Hoşbuldum canım benim inşallahhHoşgeldin inşallah sende bu ay pozitifi görürsün
Bel agrısı dışında bir şey var mı karın içi sızı gibiBu ay rahattım ama bel ağrım başlayınca bi şey oldum acaba regl mi bebek mi diye
10 gün kaldı bugünü saymazsamBende de bel ağrısı ve kasık ağrısı son 1 hafta kala başladı son 3 gün kala lekelenme başladı 3 gün leke geldi sonra bı anda kanama çok şükür benimle ama baya korktum
Kasıklarımda ağrı var ara araBel agrısı dışında bir şey var mı karın içi sızı gibi
Zaman bı an önce geçer inşallah baş ağrısı da olmuştu bende bu ay hala baş ağrısı çekiyorum inşallah vardır ya10 gün kaldı bugünü saymazsam
Benim küçük kızımda 6 ay kanamam oldu ilişki olurdu kanama tuvalete çıkardım kanama doktor bi sebep bulamadı her gün ağlar dua ederdim allahım nolur bebeğim benle kalsın hergün midem bulansın benimle olduğunu bileyim diye. Şu an 5 yaşında şükür. İnşallah senin de bi daha gelmez kanaman bebeğin sağlıkla gelirBende de bel ağrısı ve kasık ağrısı son 1 hafta kala başladı son 3 gün kala lekelenme başladı 3 gün leke geldi sonra bı anda kanama çok şükür benimle ama baya korktum
İnşallah . Baş ağrım var hepZaman bı an önce geçer inşallah baş ağrısı da olmuştu bende bu ay hala baş ağrısı çekiyorum inşallah vardır ya
Ayyy inşallah umut oldun bana şuan korkuyorum kıpkırmızı kanama geldi o kadar kötü oldum ki düşecek diye tedirginim ama düşünmemeye çalışıyorum yine de engel olamıyorum kendime rabbim uzun ömürler versin inşallah benim ilk gebeligimBenim küçük kızımda 6 ay kanamam oldu ilişki olurdu kanama tuvalete çıkardım kanama doktor bi sebep bulamadı her gün ağlar dua ederdim allahım nolur bebeğim benle kalsın hergün midem bulansın benimle olduğunu bileyim diye. Şu an 5 yaşında şükür. İnşallah senin de bi daha gelmez kanaman bebeğin sağlıkla gelir
Migren bende de var aynı ama son 2 aydır hiç ağrım yoktu bu ay inanılmaz derecede olduİnşallah . Baş ağrım var hepçünkü migrenim var ileri derece ilaç kullanıyordum bıraktım bebek için riskliymiş . İnşallah başım ağrımaz. Başım ağrımasın mide bulantısı baş tacım
Stres yapma sadece . Benim de kıpkırmızıydıAyyy inşallah umut oldun bana şuan korkuyorum kıpkırmızı kanama geldi o kadar kötü oldum ki düşecek diye tedirginim ama düşünmemeye çalışıyorum yine de engel olamıyorum kendime rabbim uzun ömürler versin inşallah benim ilk gebeligim
Kan akışı hızlanmasından dolayı tetiklenmiştir. Bebişler sağlıkla gelsin kanama dışında herşey baş tacıMigren bende de var aynı ama son 2 aydır hiç ağrım yoktu bu ay inanılmaz derecede oldu
Yaa vallahi çok saol çok iyi geldi bu dediginiz banaStres yapma sadece . Benim de kıpkırmızıydı
Evet vallahi herşeye razıyım bulantiya kusmaya herseye ama kanama olmasın sağlıklı bı şekilde doğsun inşallahKan akışı hızlanmasından dolayı tetiklenmiştir. Bebişler sağlıkla gelsin kanama dışında herşey baş tacı
İnşallah canımYaa vallahi çok saol çok iyi geldi bu dediginiz bana
Evet vallahi herşeye razıyım bulantiya kusmaya herseye ama kanama olmasın sağlıklı bı şekilde doğsun inşallah
İnşallah hamileliktendir şa bendede kasıklarımda sızı gibi bişey var incedenKasıklarımda ağrı var ara ara
Benimki ince değil baya adet ağrısı gibiİnşallah hamileliktendir şa bendede kasıklarımda sızı gibi bişey var inceden
Ayy ne güzel her şeyi ayrıntısıyla yazmışsınn bize de yol gösteriyor böyle olunca12-16 Ocak donemimdi bitti (5.gün bitiş)
8. Gün ilişki(düşük ihtimal) 19 ocak
11.Gün ilişki(orta ihtimal) 22 ocak
13.Gün ilişki(orta ihtimal) 24 ocak
14.Gün ( yüksek) 25 ocak
15.Gün ilişki(yüksek) 26 Ocak
16.Gün (yüksek ihtimal) 27 ocak
17.Gün(yüksek) 28 ocak
18.Gün ateş yükseldi 29 Ocak
Test 6 Şubat akşam pozitif
Bat 10 Şubat
Sadece 8;11;13;15gün ilişki oldu ayda 4defa degilmi yanlış anlamadıysam12-16 Ocak donemimdi bitti (5.gün bitiş)
8. Gün ilişki(düşük ihtimal) 19 ocak
11.Gün ilişki(orta ihtimal) 22 ocak
13.Gün ilişki(orta ihtimal) 24 ocak
14.Gün ( yüksek) 25 ocak
15.Gün ilişki(yüksek) 26 Ocak
16.Gün (yüksek ihtimal) 27 ocak
17.Gün(yüksek) 28 ocak
18.Gün ateş yükseldi 29 Ocak
Test 6 Şubat akşam pozitif
Bat 10 Şubat
Hoşbulduk canımyeni gelenler hoş geldiniz İnşAllah ki unutmadım kimseyi
Dayanamadım kiKeşke yapmasaydın (degise bilir erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?