- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
- 33
Arada kasığıma sancı vuruyor bide belim dün çok ağrıdı ağır bir iş yapmisim gibi sende neler varGülcan bugün 8. Günümuz :) sen ne durumdasin? Belirtin var mi
Istanbul cnmB bsrhezarenGulcan2904 hangi ildesiniz belki aynı şehirde yıldır birbirimize yardımcı oluruz doktor konusunda. Ben Ankara'da yaşıyorum
Bende hiç bir belirti yok sanırım. Dün birkez yoğun ve beyaz bir akıntı oldu. Devamı gelmedi onun da. Ümit etmek istiyorum ama belirgin hiçbir belirtim yok şimdilikArada kasığıma sancı vuruyor bide belim dün çok ağrıdı ağır bir iş yapmisim gibi sende neler var
Doktorun test için herhangi bir tarih söyledi mi? 9 ya da 10 Mart regl olmamız gereken tarih zatenIstanbul cnm
Ben Kayseri'de yaşıyorum :)B bsrhezarenGulcan2904 hangi ildesiniz belki aynı şehirde yıldır birbirimize yardımcı oluruz doktor konusunda. Ben Ankara'da yaşıyorum
15 gün sonra yap dediDoktorun test için herhangi bir tarih söyledi mi? 9 ya da 10 Mart regl olmamız gereken tarih zaten
Canım bu konuda eşine senin destek olman önemli. Bizim gibi degiller, kendileriyle alakalı olumsuz bir durum olma ihtimali bile çok strese sokuyor onlari. Yani atfettikleri önem, toplum.algisi vs. nedeniyle daha zayıflar bu konuda. Az bile çıksa çaresi var ne yapalım deyip siz çok üzerinde durmayın en azindanbugün eşim testi verdi ancak az buldukları için cmt tekrar gelin belki stresten cok gelmemiştir dediler. Eğer cmt de az gelrse o da bir problemdir ona göre değerlendirilir demişler:/ daha testi bile yapamadan stres olduk cmt nasıl beklicez hiç bilmiyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Çok zor şeylermiş.
Canımm benim benm eşimde bende baya stres olmustuk stresten bile zor verdi o testi İnan her erkek aynı durumu yaşıyor normal bunları bazıları rahat verir bazıları stresli sende üstüne gitme hersey Allahtan tevekkül edin güzel düşününbugün eşim testi verdi ancak az buldukları için cmt tekrar gelin belki stresten cok gelmemiştir dediler. Eğer cmt de az gelrse o da bir problemdir ona göre değerlendirilir demişler:/ daha testi bile yapamadan stres olduk cmt nasıl beklicez hiç bilmiyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Çok zor şeylermiş.
Hepimiz ayrı sehirlerdeyiz. Ama dualarımız bir inşallah Allah kavusturucak bizi meleklerimizeBen Kayseri'de yaşıyorum :)
Canımm benim benm eşimde bende baya stres olmustuk stresten bile zor verdi o testi İnan her erkek aynı durumu yaşıyor normal bunları bazıları rahat verir bazıları stresli sende üstüne gitme hersey Allahtan tevekkül edin güzel düşünün
Canım bu konuda eşine senin destek olman önemli. Bizim gibi degiller, kendileriyle alakalı olumsuz bir durum olma ihtimali bile çok strese sokuyor onlari. Yani atfettikleri önem, toplum.algisi vs. nedeniyle daha zayıflar bu konuda. Az bile çıksa çaresi var ne yapalım deyip siz çok üzerinde durmayın en azindan
Amin inşallahHepimiz ayrı sehirlerdeyiz. Ama dualarımız bir inşallah Allah kavusturucak bizi meleklerimize
Allah Allah daha bir buçuk yıl çok erken. Bizim 3. Yıl daha yeni sormaya başladılar Allah'tan.aynen canım ben de öle dedim. Evet şu hala çocuk yokmu soruları insanı bezdiriyor. Siz tyembel cıktınız vs. Daha bir bucuk yıllık evliym halbuki kime neyse bu durumlar. Malesef herkes burnunu sokmaya meraklı
Canım selam,Kızlar regl oldum bugün ilk deneme başarısız oldu
İnsanlar bu konuda acimasizlar biraz. Tabi evliliğimiz de ne zaman anne baba olmak istiycez bu bizim kararımız ama saolsunlar onlardan bize karar vermeye zaman kalmıyor bir bakmışız onlarn kararlarını yaşamaya çalışırken buluyoruz kendimizi. Ama ne kdr zor olduğunu bu bekleyişlerimizii hiç bilmiyorlar.aynen canım ben de öle dedim. Evet şu hala çocuk yokmu soruları insanı bezdiriyor. Siz tyembel cıktınız vs. Daha bir bucuk yıllık evliym halbuki kime neyse bu durumlar. Malesef herkes burnunu sokmaya meraklı
Allah Allah daha bir buçuk yıl çok erken. Bizim 3. Yıl daha yeni sormaya başladılar Allah'tan.
Gerçi bilseydim 1,5 yıl korunur muydum hiç aah ah. Hemen olacak ya sanki ister istemez. Neye guvendiysek
Aleyküm selam canım teşekkür ederim cevapladğn için.Canım selam,
Ben ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 2. ay femera ve çatlatma iğnesi kullandım. bu ay 3. ayım ve adetin 10günü gittim kontrole kendisi çatlamıştı bu ay. Zamanla bence daha etkili oluyor ilaç. Hemen karamsarlığa kapılmaayalım ben ilk ay o kadar emindim ki oldu diye kan verdim ve negatifi görünce yıkıldım ama bu ay çok rahatım. doktorum ayın 7 sinde kan ver dedi 13. gün oluyor yumurtalamdan sonra. Onu bekliyorum olmazsa yine devam yola bakalım.
Bende de tembellik var canım yeterli boyuta ulaşamıyordu. Klomenle 15.gün gelişti femera ile ilk denemde 12 günde bu ay 10.günde yani dediğin gibi daha etkili. İnşallah gelecek ay kavuşursun canımAleyküm selam canım teşekkür ederim cevapladğn için.
Bende bu ay umutlandım ama nasip olmadı yumurtlama olmuyor bende bütün testler temiz çıkmıştı bende klomen kullandım ve iğne femerayı burada öğrendim sanırım o daha etkili
Benm hiç oluşmamış yumurta klomenle sağlandı camımBende de tembellik var canım yeterli boyuta ulaşamıyordu. Klomenle 15.gün gelişti femera ile ilk denemde 12 günde bu ay 10.günde yani dediğin gibi daha etkili. İnşallah gelecek ay kavuşursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?