• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ama işte adetim düzenli değil. geçen ay 17 sinde oldum aralık ayında 25inde oldum. bu ay nezaman olurum bilmiyorum.. bilmediğim için yumurtlama günümüde bilemiyom :)
bebeğimizde şans eseri olacak artık olursa.. :5

sezgi mrb..benim adetim aynı senin gibi oldu, geçen ay 16 sında ve aralıukta da 23ünde ..bende yumurtlama tarihini hesaplayamadığımdan adet bitti biteli gün aşırı deniyoz,şon 3-4 gündür sağ kasığım çok ağrıyor:( bi yerde okumuştum, eğer adetleriniz düzenli ancak denemelerden sonra sarkmalar ileri atmalar oluyorsa bebek kendine yer arıyordur yazıyordu..inş doğrudur inş ocakta adet olmayızz hiçbirimiz..:)))

kızlar ben de 5 aydır bekliyorum ama bu ay çok farklı sanki olacak gibi yani öyle ümit ediyorum folik asite başlayalı bir ay oldu bakalımm .sizlere sormak istediğim bişey var bu yumurta çatlama günü 14. gün olmayabilir mi yani geçen ay olmadı.acaba ben yanlışmı hesaplıyorum ondan mı olmuyo.

kızlar ben de 5 aydır bekliyorum ama bu ay çok farklı sanki olacak gibi yani öyle ümit ediyorum folik asite başlayalı bir ay oldu bakalımm .sizlere sormak istediğim bişey var bu yumurta çatlama günü 14. gün olmayabilir mi yani geçen ay olmadı.acaba ben yanlışmı hesaplıyorum ondan mı olmuyo.

Canım her ay aynı olması lazım cünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsan ve hep düzenliyse aynı dönemdedir şayet 28 günde bir görüyorsan ama bu degişebiliyorda kişiden kişiye bence bazılarının adetten hemen sonra catlıyor,bazılarınında adete yakın yani kacırmamak adına adet bitince baslayıp adete bir hafta kalaya kadar devam etmek gerek ya rabbim hayırlısını versin

Canım her ay aynı olması lazım cünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsan ve hep düzenliyse aynı dönemdedir şayet 28 günde bir görüyorsan ama bu degişebiliyorda kişiden kişiye bence bazılarının adetten hemen sonra catlıyor,bazılarınında adete yakın yani kacırmamak adına adet bitince baslayıp adete bir hafta kalaya kadar devam etmek gerek ya rabbim hayırlısını versin

canım 28 güne bir düzenli olurum bilemedim ki galiba ben yumurtlama dönemimi tutturamıyorum şu an adetimin 9. günündeyim ben 13 ve 16 arasına önem veriyorum ama bu hafta da olabilir yani öylemi

Canım doktorların söylediği gün aşırı ilişkiye girmek en iyisiymiş ama işin aslı şuki herşey kısmet işi. Allah nasip ederse her an olabilir. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım doktorların söylediği gün aşırı ilişkiye girmek en iyisiymiş ama işin aslı şuki herşey kısmet işi. Allah nasip ederse her an olabilir. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

aslında en makul olanı o ama çalışan insanlarız o dediğin nerdeyse imkansız eşim çok yoğun hadi beni geçtim yani. belki de ondan olmuyo hayırlısı bakalım inşallah doğru zamanı bekliyodur diye düşünüyorum hayırlısı herkes içinnnn

umarım yakında kavuşuruz bebeklerimize,seni cok iyi anlıyorum canım

nuarin birşey soracağım neden adete bir hafta kalaya kadar? yani adet olana kadar denesek? bilmediğimden soruyorum?
birde acaba hamile kalındıysa akıntı nasıl oluyor? biliyormusunuz?

nuarin birşey soracağım neden adete bir hafta kalaya kadar? yani adet olana kadar denesek? bilmediğimden soruyorum?
birde acaba hamile kalındıysa akıntı nasıl oluyor? biliyormusunuz?

Canım yani, hamile kalmak için en uygun günler tabiki adete kadar devam edebiliriz.Akıntı meselesıne kendimden örnek verebilirım her kişide bir olmamak kaydıyla akıntılar yumurtlama günüyle beraber baslar yumurtlama olduysa
beyaz şeffaf renktedir hamıle kaldıktan sonra sarıya döndü rengi ve mıktarında artıs oldu yani bunlar benım yasadıgım
seylerdı dedıgım gıbi kişiden kişiye degışebılır yardımcı olabildiysem ne
mutlu.

Canım yani, hamile kalmak için en uygun günler tabiki adete kadar devam edebiliriz.Akıntı meselesıne kendimden örnek verebilirım her kişide bir olmamak kaydıyla akıntılar yumurtlama günüyle beraber baslar yumurtlama olduysa
beyaz şeffaf renktedir hamıle kaldıktan sonra sarıya döndü rengi ve mıktarında artıs oldu yani bunlar benım yasadıgım
seylerdı dedıgım gıbi kişiden kişiye degışebılır yardımcı olabildiysem ne
mutlu.

sağ ol canım..o zamn durmak yok son 8 gün deneyip duralım :))) buarada ben de senin tarif ettiğin gibiyim,beyaz yumurta akı gibi akıntıları gördüm sonra da sarı bir akıntım başladı (öyle ki hep beyaz iççamaşır giyiyorum takip edebileyim die,psikopat oldum!) ve sağ kasığım ağrıyor,batmalar oluyor bazen:(
ama başka da bir belirtim yok,göğüs şişmesi sık wc gibi:( acaba olabilirmiyim?

canım benim insallah hamilesindir inan bunu cok icten söylüyorum bu durumu yasamayan bilemez ...

canım benim insallah hamilesindir inan bunu cok icten söylüyorum bu durumu yasamayan bilemez ...

amiinn canım amiin çok sağ ol..haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun,inş hayırlı vakitte hayırlı birşekilde gelir bebikler..
umutlanmak istemiyorum ama şu 1 hafta geçsin hemencicik:)))

Ben hergece evlat hasretiyle yanan herkeze dua ediyorum bilirim nedemek olduğunu.Bol bol dua ne
olur.Sadece kendimiz için değil herkeze inşallah hepimiz bu hafta hamiş haberleri veririz birbirimize.

Back
X