Bende oğlumda bacakları havada tutdum tek ilişkiyle oldu ikinci hamilelikte 1yıl aynısını yaptim olmadı tam umudu kestim sebrbsiz ikincil sonsuzluktur diye dusunmustum hamile kaldımInsallah olur sizinde Allah sagsaglim nasip etsin ben ilk cocukda bacaklarimi havada tuttum baya hemen kalmisti deneyin sizde bu kes yapmamistim
Olabilir bakalim denicez insallahBende oğlumda bacakları havada tutdum tek ilişkiyle oldu ikinci hamilelikte 1yıl aynısını yaptim olmadı tam umudu kestim sebrbsiz ikincil sonsuzluktur diye dusunmustum hamile kaldımbence mesele kafada bitiyo
Bende deniyim tesekkur ederim canimBu ay tutmaz deneyemedik onumuzdeki ay adaçayı içicem doktorlar baya tavsiye ediyo hamile kalan çok ilk gunler icmek lazımmış bunu deniycem
Benim test yoktu elimde ozaman siz catlamayi gordunuzmu testteBenimde sat 17ocak 29ocak yumurtlama beliryileri şiddetli kasık ağrısı vardı ovulasyon testimde yumurtlama gibiydi brnce size atarsam anlarmısınız ov testini?
Çok etkili bi arastır tatlım doktorum bile tavsiye etdi sadece yumurtlamadan once durdurmak gerekBende deniyim tesekkur ederim canim
Benim test yoktu elimde ozaman siz catlamayi gordunuzmu testte
Ayyy tabiki ederim bu tablo çok uğurlu geldi bize inşallah hepimiz pozitifi gorecez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıkla kucaginizada alın inşallah banada dua edermisiniz
5 aydır deniyorum stres ve düşünme etkiliyor ben bu ay herşeyi bıraktım bı anda oldu hiç umudum yoktuBen bugun regl oldum cok umutlanmistim nasil olmuyor tutmuyor ilk denememizdi ikinci cocuk yine denicez bakalim
Her ilişkiden sonra ne uzandım ne bişey ayağı kalktım oturdum tuvalete gittim diğer aylar evet hep ayağımı kaldırdım ama bu ay hiç bişey yapmadım tutacağı varmışBende oğlumda bacakları havada tutdum tek ilişkiyle oldu ikinci hamilelikte 1yıl aynısını yaptim olmadı tam umudu kestim sebrbsiz ikincil sonsuzluktur diye dusunmustum hamile kaldımbence mesele kafada bitiyo
Bende buna inanıyorum tamemn umudu kesip hayatına odaklandığında oluyo 3ay denemem kurtajdan sonra ilk aylar çok stres yaptım durgunlaşıyorum yavas yavas5 aydır deniyorum stres ve düşünme etkiliyor ben bu ay herşeyi bıraktım bı anda oldu hiç umudum yoktu
Canım senin iliski gunlerini kayd etdigin app varmı flo gibi ne sıklıkla oldugunu anlardık bizede ornek olurduHer ilişkiden sonra ne uzandım ne bişey ayağı kalktım oturdum tuvalete gittim diğer aylar evet hep ayağımı kaldırdım ama bu ay hiç bişey yapmadım tutacağı varmış
Kız bende pcos var kilo vermeden asla hamile kalamassin dedi diyete başladım avakado yemeye başladım tadı çok kötü ama yedim yürüyüş yaptım kilo veremedim o kadar şeye rağmen avakado mu etkiledi onu bilmiyorum sizde deneyin benceBu ay tutmaz deneyemedik onumuzdeki ay adaçayı içicem doktorlar baya tavsiye ediyo hamile kalan çok ilk gunler icmek lazımmış bunu deniycem
Bence yürüyüs etkilemis hamile kalamayanlara yürüyüs öneriliyo doktorlar tarafindanKız bende pcos var kilo vermeden asla hamile kalamassin dedi diyete başladım avakado yemeye başladım tadı çok kötü ama yedim yürüyüş yaptım kilo veremedim o kadar şeye rağmen avakado mu etkiledi onu bilmiyorum sizde deneyin bence
Floyu kullanıyorum bı de ben şunu yaptım adetten sonra 1 dolu 1 boş yaptım 1 hafta sonra hiç ilişki olmadı o uygulamada yumurtlama günlerine baktım ondan da bu ay hatta doğru dürüst ilişki olmadı en son yumurtlama günü 17 ocakti ondan sonra yine 1 dolu 1 boş şekilde yaptım ilişkiye girerken çocuk düşüncesini bu ay kafamdan çıkararak yaptım benim bı ay yumurtlama oluyoduysa bı ay yumurtlama olmuyodu pcostan dolayiCanım senin iliski gunlerini kayd etdigin app varmı flo gibi ne sıklıkla oldugunu anlardık bizede ornek olurdu
Kız bence hayırlısıyla gelsinde İnşAllahFloyu kullanıyorum bı de ben şunu yaptım adetten sonra 1 dolu 1 boş yaptım 1 hafta sonra hiç ilişki olmadı o uygulamada yumurtlama günlerine baktım ondan da bu ay hatta doğru dürüst ilişki olmadı en son yumurtlama günü 17 ocakti ondan sonra yine 1 dolu 1 boş şekilde yaptım ilişkiye girerken çocuk düşüncesini bu ay kafamdan çıkararak yaptım benim bı ay yumurtlama oluyoduysa bı ay yumurtlama olmuyodu pcostan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?