- 28 Ocak 2008
- 1.915
- 3
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
ponarancım demek kızın nihayet kendini gösterdi senin adına çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına da..
dr konusunda haklısın herşeyi şimdiden şartlamamak gerekiyor çünkü daha 3 ayımız var neyin ne olacağının garantisi yok
zaten bildiğim kadarıyla dr lar normal doğumlara girmiyor sadece sezeryanlara giriyor
seherb ciğim aramıza hoşgeldin ne güzel az bi zaman kalmız oğluşlarına kavuşmana göbüşün de çok güzel hiç ikiz gibi durmuyo ama ben erkeğim diye bağırıyo hakkaten
demek evde üç erkek+eşinle uğraşacaksın allah yardımcın olsun canım:))bebeklerin tek yumurta ikizi mi çok güzel bir duygu olsa gerek ikiz annesi olmak
Sehercim dediğin gibi aslında son zamana kadar herşey değişebiliyor. Ben hep normal doğum olmasını istiyorum ama sağlıklı olacaksa sezeryana da razıyım tabiki. Ama eşimle karar verdik 42 hafta da beklememiz gerekse bekleyeceğiz. Allah senin ikizlerine de sağlık versin inşallah. Hayırlı doğumlar dilerim sana canım...
Berilcim canım benim de kız bebek giysilerine baktıkça içim gidiyor. Eşim doğması konusunda benden daha sabırsız ama ben de gelecek sene bu ayları sabırsızlıkla bekliyorum. Zaten en güzel zamanları 6 aylık ile yürümeye başladıkları zaman arasında. Sonra koştur Allah koştur peşinden.
edhak nerdesin bacım sen bakim hiç uğramıyosunn..bu arad göbek sıfır popo daha büyük valla..ohh ne güzel hiç kilo derdin olmıycakk..maşallah diyimde nazar değmesinn
Merhabalar Kızlar,
Onun dışında kilo olayım artık tamamen kontrolüm dışında, su içsem yarar misali oldum.
+7,5 kg civarındayım, ve son 2 kilosunu 6.aya girmemle aldım. Artık kilo alışım hızlandı, bari bebişe yarasa diyorum.
Bir arkadaşım da çıktı, tamamen hamur işi ve şekerli herşey yasak.
O da bu kadar meyve bolluğunda zor bişi olsa gerek...