Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkŞubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳
Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum 11 de olmam alzımdı bi kaç saat mnce oldum,iğneden geç olmuş olabilirim düşüncesindeyim ,sen de iğne olduysan belki ondandır .
Merhaba kızlar;
Bu ay bende ilk kez çatlatma iğnesi oldum,, doktorum 15. gün kanda baktır demişti, ben farklı bir sebepten 12. gün acile gittigimde baktirdum 0.4 çıktı, 15. gün 0.56 çıktı. Bu durumda bebek yoktur dimi?
Beeen ben varımmm. 22 şubatta oldum iğnemi. Bekliyorum hadi hayırlısı. Hiç bir belirtim yok ama ağrı sızı hassasiyet vs vs. Sadece iğneden 2 gün sonra midemi üşütüp acile gitmiştim gebelik testi yaptılar, 107 çıktı. Ama iğneden işte. Bakalım zor dayanıyorum test yapmamak için. Gün aşırı düzenli ilişki var. 8 martta test yapıcam tam 15.gün oluyorrrrr