subat hamişleri burayaaaa

Teşekkürler arkadaşlar...:1rolleyes:

Ben de dün netten bi tane tunik birde bluz siparişi verdim. Tunik defolu çıktı sinirlerim bozuldu vallahi.:dilcikar:
Bi heves heves bugün onu giyecektim. Tabi hemen kuryeyi çağırıp geri yolladım yarın yenisi gelecek.

Benim kıza aldığım bir kaç parça birşey Bursada annemlerde. Orada doğum yapacağım için kardeşimin dolabına koyuyorum aldığım şeyleri.
Mothercarede indirim başlamış. Bir bakınsengözlerimebaksanab.

evet netten alışverişin de bu olumsuzları var ama allahtan telafi ediyolar
canım bizim burda mothercare yok keşkee olsa durmadan bebek mağazaları gezmek istiyorum ama düzcede kısıtlı kendimi hep tatile saklıyorum bi de arada böyle sakaryaya filan gittiğimde...
ben de aslında doğumu izmirde yapmak istyorum ama eşim de yanımda olsun istiyorum bi de normal dğum istediğimizden gideriz 10 günlük izin alırız o sırada doğum da olmaz eşim dönmek zorunda kalır boşu boşuna tatil de gider diye düzcede yaparım diye karar verdik ama tabi son ana kaar hiçbir şey kesin olamıyo dr sezeryan mecburi derse ozaman atlarım hemen izmire:))

Müşteri memnuniyet kaliteleri süpermiş ama beğendim. Ebru Maternity den aldım zaten.
Fırsat reyonu diye bölümleri var. Beden sorun olmadı da defo çıktı işte.

İzmir Sakarya arası uzak. Ben de eşim yanımda olsun istiyorum.
Ama İstanbul Bursa arası 2 saat. Bu yüzden sorun olmayacak. Zaten orada doğum yapacağım hastane eve 10 dk yürüyerek.a.s

Biz de eşimle artık mağazaların eğer varsa bebek bölümlerine uğramadan geçemiyoruz.
Ama mothercare ve c&a süper bence. Sen de dediğin gibi tailde yaparsın alışverişi.
Şimdi çoğunluğumuz ilk bebeğine kavuşacağı için bir sürü şey alasımız geliyor:roflo
l:

Merhaba arkadaşlaer. Valla ben henüz tam olarak alışverişe başlamadım. Zaten babaannesi ve teyzeleri bana alınacak birşey bırakmadılar. Biberon temizleyicisine kadar almışlar. Kızımın daha şimdiden 4 paket priması var :)) ama ciddi anlamda tatilden geldikten sonra dolabını ve eşyalarını toparlamaya başlayacağız. Bu aylardan sonra Allah göstermesin ama herşeye hazırlıklı olmak gerek. Buarada ben de doktorum ile konuştum geçen randevuda. O doğumda olmazsa geçen ayrıntılı ultrasonografimizi yapan Mustafa Bey doğumu yaptıracak. Zaten onu da çok sevmiştim o yüzden bu haber içimi rhatlattı. İnşallah normal doğum yaparım. Minik kızımı hemen kollarıma almak istiyorum..

kız primaları bilem mi aldınız
desene biz çok yavaşız
kaç numara aldın ki inş bebişin toplu olmaz da direk 2 numaradan başlamazsın

Canım ya bana kalsa almazdım ama eşimin teyzesi neredeyse her hafta bir tane alıyor. en küçük boyu, yeni bebek diye yazıyor ama artık söyleyeceğim almasın diye. Çünkü 1 aydan sonra en küçük boyu yeterli gelmiyormuş. 2. boya geçmek gerekiyormuş. Ben daha henüz birşey almadım anlayacağın. Tatilden gelince inşallah. Haftaya Perşembe çıkıyorum. Kendimi sulara atmak için sabırsızlanıyorum vallahi.

Günaydın Kızlar,

Bende henüz alışveriş yapmadım hiç ama sağolsunlar bizimkilerden fırsat kalmıyor.
Bu gidişle sanırım sadece biberon, kremler falan gibi ihtiyaçları alabileceğim.
Bizde ilk torun olduğundan herkes ayrı çalışıyor,
mothercare'e geçen hafta bende baktım, süper şeyler var gerçekten.
Ucuzluktayken almak lazım.
Göbişimin güncel halini yandan görebilisiniz.
İyi haftalar olsunnn

ponarancım maşallah ne güzel büyümüş göbüşün öle ama kız olduğnu bilemsem erkek göbüşü dicem:))
myangelcim gözünaydın canım demek gidiyon nihayet tatile darısı başımıza
bu arada linkler için de teşekkürler
iyi tatiller bol bol gezin eğlenin kızınla...

Saol edhakcım, bende senin göbişi gördüm ekim annelerinde, inanamadım
Gördüm dersem yalan olur :dance:
+7,5 kg oldum kızlar, geri sayıma devam

yaw öle deme kıs valla bana da çok büyük gibi geliyo göbüşüm valla çok kilo aldım +8 olmuşum ama dengeli alıyom herhalde popo yüz göbek bacaklara filan

my angel; sonunda tatile çıkıyorsun demek. Bol bol yüz bakalım. Seninki içerde
lukur lukur yüzüyor zaten.
Bende eşime karnımı dinletiyorum. Lıkır lıkır sesler duyuluyor diyor. 28. haftadan
sonra bu şekilde kalp atışları bile duyulabilirmiş.

Şimdi sizin bebişlerin bezleri bile hazırmış ya. Benim kızımın 3 tane tulumu 4 tanede
çıtçıtı bodysi var sadece:icecream:
Bebek alışverişine gidince herşeyi birden alıp bitirmek istiyorum.
Zaten 7-8 tulum, 6-7 çıtçıtlı body, çorap, hırka, şapka, battaniye 1 aya kadar rahatlıkla yeter. Sonra bebek büyüdükçe almak daha iyi galiba. Fuar Baby i duydunuz mu hiç?
E-bebek 'te satılan kutulu hastane çıkışı indirime girmiş. Gayette güzel. Bir bakın.

Bu arada eşimle aramda pembe polemiği yaşanıyor son zamanlarda. Kız bebek
olacak diye her yanı pespembe yapmayalım diyor.:1closedeyes:

Son günlerde kızıma klasik müzik dinletmeye başladım. Doğduktan sonra bakalım
dedikleri gibi işe yarayacak mı? Vivaldinin for seasons cd sini dinliyoruz. Çok tepki
vermiyor ama belki zamanla daha çok verir.

Zaten hareketlerini hissetmiyorum diye bunalıma gireceğim yakında. Sabah kahvaltıdan sonra kanepede
oturup müziğide açıp, elimie karnıma koyuyorum hissetmek için. Karın cildim çok sıkı galiba. Heyecanla tekmek atınca canımı yakacağı
günleri bekliyorum.

Son düzenleme:
R2D2'cim canım çok teşekkür ederim. Ben de çok sabırsızlanıyorum gerçekten. Çünkü belki de seneye tatile çıkamayacağız o yüzden bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Bir de doğum için faydalı olduğundan bol bol yüzmek istiyorum. Darısı artık senin ve diğer arkadaşların başına.

Ben minik kızımı çok net hissedebiliyorum artık. Nereden nereye gittiğini bile. Bazen aşağıya iniyor bazen yukarıya bazen de yumru olup tam göbeğimin ortasında sipsivri duruyor. Böyle olunca sanki göbeğimin yarılıp oradan çıkacakmış gibi hissediyorum. İki elimle onu tutup ısıtıyorum. O zaman gevşeyiveriyor yine. İnşallah sen de en yakın zamanda daha da iyi hissetmeye başlarsın canım.

Yarın da şeker testim var sabah aç karnına olacağı için kalkarkalmaz hastaneye gideceğiz. Bir de tabi doktor kontrolümüz olacak. yine kızımı görebileceğim ama inşallah bu sefer yüzünü de görürüz. Geçen gittiğimizde kendisini göstermemek için elinden geleni yaptı kerata. Buarada şekerden de birşey çıkacak diye ödüm kopuyor ama göreceğiz bakalım.. artık gelişmeleri tatilden gelince yazarım size arkadaşlar..

myangel, ne güzel o kadar detaylı hissediyor olman, ben o kadar anlamıyorum açıkçası.
Ama senin dediklerini düşününce, biraz daha anlamlı geldi bazı hisleryerimseniben
bol bol yüz, çok güneşte kalma yalnız.

R2D2'cum, bende pespembe olayından çok hoşlanmıyorum sanırsam. Mesela uyku setini mavili yeşilli aldım. Kıyafetleri de mümkün olduğunca renkli olsun diyorum ama anneanneden pek fırsat kalmıyor alışveriş için a.s

Edhakcim, valla senin göbiş ideal hamiş göbüşü olmuş şekercim. Yalnız yogadaki diğer kızlar benden 1 ay kadar ufak olmalarına rağmen, karınlarımız bir, yani bende iyi sayılırım herhal, bakalım bu işi + kaç kg ile kapatacağım.

Bebişler iyi olsun da gerisi boş...

Dün akşam mutfakta salata hazırlarken eşimin yanına koştum.
Elini karnıma koydum ve birden irkilince çok güldüm doğrusu. Kızım bana tekmem mi
atıyor? dedi :roflol: Sonra gece boyunca hep yaptırdım. Çok hoşuna gitti.
Karnımın üzerinde top gibi yumulup kalmasını ben de bebeğin poposu ya da kafası diye
düşünüyorum hep ama doğum yapan arkadaşım rahim kasılmalarıdır onlar dedi.

Ben bu sene eşim olmadan bi Erdek tatili yaptım bir hafta ama yüzmedim. 3 hafta sonra da Çanakkaleye gidicez kısmetse. Biz böyle ev gezmesi gibi bedavaya tatil yapıyoruz
iyi oluyornaniknanik

Bir sonraki kontrolum 28 inde. Şeker yükleme testide yapılacak. Vallahi ben de korkuyorum. Kan şekerimi hep ölçtürüyorum normal çıkıyor ama bakalım sonuç ne
olacak.

myangel kız sen hala gitmedin mi ben seni tatile gitmişindir sanıyoodum
inşallah sağlıkla gider bol bol dinlenir dönersin

ponarancım canım saol valla şu hamişlik ne garip olay hamişi gene hamiş mutlu ediyo bizi bizden başka anlayan yok zatn sende haksızlık etme göbüşüne ve kızına senin kilon da göbeğin de gayet iyi ben 13-14 le bitiririz diye hesaplıyom ana tabi hayırlısı

r2d2 ciğim valla seni gören cennetlik bi yazıyon bi kayboluyon ız sen ne kilo aldın ki bebişin tekmelerini hissetmiyom diye sitem ediyon bak biz +8 lerle besliyon bebişlerimizi pehlivan olcak bizimkiler tekmelerde yırtar çıkar da:))
şaka şaka tabi en güzeli seninki bi de sırrını verseyin önceden...:))

9 ay bitsinde o zaman bakacaz sır mı değil mi? Bide son dakika da hepinize geçiveririm
kiloda görürsünüzsengözlerimebaksanab
Yarın tartılma günüm bakalım kaç gram aldımtatlicadiarzu

Dünden beri kaşınıyorum. Belimin yanları kaşınıyor. Kaşımakta istemiyorum tahriş ederim diye. Bebek yağı kullanıyorum ama onu duştayken. Kuru cildime sürmüyorum. Yarın
gidimde badem yağı alayım.

Bu akşam capitole gidelim dedik. Ben tabi d&r de hamilelik kitapları bölümü bide
mothercareden çıkamadım. Eskiden olsa boyner de başlar mudodan çıkardım:roflol:
Ahh şimdiden hayatımı yönü değişiverdi.
Canım kızım ya:asigim:

selam kızlarrrrr ne var ne yok nasılsınız ? ben yine zor vakit buldum yazmaya valla bizim işler öyle yoğun olmaya başladıki zorlanıyorum valla birde sıcaklar var tabi suyun altından çıkmaz oldum yaaaa.sabah akşam duştayım.bende hafta sonları sadece pazar günü yani yüzmeye başladım.bel ağrım eskisi gibi değil inanın çok iyi geldi.dr hiç korkmadan kulaç atarak yüz diyor çok faydalıymış.bide suda bol bol bisiklet çeviriyorum.doğumu kolaylaştırdığını söyledi kendisi:)
bu arada moralim biraz şeker olayına bozuldu.şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadı ama değer biraz yüksekmiş.dikkatli olmak lazım .meyvelerde bile şeker olduğu için dikkatli tüket dedi dr bana. bende faydalı olur diye sürekli meyveye dadanmıştım valla.artık onlarada kısıtlama getircem gibi.sizde dikkat edin bence vakit kaybetmeden şeker durumunuzu öğrenin derim.
bunun dışında alış verişler tam gaz devam etmekte.ben bi hastane çıkışı aldım kızlar görseniz yersiniz valla.farklı bir renk buldum beyaz ve fuşya :) hep açık pembe sarı yeşillerden fenalık gelmişti.bu rengi görünce dayanamadım çok tatlı.bir kukuletası varki uzunluğu zaten kendi boyu kadar olur sanırım.çok şirinnnnnnnnn:) valla ben dayanamaz oldum iple çekiyorum ekimi :) bir gelsede sağlıkla hayırlısıyla alsak.
hııı bide söylemeyi unuttum.4 boyutlu ultrasona da girdik bu arada.çok detaylı bir tarama yapılıyor.damarlarına kadar.yüzünü hiç göremedim sonra dr diğer bayanı 5 dak sonra içeri alacağını söyleyince bizimki birden dönüverdi yüzünü.yuppiiiii dedim dr a bende oda resmini yakaladı hemen yüzünüde gördüm.o ana inanamadım kızlar çok değişik anlatılamaz birşey:) o kadar tatlıki.inşallah Allahım hayırlı sağlıcakla kucağımaz almamızı nasip eder bebişlerimizi.herkesi öptüm.bebişlere dikkat...:) bol sağlıklı günler........

Merhaba Kızlar,

Edhakcım, bende 13-14 ile bitirmeyi planlıyorum inşallah. Çok da takılmamak lazım aslında, annelerimize göre iyiyiz yine. Benim annem 25-26 kg leri bulmuş, hoş bende 4.750 doğmuşum. a.s

R2D2'cum, mutlaka krem kullanmaya başla, kilo artışın çok olmasa da, vücut istiyor. Ben 5.aydan beri kullanıyorum, o zamanlar sadece banyo sonrası yapıyordum. Şimdilerde sabah- akşam yatmadan önce olmak üzere 2 defa sürünüyorum. Kocam dalga geçiyor, pehlivan pehlivan diye :dance:

Beril'cim, cicilerini iyi günlerde kullan inşallah. Bana da bu haftasonu hediyeler geldi, mayo almışlar, popo kısmı fırfırlı, bayıldım. Gözlerim doldu bakarken hediyelere, hormonlar & zamanın yaklaşmasını etkisi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…