• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Bence yürüyüs etkilemis hamile kalamayanlara yürüyüs öneriliyo doktorlar tarafindan
Her gün yarım saat yuruyodum pazar günü eşimle cikiyodum bura aşırı soğuk olduğu halde aksatmiyodum sürekli yürüyüş yaptım ekmeği hayatımdan çıkardım sabah yumurta avakado zeytin peynir domates salatalık şeklinde yaptım hem yürüyüş hemde bilmiyorum ama avakado etkiledi bı tane kur olmuştum türk marketine gidip lazım olan ürünleri aldım düşünün yapmak için gerek kalmadı o kuru bulayimda size atayım burda birinde gördüm tüp bebek tutmamış o kurle hamile kalmis ha bı de havuc yedim bu ay çok yumurta çatlasın diye güleceksiniz belki ama çatlatiyomus havuç 😂😂

Her gün yarım saat yuruyodum pazar günü eşimle cikiyodum bura aşırı soğuk olduğu halde aksatmiyodum sürekli yürüyüş yaptım ekmeği hayatımdan çıkardım sabah yumurta avakado zeytin peynir domates salatalık şeklinde yaptım hem yürüyüş hemde bilmiyorum ama avakado etkiledi bı tane kur olmuştum türk marketine gidip lazım olan ürünleri aldım düşünün yapmak için gerek kalmadı o kuru bulayimda size atayım burda birinde gördüm tüp bebek tutmamış o kurle hamile kalmis ha bı de havuc yedim bu ay çok yumurta çatlasın diye güleceksiniz belki ama çatlatiyomus havuç 😂😂
Canım ne yapmışsan çok güzel yapmışında minnacık bebis gelmış 😍bende yürüyüşe başlıycam o zaman en azından yarım saat evde çocuk olunca çıkmak zor oluyo çok soğuk oda kardes istiyo artık nerde kaldı onsuz uyumak istemiyoeum diyor😍

Burdan birinden okudum ve bütün malzemeleri de aldım atayım deneyin bişey kaybetmezsiniz ama dikkatli okuyun

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-07-22-18-01-190_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-02-07-22-18-01-190_com.miui.gallery.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 19
Canım ne yapmışsan çok güzel yapmışında minnacık bebis gelmış 😍bende yürüyüşe başlıycam o zaman en azından yarım saat evde çocuk olunca çıkmak zor oluyo çok soğuk oda kardes istiyo artık nerde kaldı onsuz uyumak istemiyoeum diyor😍
Yürüyüş hem insanı sakinleştiriyor hemde bütün herşeyi unutuyosun rahatliyosun hepinize tavsiye ederim soğuk demeyin yagmurda bile çıktım üstüm sırılsıklam olarak dönüyordum eve plates yapın o da etkili diyordu plates topum yoktu ama evde spor yapmaya çalışıyordum 😂😂

Kızlar reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden sonuç gösterenlere. negatif çıktı azıcık çizgi dahi görmedim 🥹sizce değişir mi

İlişkiden 10saat sonra test yaptım koyunu gordum sabahı silik oldugunu gordum denemedik tek ilişki oldu bu ay ondan hiç umudum yok tek ilişkiyle tutmaz diye
Öyle düşünme tek ilişkiden tutan çok Rabbım yazdıysa tek yumurta tek sperm tek ilişki yeterli olur ki sperm de sorun yoksa 36 saate kadar canli hareketli kalabiliyorumus rahimde

Çok içten diyorum inşallah ama inşallah Allahimin izniyle buradaki herkes sağlıkla hamile kalır sağlıkla kucağına alır ve anneli babalı sağlıkla büyütür Allahim Sana Zekeriyya Peygamberin duasıyla dua ediyoruz o zaat hangi duayla dua ettide evlat verdiysen bizlerede hürmetine sağlıklı hayirli evlatlar ver Annelik duygusunu yaşat bizlere Amin 🤲🌈

Back