Senin bat ne zaman canımAhh amin aminn inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bat ne zaman canımAhh amin aminn inşallah![]()
Amin inşallahTamam yazarım tabii ki benim de dualarım sizinle bu güzel gecede Rabbim isteyen herkese sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin![]()
Çok fazla akıntım var kasıklarımda batma vardı şuan hafif ağrıya döndü bugün itibari ile göğüslerimde hassaslaştı ama tüm bunlar hem regl hem gebelik diye çok umutlanamıyorumBelirtin var mı peki
25 şubat. Epey beklemem lazımSenin bat ne zaman canım
İnan bende çok umutlanıyorum geçen ay göğüslerim aşırı ağrıyordu dokunamıyordum başkada belirtim yoktu 2 gün gecikmeyle adet oldum bu ay doktor verdi letu kullandım yumurta büyütmek için dediğin gibi çatlama olduğu günden beri bel ağrım çok fazla kasık ağrım da geceleri başlıyor normalde adet olurum ondan sonra karın ağrısı başlardı asla bel ağrım olmazdı ne öncesi ne sonrası şuanlık başka hiçbir belirtim yok 2 günün geçmesini bekliyorum sen iyi dayanıyorsunÇok fazla akıntım var kasıklarımda batma vardı şuan hafif ağrıya döndü bugün itibari ile göğüslerimde hassaslaştı ama tüm bunlar hem regl hem gebelik diye çok umutlanamıyorum
Ovvv evet iyi değerlendir günlerini şans seninle olsun inşallah25 şubat. Epey beklemem lazım
Teşekkür ederimmmOvvv evet iyi değerlendir günlerini şans seninle olsun inşallah![]()
Evet özellikle geceleri oluyor benim de şuan batmalar bitti hafif ağrı var ay inşallah vardır ya. Benim ki sabır değil olmadığını öğrenme korkusuİnan bende çok umutlanıyorum geçen ay göğüslerim aşırı ağrıyordu dokunamıyordum başkada belirtim yoktu 2 gün gecikmeyle adet oldum bu ay doktor verdi letu kullandım yumurta büyütmek için dediğin gibi çatlama olduğu günden beri bel ağrım çok fazla kasık ağrım da geceleri başlıyor normalde adet olurum ondan sonra karın ağrısı başlardı asla bel ağrım olmazdı ne öncesi ne sonrası şuanlık başka hiçbir belirtim yok 2 günün geçmesini bekliyorum sen iyi dayanıyorsun![]()
Demi bende sabahları yapıyorum test negatife şimdiden alıştırıyorum sonrası daha kötü oluyor psikolojik olarakEvet özellikle geceleri oluyor benim de şuan batmalar bitti hafif ağrı var ay inşallah vardır ya. Benim ki sabır değil olmadığını öğrenme korkusu![]()
Normalde gecikirmiydi adetlerinEvet özellikle geceleri oluyor benim de şuan batmalar bitti hafif ağrı var ay inşallah vardır ya. Benim ki sabır değil olmadığını öğrenme korkusu![]()
Gerçekten öyleDemi bende sabahları yapıyorum test negatife şimdiden alıştırıyorum sonrası daha kötü oluyor psikolojik olarak
Yani son döngülerim hep 1-2 gün oynayarak oluyor 13 Kasım 11 Aralık 12 Ocak şeklinde oldum meselaNormalde gecikirmiydi adetlerin
Benim gibi benimde ya 2 gün ileri yada 2 gün öne atıyor bakalım bu ay nasıl olacakYani son döngülerim hep 1-2 gün oynayarak oluyor 13 Kasım 11 Aralık 12 Ocak şeklinde oldum mesela
Bakalım Şubat bize şans getirir inşallahBenim gibi benimde ya 2 gün ileri yada 2 gün öne atıyor bakalım bu ay nasıl olacak![]()
Gerçekten öyle ben 9 aydır her ay aynı şeyleri yaşıyorum bir umuttur bekliyorumBakalım Şubat bize şans getirir inşallahbelirtiler de regl döngüleri de aynı
![]()
Olucak olucak illaki olucak ümitsizlik yok ben 3 senedir kaybetmedim siz de kaybetmeyin umudunuzuGerçekten öyle ben 9 aydır her ay aynı şeyleri yaşıyorum bir umuttur bekliyorum
Olucak olucak illaki olucak ümitsizlik yok ben 3 senedir kaybetmedim siz de kaybetmeyin umudunuzu
3 senede hiç oluşmadı mı pekiOlucak olucak illaki olucak ümitsizlik yok ben 3 senedir kaybetmedim siz de kaybetmeyin umudunuzu
Hayırrr hiç oluşmadı ve doktorlara göre hiç bi sebep yok3 senede hiç oluşmadı mı peki
Allah sabır versin bitanem tüm kalbimle diyorum tez zamanda alırsın inşallah müjdeli haberi artık çocuk yapmak o kadar zorlaştı ki benim de hiç oluşmadı eşimde bir sorun yok göründü benim de yumurtalarım olgunlaşmıyormuş bu ay ilaçla büyüttük işte sen kullanmışmıydın letu yu daha önceHayırrr hiç oluşmadı ve doktorlara göre hiç bi sebep yok![]()
Amin kuzum inşallah hep beraber alalım güzle haberleri. Yok bana doktor hiç ilaç vermedi bu tarz.Allah sabır versin bitanem tüm kalbimle diyorum tez zamanda alırsın inşallah müjdeli haberi artık çocuk yapmak o kadar zorlaştı ki benim de hiç oluşmadı eşimde bir sorun yok göründü benim de yumurtalarım olgunlaşmıyormuş bu ay ilaçla büyüttük işte sen kullanmışmıydın letu yu daha önce