Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Evet 4 5 gündür sürekli pik 26 ocakta yumurtlama belirtileride vardı bende bazı aylar erken yumurtlama oluyor insallah istediğimiz sonucu aliriz
Benimde sat 17ocak 29ocak yumurtlama beliryileri şiddetli kasık ağrısı vardı ovulasyon testimde yumurtlama gibiydi brnce size atarsam anlarmısınız ov testini?

Ben bugun regl oldum cok umutlanmistim nasil olmuyor tutmuyor ilk denememizdi ikinci cocuk yine denicez bakalim

Aaa bilmiyordum bizimde 6 yasinda kizimiz o yuzdenmiki cok sasirdim ne yapmam lazimki halbuki ilk denememizde kizima hamileydim
Tamamen aynı durum dugunun ilk ayında hamileydim oğluma sonra yıllarca korunduk bebek istedigimiz zamanda 15aya hamile kaldım 4aylıktı kalbi durdu stres yaşamıştım ondan kurtajdan sonra 3ay korunduk şimdide denemelere devam 3cu ay olucak bakalım

Oğlum 5buçuk yaşında

Insallah olur sizinde Allah sagsaglim nasip etsin ben ilk cocukda bacaklarimi havada tuttum baya hemen kalmisti deneyin sizde bu kes yapmamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…