Canım Anlayamadım seni eklemistim once ,sonra hamile oldugunu kayd ettim testden sonraKızlar beta 83 çıktı bugün
Beni de ekleyebilirsiniz sat 8 ocak bat 7 Şubat ovülasyon 19 Ocak
Bizim sat ve bat çok yakın regle az kaldı şimdimi pik gosteriyoMerhaba benide eklermisiniz
sat 19 ocak
bat 15 şubat 4 gündür ovulasyon testim pozitif cikiyor. Tekli olan son bugünkü test
Yaa öyle mi bilmiyordum tamamdır teşekkür ederimCanım Anlayamadım seni eklemistim once ,sonra hamile oldugunu kayd ettim testden sonra
Sağlıkla gelsinlerde nasil doguyolarsa doğsunAllah nasip ederse benim sezeryan bakalım
Yaaa masallah ne güzel oldu yaa rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım dünkü testin benimki gibiydiKızlar beta 83 çıktı bugün
Beni de ekleyebilirsiniz sat 8 ocak bat 7 Şubat ovülasyon 19 Ocak
Evet 4 5 gündür sürekli pik 26 ocakta yumurtlama belirtileride vardı bende bazı aylar erken yumurtlama oluyor insallah istediğimiz sonucu alirizBizim sat ve bat çok yakın regle az kaldı şimdimi pik gosteriyo
Teşekkür ederim inşallah aminnnYaaa masallah ne güzel oldu yaa rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım dünkü testin benimki gibiydi
Yumurta çatlamış sanırım canımMerhaba benide eklermisiniz
sat 19 ocak
bat 15 şubat 4 gündür ovulasyon testim pozitif cikiyor. Tekli olan son bugünkü test
Pcos varmı sizde ondan dolayı da düzensiz yumurtlama olabilirEvet 4 5 gündür sürekli pik 26 ocakta yumurtlama belirtileride vardı bende bazı aylar erken yumurtlama oluyor insallah istediğimiz sonucu aliriz
Fakat catladigini anlamak için t daha silik olması gerekiyor bende tam tersi t gittikçe koyulasiyorYumurta çatlamış sanırım canım
Hayir yok adetlerimde duzenliPcos varmı sizde ondan dolayı da düzensiz yumurtlama olabilir
Ayy ona hiç bakmadım ya ben bu ay ovalasyon testini folik asiti herşeyi bıraktım bı anda oldu anlamadım bendeFakat catladigini anlamak için t daha silik olması gerekiyor bende tam tersi t gittikçe koyulasiyor
Sağlıkla kucaginizada alın inşallah banada dua edermisinizAyy ona hiç bakmadım ya ben bu ay ovalasyon testini folik asiti herşeyi bıraktım bı anda oldu anlamadım bende
Benimde sat 17ocak 29ocak yumurtlama beliryileri şiddetli kasık ağrısı vardı ovulasyon testimde yumurtlama gibiydi brnce size atarsam anlarmısınız ov testini?Evet 4 5 gündür sürekli pik 26 ocakta yumurtlama belirtileride vardı bende bazı aylar erken yumurtlama oluyor insallah istediğimiz sonucu aliriz
Benimde ilk çocuktan sonra ikinci bebek 15aya tutmustuBen bugun regl oldum cok umutlanmistim nasil olmuyor tutmuyor ilk denememizdi ikinci cocuk yine denicez bakalim
Aaa bilmiyordum bizimde 6 yasinda kizimiz o yuzdenmiki cok sasirdim ne yapmam lazimki halbuki ilk denememizde kizima hamileydimBenimde ilk çocuktan sonra ikinci bebek 15aya tutmustusorunumuz olmadigi halde bana soylenilen uzun yillar korununca tenbellik oluyomus
Tamamen aynı durum dugunun ilk ayında hamileydim oğluma sonra yıllarca korunduk bebek istedigimiz zamanda 15aya hamile kaldım 4aylıktı kalbi durdu stres yaşamıştım ondan kurtajdan sonra 3ay korunduk şimdide denemelere devam 3cu ay olucak bakalımAaa bilmiyordum bizimde 6 yasinda kizimiz o yuzdenmiki cok sasirdim ne yapmam lazimki halbuki ilk denememizde kizima hamileydim
Oğlum 5buçuk yaşındaTamamen aynı durum dugunun ilk ayında hamileydim oğluma sonra yıllarca korunduk bebek istedigimiz zamanda 15aya hamile kaldım 4aylıktı kalbi durdu stres yaşamıştım ondan kurtajdan sonra 3ay korunduk şimdide denemelere devam 3cu ay olucak bakalım
Insallah olur sizinde Allah sagsaglim nasip etsin ben ilk cocukda bacaklarimi havada tuttum baya hemen kalmisti deneyin sizde bu kes yapmamistimTamamen aynı durum dugunun ilk ayında hamileydim oğluma sonra yıllarca korunduk bebek istedigimiz zamanda 15aya hamile kaldım 4aylıktı kalbi durdu stres yaşamıştım ondan kurtajdan sonra 3ay korunduk şimdide denemelere devam 3cu ay olucak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?