- 26 Ağustos 2007
- 467
- 11
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
öncelikle Tebrik Ederim Canim Bu Ara Bollaşti Maşallah Hamişler... Belirtilerini Yazarmisin Lütfen??
Tebrik ederim,ben de beklemedeyim bir iki gun icinde test yapicam.
Pinarcigim ben 12 subatta yani 2 hafta once catlama ignesi oldum. Adet gunumde bugundu. Sence evde test yapsam cikar mi? Ya da kan testi yaptirsam? Cok mu acele ediyorum. Beklemek oyle zor ki!
Pinarcim Ateşin Kaç Oluyo Mesela ölçüyo Musun? Buarada Ateş ölçmeden Felan Bahsediyolar Ama Kaç Olmasi Lazim Kaça çikar Vs Bunlari Bilmiyorum. Taze Hamiş:))))
Pinarcigim ben 12 subatta yani 2 hafta once catlama ignesi oldum. Adet gunumde bugundu. Sence evde test yapsam cikar mi? Ya da kan testi yaptirsam? Cok mu acele ediyorum. Beklemek oyle zor ki!
canım benim ateşim 36.8 - 37.6 a kadar değişio gün içinde dk başı ölcüorum zaten.
hcg hormonuunun yükseklüğinden cıkıo canım ateş catlatma iğnesi oluncada yükselio onun içinddee var hcg.
ama normalde kaç olması gerektiğini bilmiorum canım.
CNM ONCELIKLE TEBRIKLER. HAMILE KALINCA GUN ICERSINDE NE ZAMAN OLCERSEN OLC ISIN HEP YUKSEKMI
CNM ONCELIKLE TEBRIKLER. HAMILE KALINCA GUN ICERSINDE NE ZAMAN OLCERSEN OLC ISIN HEP YUKSEKMI
kk da subat ayı bereketi var bu ay arkadaslar cok hamiş cıktı masalahh, tabii bunun yanında üzülenlerde oldu
benim son adetim 25 ocak ve bebişimin varlığını cook önceden öğrendimm.dünde bhcg yaptırıdım 172 cıktı.dr um gözünaydın dedi 4 hafta 4 günlük dedi.
bebeişinin varlığını yeni öğrenennler burada paylasalım herseyii.
hadi subat hamişlerii:))