subat hamişleri burayaaaa

hıh becerdim sonunda bu araya resim ekleme işi ne zormuş uzun zamandır dar body giymiyodum sırf göbüşüm belli olsun diye giydim özlemişim bodylerimi(
myangelcim verdiğin adresi inceledim canım sağol bende dün öyle yatmayı denedim ama yastıkla rahat olmadı yastıksız sola doğru yattım bende solak olduğum için sola yatmayı yadırgamadım
kızlar bu arada ben bir kilo vermişim sanırsam sıcaklardan yaz hamilesi olmamız işe yarıcak herhalde yesek de çok kilo almıcaz (inşallah)

edhakcım canım ben çok merak ettim göbüşünü ama burada yine aynı avatar resmi görünüyor canım. Acaba ben mi yanlış görüyorum ama 2 kere güncelledim sayfayı

myangelcım fotoğrafı daha sonra mesaja yapıştırabildiğim için avatar resmine koymadım sende görülmüyor mu ben mesaj da görebiliyorum ama
yine mi beceremedim ki...

senin için avatara da koydum avatarda küçük göründüğü için çok bei olmuyor mesaja eklediğim büyük resim görünmüyor mu hakkaten

meraba ben serap pınarcım inşallah hamilesindir ilk mi

bende 2008 in 12 şubatta doğum yapmıştım bir oğluşum var annelik okadr güzel birduygu ki kelimeler yetmiyo allah inşallah herkes versin aratmadan şimdi oğlum 5 aylık oldu bile aman su gibi akıp gidiyo valla llah sizide bir avazda kurtarsın inşallah arkadaşım

Herkese merhaba arkadaşlar.
Edhakcım canım mesaja eklediğin resmi göremedim. Avatar resmine bakabildim ama sen hiç hamile gibi görünmüyorsun valalhi. Maaşallahın var. Nasıl becerdin bu kadar zayıf kalmayı. Ben her ay 1-2 kilo almaya devam ediyorum. Sonumuz hayırola inşallah. Hafta sonu sınavın vardı sanırım umarım beklediğin gibi geçmiştir. Herşey gönlüne göre olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz..

myangelcım canım saol her iki düşüncen içinde
sınavım nasıl geçtiği konusunda hiç bir fikrim yok sorular açıklanmış bugün hatırlamadıklarımı yanlı sayınca 91-92 net geliyo gibi ama puan ne gelir bilemiyorum herkesin kafadan bi ses çıkıyo sonuçlar açıklanana kadar bana rahat yok yani
canım aslına dedeğim gibi 7 kiloya yakın aldım karnım filan çıktı hatta ama ben hamilelkten önce zayıftım genel olarak boyuma göre kilom iyiydi belki o yüzden çok belli olmuyor
bi de annem iç karnın büyüktür belki diyor iç karın ne kadar büyükse göbek o kadar az çıkyomuş?

hımm bak senin için adresi de ekleyeyim

bu adresten büyükcene de görebilirsin göbüşümü daha net beli oluyo bi de o zaman karar ver şişmiş miyim şişmemiş miyim
ama neden göremediğini hala anlamadım ben her açtığımda görebiliyorum neyse...

edhakcım canım vallahi galiba benim bilgisayarda bir problem var. eski mesajlara yine baktım ama yine göremedim. İş bilgisayarımdan açtığım için bazı resimler ve siteler yasaklı. Verdiğin linke tıkladığım zaman "Bu sayfaya yapılan erişimler şirketimizin internet politikası gereğince kısıtlanmıştır" diye uyarı veriyor. evde de bilgisayarım var ama onu pek sık açmıyoruz. Ama açar açmaz sana fikrimi söyleyeceğim canım. Buarada göbeğim belli olmuyor diye hiç kafana takma. Bence sen çok şanslısın. Doğumdan sonra da eminim ki eski haline birkaç günde kavuşacaksın. İnşallah hepimiz böyle oluruz.

Bugün misafirlerim gelecek. Bir tanesinin 3 tane kızı var. Biri üniversite sınavına girdi, diğeri anadolu lisesi sınavına en küçüğü de 2,5 yaşında ama çok felaket birşey. Ona baktıkça kendi kendime dua ediyorum. İnşallah uslu olur benim kızım diye. 3'ü de normal doğum olmuş. Ve bana da kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyor. 3 tane kızı var ama bir görseniz manken dersiniz. Kemiklerini sayabilirsiniz yani. Ne göbek ne birşey. En sonuncusunu da 1,5 saatte dünyaya getirmiş. Ne kadar şanslı. Bakalım biz ne yapacağız. Sabırsızlıkla bekliyorum o günü..

Günaydın Kızlar,

Bizde dün kontrole gittik, herşey yolunda.
Bebişimizin kız olduğu kesinleşti.
600 gr kadar olmuş. Ultrason görüntüleri malesef çok net diildi, yüzünü de kapatmış bizimki. Pek bişi göremedim ama en belirgin hatırladıklarım ayakları ve bacakları, ayakları çok büyük gibi geldi bana. Benimde 40 numara buarada yerimseniben

Bende +7 kg olmuşum, dr kilo alışın hızlanmış, dikkatli ol dedi. Biraz dondurmaya düştüm buaralar, ondan herhal. Dikkat edeceğiz artık yerimseniben

Bunun dışında bir de kulağımıza küpe olması için, benim dr düşüp ayağını kırmış, 3 hafta boyunca raporlu ve çalışmıyor. Dün benim için sorun olmadı hastanede diğer dr ile görüştüm, daha öncede gitmiştim ama doğumu yakın olanları düşündüm hep. O yüzden rahat olmak lazım, herşeyi planlamamak lazım bence.

Buarada göbişleriniz pek güzel olmuş kızlar!

kızlarr slm bend e agustos annesii olucam inş.. bi oglum var 3 yaşındaa inşallah sizde hemen bebişleirnize kavuşursunz.... inşallah.. bu arada göbüşleriniz çok güsel:)

Ponarancım senin adına sevindim canım. Zaten sanırım sen de kız istiyordun. allah yeterki hepsine sağlık versin. Biz de bu hafta sonu gideceğiz ama gerçekten çok sabırsızlanıyoruz. 1 ay oluyor neredeyse kızımı görmeyeli. Çok özledim onu. akşamları işten gelince sırt üstü uzanıyorum. Hemen oynamaya başlıyor miniğim. Ben de böyle olunca sanki onu görmüş gibi oluıyorum. Şimdilik böyle avutuyorum kendimi.
Seher'cim Allah sana da sağlıklı doğumlar nasib etsin inşallah. Seninkiler ikiz mi yoksa ikisi de erkek mi? Bir de acaba sen ilk doğumunu sezeryan mı yoksa normal mi yaptın onu merak ettim. bize tavsiyelerin var mı canım?

canım benim ilkii normal dogum oldu...bu ikinciler .. allahım nasip ederse tam belli deil ama sezeryan olucak die söledii doktorumm .... bakalım hangiis vurucak piyango olarak:)) benim ikizlerim erkek canım.. bide evde oglum var :)) 3 erkek.. tavsiye edicegim şey canım .. ne olursa olsun allah bilio neyin ansıl olacagına son ana kadar planlar bozula bilio ... allah hayırlısını versn sadece ..a.s.

kızlar merhaba herkeslereee :)
nabersiniz yaa valla okuyamadım yine kaçırmışım bu aralar işi fazla yoğunuz malesef.
öncelikle panorancım seni tebrik ederim bebişin için hayırlı sağlıklı olsun.kızların döneminemi girdik nedir arkadaşlar :) bundan 3 ay önce sanki herkesten erkek haberleri geliyordu...
benimde bu perşembe kontrolüm var çoo heyecanlıyım.akşamları ve sabahları hareketlerini hissettmek çok güzellllllllllllllllll:)
bu arada bizim bebişler gelecek sene yaz aylarında tam yemelik olacaklar.bende dün dayanamadım bir elbise aldım yazlık 6 ay için.elbisenin boyu zaten 1 karıştan biraz fazla :)
birde poposunda fırfırları var pembe pembe.bakıp bakıp kafayı yedik yaaaa doğunca napcaz orasını Allah bilir.sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda inşallah.şaka maka 3 ay kaldııııı:)

ponarancım demek kızın nihayet kendini gösterdi senin adına çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına da..
dr konusunda haklısın herşeyi şimdiden şartlamamak gerekiyor çünkü daha 3 ayımız var neyin ne olacağının garantisi yok
zaten bildiğim kadarıyla dr lar normal doğumlara girmiyor sadece sezeryanlara giriyor

seherb ciğim aramıza hoşgeldin ne güzel az bi zaman kalmız oğluşlarına kavuşmana göbüşün de çok güzel hiç ikiz gibi durmuyo ama ben erkeğim diye bağırıyo hakkaten
demek evde üç erkek+eşinle uğraşacaksın allah yardımcın olsun canım:))bebeklerin tek yumurta ikizi mi çok güzel bir duygu olsa gerek ikiz annesi olmak

Sehercim dediğin gibi aslında son zamana kadar herşey değişebiliyor. Ben hep normal doğum olmasını istiyorum ama sağlıklı olacaksa sezeryana da razıyım tabiki. Ama eşimle karar verdik 42 hafta da beklememiz gerekse bekleyeceğiz. Allah senin ikizlerine de sağlık versin inşallah. Hayırlı doğumlar dilerim sana canım...

Berilcim canım benim de kız bebek giysilerine baktıkça içim gidiyor. Eşim doğması konusunda benden daha sabırsız ama ben de gelecek sene bu ayları sabırsızlıkla bekliyorum. Zaten en güzel zamanları 6 aylık ile yürümeye başladıkları zaman arasında. Sonra koştur Allah koştur peşinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…