Hoş buldum teşekkür ederimHoşgeldin inşallah bu ay sende pozitifi görürsün biz bu tablodan sonra pozitifi gördüm uğurlu geldi baya
Yumurtlama zamanım geçtiAyyy inşallah inşallah ama yumurtlama zamanı da geliyor inşallah bebistir
Ayyy inşallah sende bize o güzel haberi verirsinHoş buldum teşekkür ederimsağlıkla gelsin minnoşunuz
Ovalasyon testin varsa yapsana bazen adete 1 gün kala bile yumurtlama oluyor ben bu ay tamamen herşeyden umudumu kesip ne ovalasyon testi yaptım ne de folik asit içtim pcos hastasıyım 1 ay catliyosa yumurta diğer ay catlamiyodu havuç yedim bı yer de okudum bu ay sanırım onun etkisiyle çatladı ve oldu çok şükür yürüyüş yapın günde yarım saat ve diyete baslamistimYumurtlama zamanım geçti1 gün durup 1 gün değerlendirdik
Ovulasyon testim yok ben akıntımı takip ederek değerlendirdim ama dediğim gibi hiç boş geçmedik şükürAyyy inşallah sende bize o güzel haberi verirsin
Ovalasyon testin varsa yapsana bazen adete 1 gün kala bile yumurtlama oluyor ben bu ay tamamen herşeyden umudumu kesip ne ovalasyon testi yaptım ne de folik asit içtim pcos hastasıyım 1 ay catliyosa yumurta diğer ay catlamiyodu havuç yedim bı yer de okudum bu ay sanırım onun etkisiyle çatladı ve oldu çok şükür yürüyüş yapın günde yarım saat ve diyete baslamistim
Havuc varsa ye bence adete kadar değerlendir bi dolu bi boş şekilde ben öyle yaptım adet bitti başladım yumurtlamaya 1 hafta kala bıraktım daha adete var değerlendirin benceOvulasyon testim yok ben akıntımı takip ederek değerlendirdim ama dediğim gibi hiç boş geçmedik şükür
Değerlendiriyorum havuç yeni bitti yedim hergün . İnşallah belirtiler yerleşme belirtisidirHavuc varsa ye bence adete kadar değerlendir bi dolu bi boş şekilde ben öyle yaptım adet bitti başladım yumurtlamaya 1 hafta kala bıraktım daha adete var değerlendirin bence
Bu ay akıntı hiç olmadı bende hamileliği ordan anladım yumurtalama döneminde oluyordu olmadı adete 5 gün kala inanılmaz derecede akıntı problemi ve kabızlık sorunu yasadimOvulasyon testim yok ben akıntımı takip ederek değerlendirdim ama dediğim gibi hiç boş geçmedik şükür
Günlük belirtilerini yaz uygulamada ben öyle yapmıştım FLO uygulamasindaDeğerlendiriyorum havuç yeni bitti yedim hergün . İnşallah belirtiler yerleşme belirtisidir
Bende de sadece yumurtlama zamanı oldu ondan sınra nerdeyse kupkuru desem yeri var . Bi de bugğn şeffaf akıntı ile beraber sadece bir damla kan geldi geri durdu akıntı da azaldıBu ay akıntı hiç olmadı bende hamileliği ordan anladım yumurtalama döneminde oluyordu olmadı adete 5 gün kala inanılmaz derecede akıntı problemi ve kabızlık sorunu yasadim
Ben başka bi uygulama indirdim ordan takip ediyorum canımGünlük belirtilerini yaz uygulamada ben öyle yapmıştım FLO uygulamasinda
İnşallah güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyleBende de sadece yumurtlama zamanı oldu ondan sınra nerdeyse kupkuru desem yeri var . Bi de bugğn şeffaf akıntı ile beraber sadece bir damla kan geldi geri durdu akıntı da azaldı
İnşallah canım inşallahİnşallah güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle
12-16 Ocak donemimdi bitti (5.gün bitiş)Ne güzel olur
Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 17ocak 16şubat - Rumeysacglar 22aralık 6şubat — Hasretim123 7ocak 1şubat + Payedar 13ocak 11şubat - Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat - Teacherlıfe 11ocak 4şubat — Esra-se 16ocak 11şubat + Gazel2210 Ocak Şubat + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Mubbtela 15ocak 13şubat - seyda teacher ocak Şubat + Selin07 22ocak 17şubat - Gamze1712 10ocak 9şubat - Sipser 31ocak 27şubat - Betysbb 18ocak 16 şubat
Ayyy inşallah vardır stres yapma düşünme ben her ay stres yapiyodum bu ay akisina bıraktımİnşallah canım inşallahbi de psikolojik mi bilmiyorum ama ben normalde tatlıyı çok severim yani 1 kilo baklava olsun bi oturuşta yerim sıkıntı olmaz ama iki gündür tatlı yedikten sonra midem bulanıyor
Hoşgeldin inşallah sende bu ay pozitifi görürsünYa burası pespembee benide yazın hanımlar sat18 ocak bat 16 şubat bir haftam kaldı
Yaa ne güzel ayakların ısınıyor mu benim bu ay hiç isinmadi panduf ve çorapla gezdiğim halde vücudumda alerjik reaksiyon gösterdi bu ay duşa girince geçiyordu sonra tekrar başlıyordu kanama olmazdan önce som agzimi açtım varsan annecim bı işaret gönder diye ertesi gün kanama yaşadım bı daha tövbe ya12-16 Ocak donemimdi bitti (5.gün bitiş)
8. Gün ilişki(düşük ihtimal) 19 ocak
11.Gün ilişki(orta ihtimal) 22 ocak
13.Gün ilişki(orta ihtimal) 24 ocak
14.Gün ( yüksek) 25 ocak
15.Gün ilişki(yüksek) 26 Ocak
16.Gün (yüksek ihtimal) 27 ocak
17.Gün(yüksek) 28 ocak
18.Gün ateş yükseldi 29 Ocak
Test 6 Şubat akşam pozitif
Bat 10 Şubat
Bu ay rahattım ama bel ağrım başlayınca bi şey oldum acaba regl mi bebek mi diyeAyyy inşallah vardır stres yapma düşünme ben her ay stres yapiyodum bu ay akisina bıraktım
Bende de bel ağrısı ve kasık ağrısı son 1 hafta kala başladı son 3 gün kala lekelenme başladı 3 gün leke geldi sonra bı anda kanama çok şükür benimle ama baya korktumBu ay rahattım ama bel ağrım başlayınca bi şey oldum acaba regl mi bebek mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?