Her gün yarım saat yuruyodum pazar günü eşimle cikiyodum bura aşırı soğuk olduğu halde aksatmiyodum sürekli yürüyüş yaptım ekmeği hayatımdan çıkardım sabah yumurta avakado zeytin peynir domates salatalık şeklinde yaptım hem yürüyüş hemde bilmiyorum ama avakado etkiledi bı tane kur olmuştum türk marketine gidip lazım olan ürünleri aldım düşünün yapmak için gerek kalmadı o kuru bulayimda size atayım burda birinde gördüm tüp bebek tutmamış o kurle hamile kalmis ha bı de havuc yedim bu ay çok yumurta çatlasın diye güleceksiniz belki ama çatlatiyomus havuçBence yürüyüs etkilemis hamile kalamayanlara yürüyüs öneriliyo doktorlar tarafindan
Hamileyken ananas yemeyin düşüğe neden oluyorAnanas yemek ve ya nar suyu içmek bunlarda yumurtalıkların düzenine iyi gelenler arasında
Canım ne yapmışsan çok güzel yapmışında minnacık bebis gelmışHer gün yarım saat yuruyodum pazar günü eşimle cikiyodum bura aşırı soğuk olduğu halde aksatmiyodum sürekli yürüyüş yaptım ekmeği hayatımdan çıkardım sabah yumurta avakado zeytin peynir domates salatalık şeklinde yaptım hem yürüyüş hemde bilmiyorum ama avakado etkiledi bı tane kur olmuştum türk marketine gidip lazım olan ürünleri aldım düşünün yapmak için gerek kalmadı o kuru bulayimda size atayım burda birinde gördüm tüp bebek tutmamış o kurle hamile kalmis ha bı de havuc yedim bu ay çok yumurta çatlasın diye güleceksiniz belki ama çatlatiyomus havuç
Yürüyüş hem insanı sakinleştiriyor hemde bütün herşeyi unutuyosun rahatliyosun hepinize tavsiye ederim soğuk demeyin yagmurda bile çıktım üstüm sırılsıklam olarak dönüyordum eve plates yapın o da etkili diyordu plates topum yoktu ama evde spor yapmaya çalışıyordumCanım ne yapmışsan çok güzel yapmışında minnacık bebis gelmışbende yürüyüşe başlıycam o zaman en azından yarım saat evde çocuk olunca çıkmak zor oluyo çok soğuk oda kardes istiyo artık nerde kaldı onsuz uyumak istemiyoeum diyor
Screenshotunu aldım hemen bu ay olmazsa bi yürüyüs ada çayı deniycem oda tutmazsa bunu yapıcam mutlakaBurdan birinden okudum ve bütün malzemeleri de aldım atayım deneyin bişey kaybetmezsiniz ama dikkatli okuyun
Yumurtalama döneminde havuç ye çatlaması için ovalasyonu bırak havucu dene ovalasyonda strese koyuyorScreenshotunu aldım hemen bu ay olmazsa bi yürüyüs ada çayı deniycem oda tutmazsa bunu yapıcam mutlaka
Evet stres oluyoruz haklısıniz benimde suan regl ama koyu kahve hemde 5 gun onden geldi anlamadim5 aydır deniyorum stres ve düşünme etkiliyor ben bu ay herşeyi bıraktım bı anda oldu hiç umudum yoktu
Bende deniyim ya insallah saglikli bebislerimiz olur yakin zamandaÇok etkili bi arastır tatlım doktorum bile tavsiye etdi sadece yumurtlamadan once durdurmak gerek
İnşAllah İnşAllahBende deniyim ya insallah saglikli bebislerimiz olur yakin zamanda
Yaa inşallah yerleşme lekesidir inşallah bi an önce güzel haberler alırsınız bende inşallah alırım güzel haberlerEvet stres oluyoruz haklısıniz benimde suan regl ama koyu kahve hemde 5 gun onden geldi anlamadim
Insallah amin ama belim karnim agriyor regl galibaYaa inşallah yerleşme lekesidir inşallah bi an önce güzel haberler alırsınız bende inşallah alırım güzel haberler
İlişkiden 10saat sonra test yaptım koyunu gordum sabahı silik oldugunu gordum denemedik tek ilişki oldu bu ay ondan hiç umudum yok tek ilişkiyle tutmaz diyeAynen koyulasmis sonra siliklesmis peki yapmaya devam ettinmi biraktinmi siliklesince
Keşke yapmasaydın (degise bilir erken benceKızlar reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden sonuç gösterenlere. negatif çıktı azıcık çizgi dahi görmedimsizce değişir mi
Öyle düşünme tek ilişkiden tutan çok Rabbım yazdıysa tek yumurta tek sperm tek ilişki yeterli olur ki sperm de sorun yoksa 36 saate kadar canli hareketli kalabiliyorumus rahimdeİlişkiden 10saat sonra test yaptım koyunu gordum sabahı silik oldugunu gordum denemedik tek ilişki oldu bu ay ondan hiç umudum yok tek ilişkiyle tutmaz diye
İnşAllah tutar canım yüregime su serptinÖyle düşünme tek ilişkiden tutan çok Rabbım yazdıysa tek yumurta tek sperm tek ilişki yeterli olur ki sperm de sorun yoksa 36 saate kadar canli hareketli kalabiliyorumus rahimde
Ben kaydetmiştim isterseniz yazarımCanım senin iliski gunlerini kayd etdigin app varmı flo gibi ne sıklıkla oldugunu anlardık bizede ornek olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?