Doktor hiçbir sorun da yok dedi ama 1 yıldır deniyoruz. Son Bi kaç aydır da ovülasyon takibi de yapıyoruz hatta anlamadık bizde

Bizde de bir sorun yok deniliyor 3 senede deniyoruz bizde

16 şubat testler negatif çıkıyor ama bel ve kasık ağrısı var 10 gündür hiç geçmedi bir ümit bekliyorum
10 gündür varsa eğer yumurtlamadan sonra başlamış oluyor demekki bunlar. Testte çıkmaz ama 17si gibi hala olmazsanız kan verin bence. Benimde 12si olmam lazımdı olmadım henüz pazartesiyi bekliyorum kan için olmazsam vericem

Daha benim reglime çok var ama yazdıklarınızı okuyorum, inşallah hepiniz bir an önce pozitifi görüp güzel haberlerle gelirsiniz. Mübarek gece birbirimize de dua edelim. Hayırlısıyla, kolaylıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

İnşallah inşallah hep dua ediyorum herkese isteyen ,allah kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

Bazıları çok çok erken öğreniyor inşallah tutmuştur canım öğrendiğinde yazarsan bende merak ettim dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…