Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada kasığıma sancı vuruyor bide belim dün çok ağrıdı ağır bir iş yapmisim gibi sende neler var
Bende hiç bir belirti yok sanırım. Dün birkez yoğun ve beyaz bir akıntı oldu. Devamı gelmedi onun da. Ümit etmek istiyorum ama belirgin hiçbir belirtim yok şimdilik

bugün eşim testi verdi ancak az buldukları için cmt tekrar gelin belki stresten cok gelmemiştir dediler. Eğer cmt de az gelrse o da bir problemdir ona göre değerlendirilir demişler:/ daha testi bile yapamadan stres olduk cmt nasıl beklicez hiç bilmiyorum. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Çok zor şeylermiş.

Canım bu konuda eşine senin destek olman önemli. Bizim gibi degiller, kendileriyle alakalı olumsuz bir durum olma ihtimali bile çok strese sokuyor onlari. Yani atfettikleri önem, toplum.algisi vs. nedeniyle daha zayıflar bu konuda. Az bile çıksa çaresi var ne yapalım deyip siz çok üzerinde durmayın en azindan

Canımm benim benm eşimde bende baya stres olmustuk stresten bile zor verdi o testi İnan her erkek aynı durumu yaşıyor normal bunları bazıları rahat verir bazıları stresli sende üstüne gitme hersey Allahtan tevekkül edin güzel düşünün

aynen canımAllah razı olsun öyle yapıyorum. Biran önce test sonucunu alalım da ona göre yolumuza bakalım diyoruz. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

aynen canım ben de öle dedim. Evet şu hala çocuk yokmu soruları insanı bezdiriyor. Siz tyembel cıktınız vs. Daha bir bucuk yıllık evliym halbuki kime neyse bu durumlar. Malesef herkes burnunu sokmaya meraklı

aynen canım ben de öle dedim. Evet şu hala çocuk yokmu soruları insanı bezdiriyor. Siz tyembel cıktınız vs. Daha bir bucuk yıllık evliym halbuki kime neyse bu durumlar. Malesef herkes burnunu sokmaya meraklı
Allah Allah daha bir buçuk yıl çok erken. Bizim 3. Yıl daha yeni sormaya başladılar Allah'tan.
Gerçi bilseydim 1,5 yıl korunur muydum hiç aah ah. Hemen olacak ya sanki ister istemez. Neye guvendiysek

Kızlar regl oldum bugün ilk deneme başarısız oldu
Canım selam,
Ben ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 2. ay femera ve çatlatma iğnesi kullandım. bu ay 3. ayım ve adetin 10günü gittim kontrole kendisi çatlamıştı bu ay. Zamanla bence daha etkili oluyor ilaç. Hemen karamsarlığa kapılmaayalım ben ilk ay o kadar emindim ki oldu diye kan verdim ve negatifi görünce yıkıldım ama bu ay çok rahatım. doktorum ayın 7 sinde kan ver dedi 13. gün oluyor yumurtalamdan sonra. Onu bekliyorum olmazsa yine devam yola bakalım.

İnsanlar bu konuda acimasizlar biraz. Tabi evliliğimiz de ne zaman anne baba olmak istiycez bu bizim kararımız ama saolsunlar onlardan bize karar vermeye zaman kalmıyor bir bakmışız onlarn kararlarını yaşamaya çalışırken buluyoruz kendimizi. Ama ne kdr zor olduğunu bu bekleyişlerimizii hiç bilmiyorlar.

Allah Allah daha bir buçuk yıl çok erken. Bizim 3. Yıl daha yeni sormaya başladılar Allah'tan.
Gerçi bilseydim 1,5 yıl korunur muydum hiç aah ah. Hemen olacak ya sanki ister istemez. Neye guvendiysek

ben de korunduğum ve doktora gitmediğim günlere pişmanım canım ama herşeyde vardır bir hayır diyorum:)

Aleyküm selam canım teşekkür ederim cevapladğn için.
Bende bu ay umutlandım ama nasip olmadı yumurtlama olmuyor bende bütün testler temiz çıkmıştı bende klomen kullandım ve iğne femerayı burada öğrendim sanırım o daha etkili

Bende de tembellik var canım yeterli boyuta ulaşamıyordu. Klomenle 15.gün gelişti femera ile ilk denemde 12 günde bu ay 10.günde yani dediğin gibi daha etkili. İnşallah gelecek ay kavuşursun canım

Bende de tembellik var canım yeterli boyuta ulaşamıyordu. Klomenle 15.gün gelişti femera ile ilk denemde 12 günde bu ay 10.günde yani dediğin gibi daha etkili. İnşallah gelecek ay kavuşursun canım
Benm hiç oluşmamış yumurta klomenle sağlandı camım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…