Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 24 Şubat'ta çatlatma iğnemi oldum brkliyorum kızlar. Klomen+femara ile bir yumurtam oluşmuş. Bakalım 12 su regl günüm. Doktor 9 Mart'ta test yap dedi

inşnAllah canım hayırlı haberleri bekliyorum benm de bata 2 gün kaldı bekliyorum ama umudum yok hiç
Yani benim de içimde öyle bir his yok ne yalan söyleyeyim. İkinci ayim tedavide. Gerçi şu an yumurtlama dönemine göre hesaplarsak henüz rahme bile düşmemiş oluyor döllenen yumurta. Sürekli bir belirti var mı diye aklıma getirip sonra bu fikirle kontrol etmekten vazgeciyorum. Şu an hiçbir belirti yok. Dün akşamdan beri çok hafif kasık ağrısı var tıpkı adet olacakmış gibi ama o da hemen her ay oluyor zaten, o yüzden acaba yumurtam yeni mi catliyor onun mu ağrısı diye düşünüyorum.
Bir de çatlatma iğnesinin yumurtayı catlatmama ihtimali var mıdır, ya da herkes 36 saat sonra çatlıyor diyor ama daha geç çatlama ihtimali var mıdır bunu düşünüyorum şu an. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlarim?

amin inşAllah hayır yarın regl günüm zaten olmazsam eğer zaten var demektr bekliyorum

11. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı yarın regl günüm bekliyorum canm sen bat ne zman ?

Bende bu ay ilk defa klomen kullandim 2 yumurta gelisti sagda 20mm solda 19mm ama catlama ignesi yapilmadi bana. Ben ovu testi ile takip ediyorum gecen pazar pikti. Bat 9 mart hayirlisiyla beklemedeyim. Son 2 gundur kasiklarimda cok agri var belime ve bacaklarima vuruyor.progesteron jel kullaniyorum belki onun etkisidir bilmiyorum.Goguslerde birsey yok.biraz koku hassasiyeti ve bugun yumurta kokusundan midem kalkti ama daha oncede koku hassasiyeti yasayip regl oldum kesin birsey diyemiyorum. Insallah vardir

inşAllah hayırlı haberleri alırız kızlar benmde bugün regl günüm

11. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı yarın regl günüm bekliyorum canm sen bat ne zman ?
canım ben geçen ay 6 şubatta oldum yine 6 mart olması lazım ama iğneden 14 gün sonra test yaptı sabah kan verdim yarın cıkıcak sonucu

Hadi bakalım inşAllah vardır minikhaber edersiniz belirti vs bişiler yaşadığn mı?

Hadi bakalım inşAllah vardır minikhaber edersiniz belirti vs bişiler yaşadığn mı?
valla kasık ağrılarım var bugün de akıntım başladı ama adet gelecek diye de olabilir bilemiyorum inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…