Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Lese için tekrar muayene oldunmu
Kanama olduğu gün altta muayene edildi ondan sonra salı günü mü pazartesi günü gece parça geldi salı günü gittim hatta muayene dersem daha çok kanaman olur dedi hatırlıyorsanız ben bu dijital tekti lekelenmeye başlamadan önce yaptım pas çıktı leke varken yaptım yine pas çıktı adetimin bugün 7 günü bugün pozitif'i gördüm kese gozuktu dün bebek yok doktor muayenesinde 3 haftalık çıktı bu testte 1-2 haftalık gozukuyor

Dünkü doktor ne zaman geldi kanama dedi adet günü kanama oldu içinde kalan parçaları temizlemiş olabilir vücudun dedi

Ablamda en son hamileliginde benim gibi yaşadı onun benden daha kötüydü 2 hafta durmadı kanama oğlu şimdi 1.5 yaşında benim 2 gün surdu

Bugün de damla damla şeklinde geldi bitti yani şu an hiç yok yeniden ne olur ne olmaz diye pet koyuyorum ama şu anlık bir şey yok dediğim gibi leke'den önce yaptım negatif çıktı dijital testi leke varken tekrar yaptım onda da pas çıktı sanırım ben geç döllenme yaşıyorum çünkü 1-2 haftalık gözüküyor doktor mahallesinde 3 haftalık gözüküyor adet günümü 5 haftası bugün

Hadi hayırlı olsun bende yeniden iki test aldım önümüzdeki hafta yapacağım yeniden doktora gidene kadar bebek durursa 5,5 haftalık olacak o yüzden yeniden bakayım dedim kan testimde haftaya cuma olacak bakalım

Senle günlerimiz aynıydı
Tekrar ne zaman cagırdı kontrole

Hadi hayırlı olsun bende yeniden iki test aldım önümüzdeki hafta yapacağım yeniden doktora gidene kadar bebek durursa 5,5 haftalık olacak o yüzden yeniden bakayım dedim kan testimde haftaya cuma olacak bakalım
Çok teşekkür ederim bende 3 haftalık gözüküyor doktorda bu testte 1-2 haftalık gosteriyor haftaya 1 tane daha alacam

Merhaba benide eklermisiniz
sat 19 ocak
bat 15 şubat 4 gündür ovulasyon testim pozitif cikiyor. Tekli olan son bugünkü test

Eklentiler

• 20250207_001250.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 18
  • 20250207_154021.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…