- 1 Şubat 2008
- 252
- 0
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
ama bu hafta sonu sınava girecem -kpss- hafta içi sıkı çalışmam gerekiyor son tekrarları yapma vakti geldi o yüzden bu hafta pek internete girmezsem kusuruma bakmayın
özelde çalışmaya devam etmek istemiyorum eşimde memur zaten tayinlerde uyumlu olalım istiyorum bu da bebekten önceki son şans
oğlum bana uğur getirir inş
ponarancım merhaba canım. Eğer resimdeki senin göbeğin ise bence de seninki kız gibi geliyor. Erkekte sivri olurmuş diyorlar ya o yüzden. Aslında benim göbek de sivri gibi hatta herkes ilk başta erkek demişti ama kız çıktı.
panorancım iyi dileklerine teşekkürler canım oh ne güzel göbek fotoğrafları eklenmeye başlamış
canım benim gördüğüm kadarıyla benim gibi sadece göbekten kilo almışın kalçada filan bişey yok gibi
dr bana da kesin erkek diyo başka bişey demiyo
bu arada benim oğluş fena gece kuşu olacak herhalde gün boyu 1-2 tekme atıyor atmıyor gece 12 oluyo başlıyo bizimki ben sola dönünce soldan sağa dönünce sağdan tekmeler geliyo dönüyo duruyo yarım saat 1 saat uyutmuyo valla
laf aramızda çok da hoşuma gidiyo:)
pazartesi haberlerini bekliyorum artık canım bende pazartesi bir oh çekerim herhalde
hadi oğluşum şimdi ders çalışma zamanı...(
slm canlarr nasılsınız bakalımm takipteyim sizii hala yalnız bırakmadımm:)))
göbüşlerde büyümüş aman amann:)))
ben pınar80 söliyim hıı tanıdınız dimii.. kıslar bizim tatiller bitmiioo valla su bebiş işini baya erteledikk,kışa falan bırakalım dedikk tabi yine hayırlıısıı olursa o da.. düsünemiorum eğer sizle doğursaydım ekimde gelicekti ayy bilmiorum ama kıslarr kızmayın hazır değilmişim galiba ardanın 3 ü doldu bu ayy zor olucaktı gibimede gelmio değill:))herişte bi hayır vardır hesabı zamanlmayı bu sefer iyi yapmalıyım yani sizn fındıklar fıstıklar abi abla olucaklar gibii..siz doğurmadan yetişeyim diyodum yaa gözüm korktuu:)))))
göbüşlere ii bakın canlarr,bi daha o göbüşü doldurmaya yürek gerekk hehe:)))
Benim göbeğin 1 ay önceki hali busırnaşık şey haftasonu bikini ile çekildim, görünce kendimde inanamadım. Şaka gibi olmuşum, dışarıdan bir göz olarak bakınca, baya büyük gözüküyor ama bunlar daha neki diye tahmin ediyorum. :roflol:
Okuduğum kadarıyla gün içinde biz hareket ederken uyuyorlar ve biz uzanınca, uyuyunca onlar uyanıyor ve hareket ediyor. Bizim hareketler onlar için bir nevi beşik olayı yani. Benimkide geçenlerde öğle uykusuna yattığımda hiç uyutmadı. Komik oluyor ve insanın hoşuna gidiyor.yerimseniben.
6. ayın hayırlı olsun, bende Temmuz ile 6. aya girmiş olacağım.
Kızlar, eğer kızsa çok cici pembeli bir puset beğendik, onu almak istiyorum çok