subat hamişleri burayaaaa

Günaydın yelcancım. Hayırlı olsun kutlarım seni. Ben www.gebelik.org.tr adresinden hesaplama yapıyorum. Sitenin sol tarafında bütün otomatik hesaplayıcılar diye bir kısım var. Oradan da gebelik haftanızı hesaplayın diye bir yer çıkıyor. Sen de bundan sonra oradan hesaplama yapabilirsin istersen. Verdiğin tarihe göre 5 hafta 1 günlük hamile görünüyorsun ve bebeğinin muhtemel doğum tarihi de 23/02 olarak görünüyor. Yalnız sanırım bir yanlış anlama var. Buraya yazmaman amacıyla söylemiyorum kesinlikle. Tabiki bu konuya da yazabilirsin ama biz aslında burada şubat hamişi derken şubat ayında hamile kalanlardan bahsetmiştik. Şubatta doğum yapacak olanlardan değil. Ben şuanda 22. haftadayım mesela. Ancak dediğim gibi paylaşmak ya da sormak istediğin birşey olursa bizimle de yazışabilirsin canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Seni tekrar kutluyorum..

ama bu hafta sonu sınava girecem -kpss- hafta içi sıkı çalışmam gerekiyor son tekrarları yapma vakti geldi o yüzden bu hafta pek internete girmezsem kusuruma bakmayın
özelde çalışmaya devam etmek istemiyorum eşimde memur zaten tayinlerde uyumlu olalım istiyorum bu da bebekten önceki son şans
oğlum bana uğur getirir inş

Edhakcım, sınav için bol şans & başarılar. Bebişin mutlaka sana uğur getirecektir.
Bizde haftaya Pazartesi dr'a gideceğiz, artık cinsiyet belli olur herhalde.
Ancak dr bunca zaman bişi göremediği için bana kız olacak gibi geliyor. a.s
Bakalım göreceğiz, merakla bekliyoruz.

Myangel, bende aldığım bebek CD'lerini dinlemeye çalışıyorum fırsat buldukça.
Ben + 6 kg oldum, sizde nedir kızlar durum?

ponarancım merhaba canım. Eğer resimdeki senin göbeğin ise bence de seninki kız gibi geliyor. Erkekte sivri olurmuş diyorlar ya o yüzden. Aslında benim göbek de sivri gibi hatta herkes ilk başta erkek demişti ama kız çıktı. Kızım bize süpriz yaptı. Olsun canım. Kız da olsun erkek de olsun önemli olan hayırlı evlat olmaları sağlıklı olmaları. Artık pazartesi senden haberleri bekliyoruz.
buarada sen çok iyi gidiyorsun. Ben 8 kilodayım şimdi. 65 oldum. Allah'tan boyum 168. Hala daha normal gibi görünüyorum. Sanırım 70-72'de bitiririm. Yani inşallah :))))

panorancım iyi dileklerine teşekkürler canım oh ne güzel göbek fotoğrafları eklenmeye başlamış
canım benim gördüğüm kadarıyla benim gibi sadece göbekten kilo almışın kalçada filan bişey yok gibi
dr bana da kesin erkek diyo başka bişey demiyo
tabi herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet i pazartesi kesinleştirirsiniz inşallah
ben de tam 7 kilo almışım ama tabi boy 164 olunca göbek biraz daha toparlak görünüyo ben 55 le başlamıştım 62 oldum bende 70 gibi kapatmayı planlıyorum ama asıl bundan sonra kilo alırsın diyor bakalım görücez

bu arada benim oğluş fena gece kuşu olacak herhalde gün boyu 1-2 tekme atıyor atmıyor gece 12 oluyo başlıyo bizimki ben sola dönünce soldan sağa dönünce sağdan tekmeler geliyo dönüyo duruyo yarım saat 1 saat uyutmuyo valla
laf aramızda çok da hoşuma gidiyo:)
pazartesi haberlerini bekliyorum artık canım bende pazartesi bir oh çekerim herhalde
hadi oğluşum şimdi ders çalışma zamanı...:KK43:(

slm canlarr nasılsınız bakalımm takipteyim sizii hala yalnız bırakmadımm:)))
göbüşlerde büyümüş aman amann:)))
ben pınar80 söliyim hıı tanıdınız dimii.. kıslar bizim tatiller bitmiioo valla su bebiş işini baya erteledikk,kışa falan bırakalım dedikk tabi yine hayırlıısıı olursa o da.. düsünemiorum eğer sizle doğursaydım ekimde gelicekti ayy bilmiorum ama kıslarr kızmayın hazır değilmişim galiba ardanın 3 ü doldu bu ayy zor olucaktı gibimede gelmio değill:))herişte bi hayır vardır hesabı zamanlmayı bu sefer iyi yapmalıyım yani sizn fındıklar fıstıklar abi abla olucaklar gibii..siz doğurmadan yetişeyim diyodum yaa gözüm korktuu:)))))
göbüşlere ii bakın canlarr,bi daha o göbüşü doldurmaya yürek gerekk hehe:)))

ponarancım merhaba canım. Eğer resimdeki senin göbeğin ise bence de seninki kız gibi geliyor. Erkekte sivri olurmuş diyorlar ya o yüzden. Aslında benim göbek de sivri gibi hatta herkes ilk başta erkek demişti ama kız çıktı.

Benim göbeğin 1 ay önceki hali busırnaşık şey haftasonu bikini ile çekildim, görünce kendimde inanamadım. Şaka gibi olmuşum, dışarıdan bir göz olarak bakınca, baya büyük gözüküyor ama bunlar daha neki diye tahmin ediyorum. :roflol:
panorancım iyi dileklerine teşekkürler canım oh ne güzel göbek fotoğrafları eklenmeye başlamış
canım benim gördüğüm kadarıyla benim gibi sadece göbekten kilo almışın kalçada filan bişey yok gibi
dr bana da kesin erkek diyo başka bişey demiyo
bu arada benim oğluş fena gece kuşu olacak herhalde gün boyu 1-2 tekme atıyor atmıyor gece 12 oluyo başlıyo bizimki ben sola dönünce soldan sağa dönünce sağdan tekmeler geliyo dönüyo duruyo yarım saat 1 saat uyutmuyo valla
laf aramızda çok da hoşuma gidiyo:)
pazartesi haberlerini bekliyorum artık canım bende pazartesi bir oh çekerim herhalde
hadi oğluşum şimdi ders çalışma zamanı...:KK43:(

Okuduğum kadarıyla gün içinde biz hareket ederken uyuyorlar ve biz uzanınca, uyuyunca onlar uyanıyor ve hareket ediyor. Bizim hareketler onlar için bir nevi beşik olayı yani. Benimkide geçenlerde öğle uykusuna yattığımda hiç uyutmadı. Komik oluyor ve insanın hoşuna gidiyor.yerimseniben.
6. ayın hayırlı olsun, bende Temmuz ile 6. aya girmiş olacağım.

Kızlar, eğer kızsa çok cici pembeli bir puset beğendik, onu almak istiyorum çok

slm canlarr nasılsınız bakalımm takipteyim sizii hala yalnız bırakmadımm:)))
göbüşlerde büyümüş aman amann:)))
ben pınar80 söliyim hıı tanıdınız dimii.. kıslar bizim tatiller bitmiioo valla su bebiş işini baya erteledikk,kışa falan bırakalım dedikk tabi yine hayırlıısıı olursa o da.. düsünemiorum eğer sizle doğursaydım ekimde gelicekti ayy bilmiorum ama kıslarr kızmayın hazır değilmişim galiba ardanın 3 ü doldu bu ayy zor olucaktı gibimede gelmio değill:))herişte bi hayır vardır hesabı zamanlmayı bu sefer iyi yapmalıyım yani sizn fındıklar fıstıklar abi abla olucaklar gibii..siz doğurmadan yetişeyim diyodum yaa gözüm korktuu:)))))
göbüşlere ii bakın canlarr,bi daha o göbüşü doldurmaya yürek gerekk hehe:)))

Pınarcım, merhabalar, herşey gönlünden geçtiği gibi olsun umarım. İnsan bencede mutlaka kendini hazır hissetmeli, hele evde 1 tane daha varken.
Bende herşeyde bir hayır olduğuna inanırım.
Bizde durumlar gördüğün gibi işte, göbişler tam gaz şişmeye devam ediyor. :nazar:

ponarancım valla benim göbek de çok komik. Yukarıdan bakınca sadece parmaklarımın ucunu görebiliyorum. Bir zamanlarki ince belim aklıma geldikçe kendi kendime gülüyorum. Ama kızımın kıpırtılarını hissettikçe hiçbirşeyi umursamıyorum.

Pınarcım canım merhaba. Tatilinin iyi geçtiğine çok sevindim. Bana burada çalışanlar ve çocukları olanlar da aradan zaman geçtikçe 2. çocuğun biraz zorlaştığını söylüyorlar. Sanırım senin dediğin gibi büyüdükten sonra yine aynı uykusuz geceler vb. ( gerçi biz daha yaşamadık ama ) katlanmak istemiyorlar. O yüzden ben 2 sene aradan sonra bir tane daha yapmayı düşünüyorum ama tabiki şimdilik plan. Zaman ne gösterir hiç bilemiyorum. Kayınvalidem de 1 sene sonra hemen yap biz hayattayken bakalım diyor. Ama kesinlikle kardeş olmasını ve o duyguyu yaşamalarını istiyorum. Herşeyin hayırlısı bakalım. Senin için de hayırlısını dilerim canım. Ama bence arayı yine de çok açma.

kızlar herkese slm pınarcım ayrıca seni görmek ne güzel
şu son hafta sendromu yüzünden günde hiç çalışmadığım kadar çalışıyorum şuan çok başım ağrıyo ama yine de dayanamadm yazıcam
öncelikle pınarcım var mı öyle oyunbozanlık ne güzel haberler bekliyoduk senden bizim doğumlar gelmeden şimdi bizimkilerin abi olmasını beklemek demek sen bizim ikinci bebeklere yetişcen demek:))

tabi dediğin gibi insanın kendini hazır hissetmesi şartların uygun olması çok önemli ama o bebek bir kere içine düştüğünde sen tüm şartları ona göre uyduruyorsun zaten bizden daha iyi bilirsin sonunda dünya yakışıklısı bir oğlun var sen yine kendini hazırla ama arayı çok açma bence de en azından ardan için...

Benim göbeğin 1 ay önceki hali busırnaşık şey haftasonu bikini ile çekildim, görünce kendimde inanamadım. Şaka gibi olmuşum, dışarıdan bir göz olarak bakınca, baya büyük gözüküyor ama bunlar daha neki diye tahmin ediyorum. :roflol:

Okuduğum kadarıyla gün içinde biz hareket ederken uyuyorlar ve biz uzanınca, uyuyunca onlar uyanıyor ve hareket ediyor. Bizim hareketler onlar için bir nevi beşik olayı yani. Benimkide geçenlerde öğle uykusuna yattığımda hiç uyutmadı. Komik oluyor ve insanın hoşuna gidiyor.yerimseniben.
6. ayın hayırlı olsun, bende Temmuz ile 6. aya girmiş olacağım.

Kızlar, eğer kızsa çok cici pembeli bir puset beğendik, onu almak istiyorum çok

bak pnorancım bunu bilmiyodum ama doğrudur çünkü hep uzandığım zamanlarda hissediyorum oğlumu
tabi ocağın başına yemek yaparken de hissettiğim oluyo bazen sanırsam bizim oğluş biraz da obur olacak:icecream:sırnaşık şey

bak özendim şimdi şu önümüzdeki hafta gelsin bende göbüşümün fotoğrafını çekip size göstericem benim koca göbeğime de yorum yapın:))

Günaydın arkadaşlar ben de göbeğimin fotoğrafını çektim. Gerçi bir hafta oluyor ama nasıl? Önde kocaman bir çıkıntı. Tabi akşam yemeklerden ve kocaman dilim karpuzları yuttuktan sonra pek böyle görünmüyor. Dün eşim manuel ölçülen tansiyon aletlerinden almış. Bebeğimizin kalbini dinlemek için. Biraz dinlemeye çalıştı ama mide gurultularından başka birşey duyamadı :)) Ben de kendi kendime dinlemeye çalıştım çok hafif bir kalp atışı duydum gibi ama emin değilim. Azıcık daha büyüdükçe hep kontrol edeceğim. Buarada biz bu havalarda ne yapacağız hiç bilemiyorum. Gece kaç kere uyanıyorum ter içinde kalkıyorum. Hasta olmaktan korktuğum için klima da aldırmıyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah.
Edhakcım canım seni çok iyi anlıyorum sınav konusunda. Ben de hep son zamanlarda daha fazla çalışmaya başlardım ama kendini çok yorma. Oğluşun da senin stresine ortak oluyor çünkü. Herşeyin hayırlısını iste canım.. Miniklere öpücükler...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
kızlar inanamıyorum ne güzel göbüşler çıkmış valla ohh oh bende birtek kendimin göbşüü var sanıyodum moral oldu banada derrmişim.:)
ya bende yollucam kıskandım bak:) kızlar aynen dediğiniz gibi akşam eve gidip televizyon karşısında dinlemeye başladığım zamanlarda hareketlenmeler başlıyor.ama en tuhafı ne biliyomusunuz bazen geceleri beni uyandırıyor ellerim yastığın altında uyumaya bayılırım ben.gece uyku arasında farkında olmadan öyle yatıyorum demekki minişim rahatsızmı oluyor artık nedir hemen tekmeler başlıyor bende soluma dönüuorum:)hatta bazen korkuyorum geceleri kızlar sizede oluyormu?içimde birşeyler kıpırdanınca ne bilim ben bazen işte abartıyomuyum acaba :)
isim için görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim.galiba ASYA olacak benim kızımın adı.
my angel cım bende klima konusunda çok kararsızdım ama 25 dereceye ayarlayınca birde pencereyi biraz açınca çokta fazla etkilemiyor.yoksa sıcaktan ve tuvalet ihtiyacından gece 30 defa kalkmak zorunda kalıyoruz ve gündüz çalıştığımız içinde iyi bir uykuya fırsatrımız olmuyor.bence dr ile konuş sakıncası yok derse işkence yapma kendine...
bu arada pınar sanada merhaba,aramıza katılacağın günü bekliyoruz hep birlikte hayırlısı olsun senin için ...
ben bugün 22+0 ım heyoooo yaşasın yarıladık bile :)
herkese bol sağlıklı huzurlu ve mutlu günler diliyorummmmmmmmm
bebişlere dikkat...

myangelcim hakkaten erkek karnı gibi duruyor çevrendekiler boşuna sana sivri karnın var oğlun olcak dememiş
tabi bunlar sadece olası şeyler insanı yanıltabiliyor en kesin sonuç dr un söylediğidir
bu arada klima konusunda bir endişe olduğunu sanmıyorum nitekim bizim evde var aşırı sıcaklara başka türlü dayanılmaz zaten ben akşam yatana kadar çalıştırıyorum
berilin dediği gibi çok soğuğa ayarlamadıkça ve karşısında durmadıkça bir sorun yoktur herhalde bi de ben soğuttuğum odanın kapısını kapatmıyorum çok soğuk olmasın diye

berilcim bende nerdeyse sadece geceleri hissediyorum bebeişimi bir sorun yoktur herhalde ama ben ne olur ne olmaz göbeğimin üstüne yatmamaya çalışıyorum en fazla yan dönüyorum yada sırtüstüne kendimi aıştırmaya çalışıyorum şurda 1 ay sonra zaten basket topu gibi göbeklerle yan yatmak bile hayal olacak gibi gözüküyor:))

Canım aslında yakında ev değiştirmeyi düşündüğümüz için de pek klima aldırmak da istemiyorum. Eve gittiğimde yemekten sonra her akşam ılık duş alıyorum. O iyi geliyor. Bir de arkadaşlar sırt üstü yattığımda benim kızım da baya bir hareketleniyor. Ben hamilelikte bebek için en uygun yatış pozisyonunun sola yatmak olduğunu okudum. Çünkü bebeği beseleyen damarlara baskı olmadığı için bebek de rahat ediyormuş. Ben yatarken ayaklarımın arasına bir tane de yastık alıyorum. Bu şekilde çok rahat uyuyorum. Dönerken de alıştım artık bir problem olmuyor. Aşağıdaki linki de inceleyebilirsiniz arkadaşlar..

http://www.hamilelikvedogum.info/2008/02/09/hamilelikte-yatis-bicimi/

sonunda ben de kendi göbüşümü ekliyorum
bakalım becerebilicek miyim
my.php

X