subat hamişleri burayaaaa

ponarancım demek kızın nihayet kendini gösterdi senin adına çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına da..
dr konusunda haklısın herşeyi şimdiden şartlamamak gerekiyor çünkü daha 3 ayımız var neyin ne olacağının garantisi yok
zaten bildiğim kadarıyla dr lar normal doğumlara girmiyor sadece sezeryanlara giriyor

seherb ciğim aramıza hoşgeldin ne güzel az bi zaman kalmız oğluşlarına kavuşmana göbüşün de çok güzel hiç ikiz gibi durmuyo ama ben erkeğim diye bağırıyo hakkaten
demek evde üç erkek+eşinle uğraşacaksın allah yardımcın olsun canım:))bebeklerin tek yumurta ikizi mi çok güzel bir duygu olsa gerek ikiz annesi olmak

canım sorma evde erkek hükmü geçicek sanrıım .... sırnaşık şey hayırlısı olsun artık..inş. sizlerde son haftalarınızıgörürsünüz ben kendii halimden yorulunca bide sin ayları tahmin eidnc çok uzun gelio valla geçermi diom valla allah yardımcınız olsun canlarım a.s.

Sehercim dediğin gibi aslında son zamana kadar herşey değişebiliyor. Ben hep normal doğum olmasını istiyorum ama sağlıklı olacaksa sezeryana da razıyım tabiki. Ama eşimle karar verdik 42 hafta da beklememiz gerekse bekleyeceğiz. Allah senin ikizlerine de sağlık versin inşallah. Hayırlı doğumlar dilerim sana canım...

Berilcim canım benim de kız bebek giysilerine baktıkça içim gidiyor. Eşim doğması konusunda benden daha sabırsız ama ben de gelecek sene bu ayları sabırsızlıkla bekliyorum. Zaten en güzel zamanları 6 aylık ile yürümeye başladıkları zaman arasında. Sonra koştur Allah koştur peşinden.

canım allah gönlüne göre vers,in inş.a.s. ama herkes sancılı bir şeklide gitmio bilirisn canım doguma muhakaka bi terslikler oluyo işte allahıms enden ve herkesten uzak eylesin o terslkileri tabii.... amin..

edhak nerdesin bacım sen bakim hiç uğramıyosunn..bu arad göbek sıfır popo daha büyük valla..ohh ne güzel hiç kilo derdin olmıycakk..:nazar::nazar:maşallah diyimde nazar değmesinn

destinacım çok güldüm valla saol canım demek popo daha büyük:))
canım beim popo oldum olası öle tabi hamilelikle biraz daha şişmiştir ama orjinaldir yani::roflol:
son 1-2 haftam yoğum ve stresliydi koca bi kpss atlattım artık rahatım bundan sonra bolbol yazacam inş da sizin 2008 ekim annelerinin hızına yetişilmiyor valla ama hepsini takipteyim göbüşleri alınan kiloları bebeklere alınanları...

Edhakcım,

Göbeğine inanamadım resmen, benim bunun 3 katı falan sırnaşık şey
Ama ne güzel valla, gerçekten herkesin hamileliği kendine özel oluyor.

Bende şu Ekim annelerine bir bakiim yafuuuu

ponarancım canım saol göbek küçük ama alınan kilo büyük anlamadım gitti valla ,
ekim anneleri coşmuş hakkaten ama bi;
bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa ya da bak insan bayılıyo valla

Kızlar benim yarın randevum var. Kızımızı göreceğiz inşallah. Sanırım bu gittiğimizde doktorumuz bize şeker yükleme testi yapacak. Aranızda hiç bu testi yaptıranınız var mı acaba?

myangelcim ne güzel demek yarın görüşcen bebişinle canım gelişmeleri yaz bize olur mu
dr um bana geçen randevumda bi dahaki randevuya gelmeden önce yaptır dedi benim randevu da ağustosta olduğu için daha yaptırmadım
inşallah değerlerin normal çıkar

Merhaba kızlar,
Amniyosentez sonucumu aldım. Herşey normaldir birşey yoktur diye beklerken şok oldum.
15. kromozomun birinin kısa kolunda uzama varmış. Bu ailesel bir durum da olabilirmiş.
Bursa Genetik tanı merkezinde yapılıyor herşey.
Eşimle gidip kan verdik şimdi bizimde kromozomlarımızın
yapısına bakıp değerlendirmek yapacaklar. Eğer bizden birinde de aynı durum varsa sorun
yok demekmiş. Salı günü arayıp bildirecek genetik uzmanı doktor.
Böyle bir hafta geçirdim endişeli ve stresli.

Hiçbir sorun olmayacağından o kadar emindim ki yarın için ayrıntılı ultrason için Fetus Araştırma ve Tanı Merkezinden randevu almıştım ama
yine de gidelim bakalım. Yüzünü gözünü görelim sevgili kızımızın.
İşte böyle...
Endişeli bir şekilde Salı gününü bekliyorum. benneyaptımki

r2d2 ciğim canım geçmiş olsun beklemek çok zor olsa gerek
ama inşallah endişelerin boşa çıkar da salı günü test sonucunu alınca rahatlarsın ve hamilelik sürecini heyecanla ve sıkıntısız olarak geçirmeye devam edersin
gelişmelerini mutlaka yaz canım olur mu
canının sıkma ve iyi şeyler düşünmeye çalış canım ki herşey iyi olsun

R2D2cim canım bence de aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Belki de dendiği gibi ailesel bir özellik olabilir. Kızın çok sağlıklıdır eminim ki sen hiç merak etme. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Ben de yarın göreceğim kızımı. Çok merak ediyorum onu ve çok özledim. Ablam da gelecek yarın o da görmeyi çok istemişti. İnşallah bir problem çıkmaz. Buarada karnım çok fena acıktı kızlar. Acıkınca elim ayağım titremeye başlıyor. Ben kızımı doyurup geleyim en iyisi. Bebişlere öpücükler...

R2D2'cum, geçmiş olsun çok. Beklemek zor ve yıpratıcı olsa gerek ancak kötü şeyleri uzak tutmaya çalış aklından.Bebeğin ve senin için en iyisi bu olacaktır, sonuçlar belli olunca da hemen yaz bize,

Salı günü eminim güzel haberler alacaksın. :teselli:

kızlar günaydın yeni bir haftaya daha başladık zaman yaklaştıkça sabırsızlığım artıyor artık sabahları yataktan bile kalkmak istemez oldum
bi uyusam diyorum doğuma yakın uyansam temmuz anneleri doğurmaya bşlamış sıra bize yaklaşıyor
ağustos anneleri-eylül anneleri ve sonra BİZ!!

Arkadaşlar merhaba,

Cumartesi günü doktora gittik ama benim kızım utandı sanırım. Hem elleriyle hem de bacaklarıyla sakladı kendini. Tamamen u biçiminde olmuş bacaklarını da yüzüne yapıştırmış o yüzden 4 boyutluda göremedik kızımızı. Ama normal ultrasonda çok güzel görünüyordu. 611 gr olmuş. Bacakları da aynı annesine benziyor. Çok güzel olacak benim kızım inşallah :)). Buarada iki hafta sonra gene gideceğiz. Çünkü ben unutup gitmeden önce bir çukulatayı mideye indirdiğim için şeker testi yapılamadı. 18'inde sabahtan aç karnına gidip yaptıracağız inşallah. Ama olsun kontrolden sayılacak ve en azından belki bu sefer görürüm kızımı. Sabırsızlıkla bekliyorum anlayacağınız.

myangelcim hadi gözün aydın herşeyin yolunda gitmesine sevindim
neyse çikolata yemen işine yaramış bak iki hafta sonra tekrar görebilcen kızını
bizim kontrole daha çoook var bu arada bizim ufaklık iyice hareketlendi özellikle su içtikten sonra:)
bu arada bende 2 hafta sonra yaptırcaktım şeker testini öğrendiğim iyi oldu bak bişey yemeden gider yaptırırım

Edhakcım canım benim ufaklık da aynı. Su içinde içeride taklalar atıyor sanki. Ben 2,5 litreye yakın su içmeye çalışıyorum ama akşama kadar şişiyorum vallahi. Dediğin gibi çukulata yemem de işe yaradı. İnşallah iki hafta sonra gittiğimizde yüzünü gösterir bize miniğim. Darısı senin başına canım. Kızlar ya buarada 7. aya girdik hepimiz neredeyse..

Merhabalar Kızlar,

R2D2'dan ses çıkmamış, merak ettim.
Okursan yaz bize lütfen olur muuuu.yerimseniben

Ben dün hamile yogasına başladım, eve yakın bir yer buldum, o kadar hareketsiz kalmışım ki ne zamandır, dün o hareketler bile et kesmeme sebep oldu, bu kadar olur.
Neyseki hoşuma gitti, devam edeceğim.

Onun dışında kilo olayım artık tamamen kontrolüm dışında, su içsem yarar misali oldum.
+7,5 kg civarındayım, ve son 2 kilosunu 6.aya girmemle aldım. Artık kilo alışım hızlandı, bari bebişe yarasa diyorum.

Bende ay sonunda şeker yüklemesi yaptıracağım, aç karnına dedi dr, mümkünse sabah kahvaltı etmeden ilk iş gel, sana şekerli suları yutturalım dedi. Nasıl içeceğim bilmiyorum, önemli olan iyi çıkması.

Bir arkadaşım da çıktı, tamamen hamur işi ve şekerli herşey yasak.
O da bu kadar meyve bolluğunda zor bişi olsa gerek...

Günaydın,
Dün Genetik Uzmanı aradı içime sular serpti vallahi. Aynı şey sizde de var dedi.
Bu durumda dosyayı kapattık sorun yok Allah'a şükür.

Cumartesi günü de ayrıntılı ultrasona girmiştim. Herşey yolunda niye bu kadar endişelisiniz
diyerek zaten beni rahatlatmaya çalıştı doktor. Çok beğendim doktoru. Bağdat Caddesinde bir yer.
Zeynep Kamilde klinik şefi perinatoloji uzmanı bir prof. Dakikalarca bebeğimi seyretmek büyük zevkti ayrıca.
Baş parmağını emiyordu. Uzun süre dürte dürte elini ağzından çekmesini bekledik ki yüzünü görelim. Çok hareketli
fakat ben o kadar hissetmiyorum sanırım yapısal bir durum.

Ben 2 kg almışım. Yogaya ben de başlayacağım. Bebeğim dergisinin verdiği cd var elimde.
:icecream:
23 hafta 5 gün

R2D2, güzel haberlerine pek sevindim.
Kilo olayını ise tebrik etmek lazım, ne diyimmm.a.s
Bende dediğim gibi tamaman kontrolüm dışında...:icecream:

Ya arkadaşlar ne güzel yoga yapıyormuşsunuz. Ben de birkaç birşeyler yapayım evde dedim ama eve gelip yemek hazırlamak, sonra bulaşık sonra çay, meyve ve sonra etrafı azıcık toparalamak derken hak getire. Ben bu tarz hareketler yapamıyorum ama bir hafta sonra izne çıkınca bol bol yüzeceğim inşallah. Bir de evden işe, işten eve ben sürekli yürüyorum. Belki onun da faydası olur. Hayırlısı bakalım.

R2D2'cim canım buarada senin adına çok sevindim. Tedirgin olman gayet normal. Ama artık kendini ve bebeğini bu endişelerle sıkma. Bak herşey yolunda. Rahatla olur mu?

Merhabalar Kızlar,

Onun dışında kilo olayım artık tamamen kontrolüm dışında, su içsem yarar misali oldum.
+7,5 kg civarındayım, ve son 2 kilosunu 6.aya girmemle aldım. Artık kilo alışım hızlandı, bari bebişe yarasa diyorum.
Bir arkadaşım da çıktı, tamamen hamur işi ve şekerli herşey yasak.
O da bu kadar meyve bolluğunda zor bişi olsa gerek...

panorancım valla ben de sen gibiyim 7-8 arasında gidip geliyorum ama kime söylesem iyi diyo 6. ayımız bitmek üzre bu gidişhatla 14-15 kiloda bitiririz herhalde benim hedefim de öleydi zaten
kızlar ben de dün tüm gün sakaryadaydım o yüzden yazamadım r2d2 ciğim senin ve kızın adına çok sevindim canım boşuna telaş etmişin bak :teytey::teytey::teytey:

kızlar sakaryadan bi ciciler aldım oğluşuma bebişlere alınanların fotoğrafları buraya topcine ekledim bakabilirsiniz:1hug:

X