Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Kızlar reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden sonuç gösterenlere. negatif çıktı azıcık çizgi dahi görmedim sizce değişir mi
Son 4 gün kala yaptım negatifti ertesi günü akşam yaptım pozitifi gördüm

Amin inşallah

Hamile olanları tebrik ediyorumm kızlar bende uğur getirir diye yazayım sat: 22 ocak bat: 18 şubat ama geç yumurtladığımı düşünüyorum 6 şubatta, o yüzden bat 20 şubat diyebiliriz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kizlar adet oldum hamilelik bekliyordum ama tutmadi gakiba ama adetim ilk defa 2.gun cok agrili kucuk kan pihtisi seklinde niye olabilir

Varla yok arası yani gözle zor görülür çizgi bu arada çok sıvı almistim 7 gün kaldı regle 5 gün daha bekleyecegim
Testlerim bak hep böyleydi çok aşırı silik olanlar bile vardi

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-08-17-00-23-365_com.miui.gallery.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2025-02-08-16-59-52-348_com.miui.gallery.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2025-02-08-16-59-03-442_com.whatsapp.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2025-02-08-16-58-37-810_com.whatsapp.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 22
Adetten önce dijital gebelik testi yaptım negatifti kanama varken yaptım negatifti adetin 7.gunu dijital testte pozitifi gordum

Ayyy inşallah uğur getirecek bu tablo sizede

Hamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bu güzel ve uğurlu tabloya beni de ekler misiniz Raziye96
Sat 22 ocak bat 19 şubat

11 gün var adetime kasık ağrım var ara ara. Bel ağrım 2 gündür kendini baya hissettiriyor. Akşam üstü şeffaf akıntı ile bir damlacık kırmızıya yakın kan gördüm ve bi daha gelmedi . inşallah bebiş yerleşiyodur .

Evet ilk başta baya silikmis bi kacgun daha bekliycem canim
Net çizgi mor kapaklı olanı adetin 5 günü gördüm ince varla yok arası çizgiyi adete 3 gün kala öğrendim Clear bluenin testi adetten 6 gün önceki test ben adetten 1 gün önce yaptım o halde silikti geç döllenme olduğu icinmis

Ayyy inşallah inşallah ama yumurtlama zamanı da geliyor inşallah bebistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…