- 7 Ocak 2016
- 183
- 150
- 103
- 36
Yok canm ben tekirdag cerkezkoydeyim sabah yaptirmisitm 4 30 gibi sonuclari aldim
hımm sagol canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm ben tekirdag cerkezkoydeyim sabah yaptirmisitm 4 30 gibi sonuclari aldim
Stres etkiliyor cnm ben 2 ay negatif testi görmeden adet olamıyordum. Test yapıyordum ya 0.100 ya da tek cizgi sonra adet oluyordum.Yok canm ben tekirdag cerkezkoydeyim sabah yaptirmisitm 4 30 gibi sonuclari aldim
Stres etkiliyor cnm ben 2 ay negatif testi görmeden adet olamıyordum. Test yapıyordum ya 0.100 ya da tek cizgi sonra adet oluyordum.
İnş geç döllenmedir hamilesin dir. Değilsen de kadın dogumcu ile takip ettir cnm
hayali çizgi değildir inşallah malum psikolojimiz gereği herşeyi ona yoruyoruz :)
Valla iki kutu ovülasyon testi aldim, her gün test edecem, bakalim ne olacak. Ha bide clearblue'dan aldim, artik cizgi cizgi bakmam diye.
Sende test yapiyormusun?
sağlık olsun canım inşallah önümüzdeki ayda olur..günün geçmişmiydi ?Canlar hasta oldum bu ayda bebek hayallerim suya düştü. S.S. s.s.s.
canim benimde bu ay hayaller ayni marti bekleriz beraber vardir herseyde bir hayirCanlar hasta oldum bu ayda bebek hayallerim suya düştü. S.S. s.s.s.
1 gü geçti sevinmistim ama baktım sabah olmuşum ama bu ay çok kötü geçiyo sancidan sabah 7 de uyumusum bide çok kustumsağlık olsun canım inşallah önümüzdeki ayda olur..günün geçmişmiydi ?
Aynen canım benim zaten suan canımın derdindeyim çok kötü oldum dün gece bu ay kötü geçecekcanim benimde bu ay hayaller ayni marti bekleriz beraber vardir herseyde bir hayir
Aynen canım benim zaten suan canımın derdindeyim çok kötü oldum dün gece bu ay kötü geçecek
Aynen canım benim zaten suan canımın derdindeyim çok kötü oldum dün gece bu ay kötü geçecek
Aşırı derecede dün gece kusarak sabah ettim sabahta 2 defa kustum zorla ayakta duruyorum.s.s.s.cok mu agrili?
Ayniyim canım benim çok kusuyorum. S.S. sCanim gecmis olsun nasil oldun
Canim inşallah sorun yokturdurKizlar bende hala adet olmadim bakalim ayin 19 una dr a randevu buldum gidicem o zaman a kadar olmaz isem ne der bakicaz
Geçmiş olsun canımAşırı derecede dün gece kusarak sabah ettim sabahta 2 defa kustum zorla ayakta duruyorum.s.s.s.
Saol canım benim. S.S. s.Geçmiş olsun canım
Aşırı derecede dün gece kusarak sabah ettim sabahta 2 defa kustum zorla ayakta duruyorum.s.s.s.