• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Yok canm ben tekirdag cerkezkoydeyim sabah yaptirmisitm 4 30 gibi sonuclari aldim
Stres etkiliyor cnm ben 2 ay negatif testi görmeden adet olamıyordum. Test yapıyordum ya 0.100 ya da tek cizgi sonra adet oluyordum.
İnş geç döllenmedir hamilesin dir. Değilsen de kadın dogumcu ile takip ettir cnm

hayali çizgi değildir inşallah malum psikolojimiz gereği herşeyi ona yoruyoruz :)

Valla iki kutu ovülasyon testi aldim, her gün test edecem, bakalim ne olacak. Ha bide clearblue'dan aldim, artik cizgi cizgi bakmam diye. :KK48:

Sende test yapiyormusun?

Valla iki kutu ovülasyon testi aldim, her gün test edecem, bakalim ne olacak. Ha bide clearblue'dan aldim, artik cizgi cizgi bakmam diye. :KK48:

Sende test yapiyormusun?

canım biz daha bu ay ilk denememiz ben telefon uygulamasından takip ettim ovulasyon günlerini ama tabiki kesin sonuç değildir. bu ay olursa olur olmazsa olmaz kafasıyla deniyoruz. eğerki regl olursam doktora gidip bi hormon tahlili yaptırmak istiyorum sorunsuz çıkarsa Martta test ile devam edeceğiz.

Kizlar bende hala adet olmadim bakalim ayin 19 una dr a randevu buldum gidicem o zaman a kadar olmaz isem ne der bakicaz

Back