Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benmde öyle akıntı bayadr var basım çok ağrıyor ya oluyomu ağrı
Akıntı ne zaman başladı? Yani benim ignenin 7. Günü bir belirti aramam için erken mi? Bat 14 Mart. Şu an hiç ama hiç akıntım yok, hiç bir belirtim de yok ağrı sancı.. tutmadı mi acaba

Kızlar vallahi sabirlisiniz. Ben 24 Şubat'ta yaptırdım 10 günün dolmasina daha 7 günüm var nasıl bekleyeceğim diyorum
10 gün değil 14 günün dolmasina 7 günüm var. Doktor erken yapacağın test yanıltır dedi çünkü. 9 Mart'ta test yapabilirsin dedi

iğneden sonra zman zman oldu son günlere doğru çoğaldı bugün regl günüm ama henüz olmadım ağrım var ama Olucam sanki regl ya

iğneden sonra zman zman oldu son günlere doğru çoğaldı bugün regl günüm ama henüz olmadım ağrım var ama Olucam sanki regl ya
Hayırlısı ama insallah olmazsın. Hamilelik belirtilerinden olan adet sancısına benzer ağrılardir insallah

Benim.bugun hafif sancım oldu sol kasıkta bir de hafif göğüslerim sisti sende var mı belirti
Yok hiç bir belirtim yok benim. Yumurtlama olmadığı dönemde bile daha çok belirti vardı sanki. Gerçi bu kez kendimi çok kaptırmayın odaklanmamaya çalışıyorum. Sabredebilirsem de 15 Mart gibi test yapacağım ama bekleyebilir miyim bilmem

Benimde aklıma test yapmak geliyor sonra erken diye vazgeçiyorum beni belirtilerde adetle aynı olduğu için kestiremiyor insan

Bende varım benimde 27 Şubat'ta aşılamam oldu beklemedeyim hiç bir belirtim yok daha önceki asilamalarda ki olumsuz sonucu almaktan korkuyorum

Bende varım ☺ benimde 27 Şubat'ta aşılamam oldu beklemedeyim hiç bir belirtim yok daha önceki asilamalarda ki olumsuz sonucu almaktan korkuyorum
Hoşgeldin canım. İnşallah hayırlı haberleri hep birlikte almak kısmet olur. Ne zaman başladın tedaviye

Hoşbuldum canım inşallah rabbim isteyen herkese en kısa sürede en hayırlı haliyle nasip eysin kuzum
Tedaviye 2019 temmuz gibi başladım önce tahlillerim yapıldı . Ekim ayında ilk aşılama oldu Kasım'da 2. Asilamam oldu ikisindede olumsuz sonuç aldık.

Kızlar benim sonucum 0.95 femara ve çatlatma iğnesinden sonra 14.günde kan vermiştim çok üzgünüm

Kızlar benim sonucum 0.95 femara ve çatlatma iğnesinden sonra 14.günde kan vermiştim çok üzgünüm
Arkadaşım demekki hayırlı zaman değilmiş, olumsuz sonuçlar gerçekten çok yorucu ama ne yapalım yorulduk diye vazgeçme şansımız da yokki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…