- 12 Aralık 2014
- 227
- 227
- 103
- 31
Yani benim de içimde öyle bir his yok ne yalan söyleyeyim. İkinci ayim tedavide. Gerçi şu an yumurtlama dönemine göre hesaplarsak henüz rahme bile düşmemiş oluyor döllenen yumurta. Sürekli bir belirti var mı diye aklıma getirip sonra bu fikirle kontrol etmekten vazgeciyorum. Şu an hiçbir belirti yok. Dün akşamdan beri çok hafif kasık ağrısı var tıpkı adet olacakmış gibi ama o da hemen her ay oluyor zaten, o yüzden acaba yumurtam yeni mi catliyor onun mu ağrısı diye düşünüyorum.inşnAllah canım hayırlı haberleri bekliyorumbenm de bata 2 gün kaldı bekliyorum ama umudum yok hiç
Nasıl bir ağrı cakrss? Sürekli bir ağrı mi yoksa hafif hafif ve surekli mi? Bir de hangi gün oldun çatlatma ignesini?Benmde ağrım var sağ ve sol tarafımda bu benm ilk denemem hayırlısı ile olsun inş Allah
Bu mesajı şimdi gördüm, inşallah alırsın hayırlı haberi. Yarın mi yapacaksın testi?inşnAllah canım hayırlı haberleri bekliyorumbenm de bata 2 gün kaldı bekliyorum ama umudum yok hiç
Test yaptın mı canım ben de 17 şubatta oldum iğneyi ama daha test yapmadım17 şubatta oldum evet ara ara oluyor canım
Al benden de o kadar daha 8 gun var. Ama ben dayanamam biliyorum kendimi carsamba test yaparimBende femara kullandım 2 tane yumurtam oluştu 24 Şubat'ta iğne oldum zaman geçmiyor
canım ben geçen ay 6 şubatta oldum yine 6 mart olması lazım ama iğneden 14 gün sonra test yaptı sabah kan verdim yarın cıkıcak sonucu11. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı yarın regl günüm bekliyorum canm sen bat ne zman ?
valla kasık ağrılarım var bugün de akıntım başladı ama adet gelecek diye de olabilir bilemiyorum inşallah vardırHadi bakalım inşAllah vardır minikhaber edersiniz belirti vs bişiler yaşadığn mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?