şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

subat ayinda hamilelik bekleyenlerin son adet tarihi ocak ay icinde mi olmus oluyr. misal benim 12 Ocak 2013 ve bu ay denemeye baslayacagiz.

mrb canım.. :) ben aslında onu tahmin etmiştim. Çünkü denedik deneyeli adetimde hem azalma hemde zamanlamalarında farklılık oldu. ben ondandır diye düşündüm.. senin dediğine göre de ondanmış.. :) o kasık ağrısı bende geçenlerde olmuştu. buradan bi arkadaşımız bende de var yumurtlama günümdeyim demişti. bende yumurtlama günüm diye ilişki yaşadım ama inşallah bebeğim bu sefer tutuNur.. İnşallah adet olmayızda bebek haberlerimizi alırız hepimiz :)

Günaydın canlarım bende gelddiimmm :) nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz :)

ya kızlar belim agrıyo kasıklarımdada agrı var pıt pıt atıyo sag kaıgım birde nasıl miğdem kaynıyo dünden buyana

herkese günaydın nasılsınız bakalım ..cuma bi bıraktık kaç sayfa olmuş yaw..yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..umarım bu topik uğurlu gelir de hepiniz bu ay içinde mutlu haberlerinizi verirsiniz..

günaydın canım.valla öyle inan dün akşamı ettim temizlik yemek derken saolsun eşimde yardım etti haftada bir genel temizlik yapabiliyorum hafta içi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…