Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

evet evet bende bu sebeple basladim bi 20 gun oldu merak ettim aramizda baska baslayanlarda var mi diye. doktorlar soylemeyi unutabiliyolar bide hatirlatmak lazim

Arkadaşlar bende yeni başladım folik asite günde 3 adet dedi bana ( tok iken içiyorum aç-tok birşey söylemedi ama doktor...

ben bugün sabah kahve leke gördü.dün akşam merdivende düştüm düşmenin de etkisiyle olabilir diye doktora gittim. bir şey çıkmadı ama reglinin 2. ya da 3. günü gel dedi. akşama regl oldum zaten. bu ay güzel haberim olmayacak ne yazıkki

Inşallah canım benim ama 3 yada 5 gün var ne yapacam bilmiyorum hasta olmayayım diye dua ediyorum .s.s.s.s

Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...eşim bunalıyor ben biraz abartıyorum sanırım o yüzden burada deneyimli olanların yazdıklarını okuyorum...
heyecanı yaşayan biziz hormonları değişen de ve abartan da ama şanslıyız onların içinde değil bizim içimizde büyüyecek tam manasıyla anlamamaları normal

Benimde 14 ünde olmam lazım ayın başından beri solgar folik asit alıyorum hayırlısı

Bende bekleyenlerdenim adetim 4.5 gün var .Ama bütün adet belirtileri var. Kasık ağrısı göğüslerde acıma ve şişlik. Ekstra olarak karnimda rahim kısmında sürekli bir titreme hissi. Umudum azaldı. Galiba adet olacağım. Rabbim en güzel zamanda nasip etsin etsin inşallah isteyen herkese

benimde dün göğüslerim ağrıyordu dün sabah ve akşam kahverengi pembe bi akıntım oldu ama o kadar az ki ümitlenilecek gibi değildi.. bugünde çok az adet sancım var umarım olmam dilerim ki herkes bebişlerine en kısa sürede kavuşur..

1 günüm kaldı bekliyorum ama zaman geçmiyor..

Aynen günler geçmiyor ilk bebeğimde 6 ay beklemiştim. Ne zaman hiç düşünemedim olurmu olmaz mı diye o zaman oldu. Annem ameliyat olmuştu .onun üzüntüsünden hiç aklıma gelmedi. Tam annem ameliyattan çıkali 1 gün oldu bir test yaptım ki pozitif. Kesinlikle stres ve üzerine düşme etkiliyor. Ama insan kendine engel olamıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Birde etrafımız ikinci bebeği düşünmediğimizi biliyor. Olduğunda herkese sürpriz olacak. Kızım yalnız kalsın istemedik yaşımda ilerliyor 34 oldum.

Bakalim canim su an goguslerim sis ve aciyor eger olmaz isem bir kac gun daha oyle yaptircam belki olurum bir kac gun icinde ama test de neden cikmiyor varsa da anlamadim
Benimde bir keresinde 1 hafta gecikmem olmuştu. Kan testi yaptırmak aklıma gelmedi o zaman idrarda çıkmıyordu. Dr gittim muayene oldum kist olmuş. Hayatımda hiç adetim gecikmemisti hatta günü bile sasmamisti. Doktor şöyle dedi .o kadar çok olur mu olmaz mı diye düşünmüşsün ki yumurta stresten catlayamamis büyümüş. Şaka gibi

maalesef kahverengi akıntım iyice çoğaldı adete dönmeye başladı

umutlar kaldı marta.. dilerim sizler şubatta güzel haberler alırsınız

Hadi yaa valla benim de 8 gun gecikti ya nolck bilmiyom olmaz isem gidicem

Bakalim canim su an goguslerim sis ve aciyor eger olmaz isem bir kac gun daha oyle yaptircam belki olurum bir kac gun icinde ama test de neden cikmiyor varsa da anlamadim

Canim o testlere güven olmaz sen kan testi ver hmn doğru sonuç alırsın

Benim bat 17 Şubat, 8 gün var daha ama az önce dayanamayıp test yaptım, sonuç negatif çok mu erken yaptım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…