- 5 Şubat 2016
- 181
- 216
- 103
- 37
Simdi dr dan ciktim canlar negatif(
Neden peki gecikmiş bat çok üzüldüm canım benim yaaaa .s.s.s.s.s.s.s
Üzme kendini her şeyde var bi hayırSimdi dr dan ciktim canlar negatif(
Hakkında hayırlısı canım benim. S.S. s çok üzüldüm valla .s.s.sBilmiyom ki cnm saglikocagina gittim beklicez bakalm
Hakkında hayırlısı canım benim. S.S. s çok üzüldüm valla .s.s.s
Kızlar üzmeyin kendinizi. Ben 1 bucuk sene bekledim, bebiş olmuyordu, doktorlara gittim, hiç bir sorun yok diyordular, stres yapıyorsun falan diyordular. bu zamana kadar hiç hamile kalamadım, bazen adetim gec oluyordu umutlanıyordum ama sonuc negatif oluyordu. ben hormonları kontrol ettirdim, prolaktin bir az yüksek çıktı, ona dostinex ilacını verdi, 2 ay kullandım bitirdim, sonra tahlilde prolaktin eksi çıktınormanın altında. doktor normal dedi ilaçtan sonra böyle oluyor dedi. bi de Kasımda rahim filmi yaptırdım, bu ay hamile kaldım Allah her kese nasip etsin. Hatta doktor bu ay kalmazsan eşini detaylı tahlil yapalım dedi. Eşimi tahlilden de kurtarmış olduk. Bazen zaman alıyor hamile kalmak, her kesin bünyesi farklı, o yüzden sabrla beklemek lazım. İnşallah rabbim tez bir zamanda her kese nasıp eyler.
Kızlar üzmeyin kendinizi. Ben 1 bucuk sene bekledim, bebiş olmuyordu, doktorlara gittim, hiç bir sorun yok diyordular, stres yapıyorsun falan diyordular. bu zamana kadar hiç hamile kalamadım, bazen adetim gec oluyordu umutlanıyordum ama sonuc negatif oluyordu. ben hormonları kontrol ettirdim, prolaktin bir az yüksek çıktı, ona dostinex ilacını verdi, 2 ay kullandım bitirdim, sonra tahlilde prolaktin eksi çıktınormanın altında. doktor normal dedi ilaçtan sonra böyle oluyor dedi. bi de Kasımda rahim filmi yaptırdım, bu ay hamile kaldım Allah her kese nasip etsin. Hatta doktor bu ay kalmazsan eşini detaylı tahlil yapalım dedi. Eşimi tahlilden de kurtarmış olduk. Bazen zaman alıyor hamile kalmak, her kesin bünyesi farklı, o yüzden sabrla beklemek lazım. İnşallah rabbim tez bir zamanda her kese nasıp eyler.
Amin canim insallah insan ister istemez uzuluyor
seni iyi anlıyorum. ben de çok üzülüyordum, her adet günü ağlıyordum. eşim çok endişeleniyordu benim için, psikolojin bozulcak diyordu, düşünme falan diyordu. ama olmuyo düşünmemek. insanın elinde değil. her ay bi umut...
Canim senindemi esin zor ikna du aynı benim eşim gibibende zor ikna ettim olmazsa 2 ay daha deneyecekmisiz olmazsa seneye yaza diyo .s.s.s.s.sCanim bir de benim esim istemiyor bebek gorevimiz yuzunden ilk kere 1 kereligine kandirdim olmadi bir daha da esim yapmaz zaten
kızlar benim kırmızılar geldi bu ay çok umutlanmıştım ama olmadıinşallah matta olur bebeğim gel artık daha fazla bekletme beni
bat 25 Şubat :)))) hayırlısıııı:)
Canim bir de benim esim istemiyor bebek gorevimiz yuzunden ilk kere 1 kereligine kandirdim olmadi bir daha da esim yapmaz zaten
Aynen cnm artik bir daha da ikna edemem senn de mi polisdi
Aynen cnm artik bir daha da ikna edemem senn de mi polisdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?