Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Hoş buldum teşekkür ederim sağlıkla gelsin minnoşunuz
Ayyy inşallah sende bize o güzel haberi verirsin
Yumurtlama zamanım geçti 1 gün durup 1 gün değerlendirdik
Ovalasyon testin varsa yapsana bazen adete 1 gün kala bile yumurtlama oluyor ben bu ay tamamen herşeyden umudumu kesip ne ovalasyon testi yaptım ne de folik asit içtim pcos hastasıyım 1 ay catliyosa yumurta diğer ay catlamiyodu havuç yedim bı yer de okudum bu ay sanırım onun etkisiyle çatladı ve oldu çok şükür yürüyüş yapın günde yarım saat ve diyete baslamistim

Ovulasyon testim yok ben akıntımı takip ederek değerlendirdim ama dediğim gibi hiç boş geçmedik şükür

Ovulasyon testim yok ben akıntımı takip ederek değerlendirdim ama dediğim gibi hiç boş geçmedik şükür
Havuc varsa ye bence adete kadar değerlendir bi dolu bi boş şekilde ben öyle yaptım adet bitti başladım yumurtlamaya 1 hafta kala bıraktım daha adete var değerlendirin bence

Havuc varsa ye bence adete kadar değerlendir bi dolu bi boş şekilde ben öyle yaptım adet bitti başladım yumurtlamaya 1 hafta kala bıraktım daha adete var değerlendirin bence
Değerlendiriyorum havuç yeni bitti yedim hergün . İnşallah belirtiler yerleşme belirtisidir

Bu ay akıntı hiç olmadı bende hamileliği ordan anladım yumurtalama döneminde oluyordu olmadı adete 5 gün kala inanılmaz derecede akıntı problemi ve kabızlık sorunu yasadim

Bu ay akıntı hiç olmadı bende hamileliği ordan anladım yumurtalama döneminde oluyordu olmadı adete 5 gün kala inanılmaz derecede akıntı problemi ve kabızlık sorunu yasadim
Bende de sadece yumurtlama zamanı oldu ondan sınra nerdeyse kupkuru desem yeri var . Bi de bugğn şeffaf akıntı ile beraber sadece bir damla kan geldi geri durdu akıntı da azaldı

İnşallah güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle
İnşallah canım inşallah bi de psikolojik mi bilmiyorum ama ben normalde tatlıyı çok severim yani 1 kilo baklava olsun bi oturuşta yerim sıkıntı olmaz ama iki gündür tatlı yedikten sonra midem bulanıyor

12-16 Ocak donemimdi bitti (5.gün bitiş)
8. Gün ilişki (düşük ihtimal) 19 ocak
11.Gün ilişki (orta ihtimal) 22 ocak
13.Gün ilişki (orta ihtimal) 24 ocak
14.Gün ( yüksek) 25 ocak
15.Gün ilişki (yüksek) 26 Ocak
16.Gün (yüksek ihtimal) 27 ocak
17.Gün(yüksek) 28 ocak
18.Gün ateş yükseldi 29 Ocak
Test 6 Şubat akşam pozitif
Bat 10 Şubat

İnşallah canım inşallah bi de psikolojik mi bilmiyorum ama ben normalde tatlıyı çok severim yani 1 kilo baklava olsun bi oturuşta yerim sıkıntı olmaz ama iki gündür tatlı yedikten sonra midem bulanıyor
Ayyy inşallah vardır stres yapma düşünme ben her ay stres yapiyodum bu ay akisina bıraktım

Yaa ne güzel ayakların ısınıyor mu benim bu ay hiç isinmadi panduf ve çorapla gezdiğim halde vücudumda alerjik reaksiyon gösterdi bu ay duşa girince geçiyordu sonra tekrar başlıyordu kanama olmazdan önce som agzimi açtım varsan annecim bı işaret gönder diye ertesi gün kanama yaşadım bı daha tövbe ya

Bu ay rahattım ama bel ağrım başlayınca bi şey oldum acaba regl mi bebek mi diye
Bende de bel ağrısı ve kasık ağrısı son 1 hafta kala başladı son 3 gün kala lekelenme başladı 3 gün leke geldi sonra bı anda kanama çok şükür benimle ama baya korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…