Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Dün aynı şey benim de başıma geldi bir test bozuKTu 2.yi yaptım negatif çıktı bende çok üzüldüm hatta ağladım bilmiyorum nolcak halimiz. S.S. s.s.s.
Ha bi de senin testin markası neydi

Canim sen de kan tahlili yaptir benim de 9 gun gecikti testler de bisiy cikmiyor bugun kan verdim

Hayirlisi canım benim ama bunun ne kadar zor oldugunu biliyorum allah en kisa zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder inşallah bende beklemedeyim ya yarın yada 14 Şubat bat günüm bilmiyorum nolcak
inşallah güzel haberlerin gelir canım az kalmış zaten sevgililer gününde önce eşine sonra bize müjdeyi verirsin <3

Hayırlı olsun canım inş bu ay herkesin gönlüne göre olur

Ben eşime 15 inde hasta olacam dedim aslında 13 olur da hamiş kalırsam sevgililer günü hediyesi olacak ona tabi doktora gidip emin olup öyle söyleyecem :)

Üzme kendini canım vakti geldiğinde bebeğin gelecek :)
sağ olun kızlar iyi ki varsınız cuma günü kan vereceğim hormonlara bakalım dedi doktor yumurtayı takibe alacakmış inşallah bu sefer kavuşurum yavruşuma

sağ olun kızlar iyi ki varsınız cuma günü kan vereceğim hormonlara bakalım dedi doktor yumurtayı takibe alacakmış inşallah bu sefer kavuşurum yavruşuma
İnş canım allah her kadına yaşatsın annelik duygusunu

1 tanesi Bebe TİME birtanesinide unuttum canım benim ama iyi dedi inandırıcı değildi yani bilmiyorum. S.S. s.
Benim de bebe time ikisi de bozuk çıktı biri işte bu markayla ilgili iyi şeyler söylemediler o yüzden bi iki gün sonra başka test alıp yapacam bence sen de yap

Benim de bebe time ikisi de bozuk çıktı biri işte bu markayla ilgili iyi şeyler söylemediler o yüzden bi iki gün sonra başka test alıp yapacam bence sen de yap
Yapmak istemiyorum artık canım ya çünkü ne hevesle yapıyorum sonuç beni çok üzüyor Ağlıyorum bile .s.s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…