Son 4 gün kala yaptım negatifti ertesi günü akşam yaptım pozitifi gördümKızlar reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden sonuç gösterenlere. negatif çıktı azıcık çizgi dahi görmedimsizce değişir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 4 gün kala yaptım negatifti ertesi günü akşam yaptım pozitifi gördümKızlar reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım 6 gün önceden sonuç gösterenlere. negatif çıktı azıcık çizgi dahi görmedimsizce değişir mi
Amin inşallahÇok içten diyorum inşallah ama inşallah Allahimin izniyle buradaki herkes sağlıkla hamile kalır sağlıkla kucağına alır ve anneli babalı sağlıkla büyütür Allahim Sana Zekeriyya Peygamberin duasıyla dua ediyoruz o zaat hangi duayla dua ettide evlat verdiysen bizlerede hürmetine sağlıklı hayirli evlatlar ver Annelik duygusunu yaşat bizlere Amin![]()
Ne güzel olurBen kaydetmiştim isterseniz yazarım
Merhaba hangi test yaptınız? Benm awox 4.5 gün varken bu sabah negatif gördüm.sizim marka neydi?Son 4 gün kala yaptım negatifti ertesi günü akşam yaptım pozitifi gördüm
Hadi İnşALLAHTest aldım awoks marka dışarıdayım eve geçince yapicam pozitif görürüm inşallah![]()
Varla yok arası yani gözle zor görülür çizgi bu arada çok sıvı almistim 7 gün kaldı regle 5 gün daha bekleyecegimHadi İnşALLAH
Yurt dışında bı marka canımMerhaba hangi test yaptınız? Benm awox 4.5 gün varken bu sabah negatif gördüm.sizim marka neydi?
Ben gördüm yanlış gormediysem benim geç döllenme ondan silik çıkıyordu hepVarla yok arası yani gözle zor görülür çizgi bu arada çok sıvı almistim 7 gün kaldı regle 5 gün daha bekleyecegim
Testlerim bak hep böyleydi çok aşırı silik olanlar bile vardiVarla yok arası yani gözle zor görülür çizgi bu arada çok sıvı almistim 7 gün kaldı regle 5 gün daha bekleyecegim
Ayyy inşallah uğur getirecek bu tablo sizedeHamile olanları tebrik ediyorumm kızlarbende uğur getirir diye yazayım sat: 22 ocak bat: 18 şubat ama geç yumurtladığımı düşünüyorum 6 şubatta, o yüzden bat 20 şubat diyebiliriz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
![]()
Evet ilk başta baya silikmis bi kacgun daha bekliycem canimTestlerim bak hep böyleydi çok aşırı silik olanlar bile vardi
Net çizgi mor kapaklı olanı adetin 5 günü gördüm ince varla yok arası çizgiyi adete 3 gün kala öğrendim Clear bluenin testi adetten 6 gün önceki test ben adetten 1 gün önce yaptım o halde silikti geç döllenme olduğu icinmisEvet ilk başta baya silikmis bi kacgun daha bekliycem canim
Hoşgeldin inşallah bu ay sende pozitifi görürsün biz bu tablodan sonra pozitifi gördüm uğurlu geldi bayaHamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bu güzel ve uğurlu tabloya beni de ekler misinizRaziye96
Sat 22 ocak bat 19 şubat
Ayyy inşallah inşallah ama yumurtlama zamanı da geliyor inşallah bebistir11 gün var adetime kasık ağrım var ara ara. Bel ağrım 2 gündür kendini baya hissettiriyor. Akşam üstü şeffaf akıntı ile bir damlacık kırmızıya yakın kan gördüm ve bi daha gelmedi .inşallah bebiş yerleşiyodur .