- 12 Aralık 2014
- 227
- 227
- 103
- 31
Kızlar vallahi sabirlisiniz. Ben 24 Şubat'ta yaptırdım 10 günün dolmasina daha 7 günüm var nasıl bekleyeceğim diyorumTest yaptın mı canım ben de 17 şubatta oldum iğneyi ama daha test yapmadım
Akıntı ne zaman başladı? Yani benim ignenin 7. Günü bir belirti aramam için erken mi? Bat 14 Mart. Şu an hiç ama hiç akıntım yok, hiç bir belirtim de yok ağrı sancı.. tutmadı mi acababenmde öyle akıntı bayadr var basım çok ağrıyor ya oluyomu ağrı
10 gün değil 14 günün dolmasina 7 günüm var. Doktor erken yapacağın test yanıltır dedi çünkü. 9 Mart'ta test yapabilirsin dediKızlar vallahi sabirlisiniz. Ben 24 Şubat'ta yaptırdım 10 günün dolmasina daha 7 günüm var nasıl bekleyeceğim diyorum
Gülcan aynı gün olmuşuz iğneyi. Sende hiçbir belirti var mı? Kasık ağrısı, akıntı gibiBende femara kullandım 2 tane yumurtam oluştu 24 Şubat'ta iğne oldum zaman geçmiyor
Hayırlısı ama insallah olmazsın. Hamilelik belirtilerinden olan adet sancısına benzer ağrılardir insallahiğneden sonra zman zman oldu son günlere doğru çoğaldı bugün regl günüm ama henüz olmadım ağrım var ama Olucam sanki regl ya
Benim.bugun hafif sancım oldu sol kasıkta bir de hafif göğüslerim sisti sende var mı belirtiGülcan aynı gün olmuşuz iğneyi. Sende hiçbir belirti var mı? Kasık ağrısı, akıntı gibi
Amin inşAllah kuzum ya uf çok zor yaHayırlısı ama insallah olmazsın. Hamilelik belirtilerinden olan adet sancısına benzer ağrılardir insallah
Öyle gerçekten, beklemesi çok zor bir yandan da olumsuz sonucla karşılaşmamak için test yapmayı da istemiyor insan...Amin inşAllah kuzum ya uf çok zor ya
Aynen şuan o durumdayım Rabbime bıraktımÖyle gerçekten, beklemesi çok zor bir yandan da olumsuz sonucla karşılaşmamak için test yapmayı da istemiyor insan...
Yok hiç bir belirtim yok benim. Yumurtlama olmadığı dönemde bile daha çok belirti vardı sanki. Gerçi bu kez kendimi çok kaptırmayın odaklanmamaya çalışıyorum. Sabredebilirsem de 15 Mart gibi test yapacağım ama bekleyebilir miyim bilmemBenim.bugun hafif sancım oldu sol kasıkta bir de hafif göğüslerim sisti sende var mı belirti
Benimde aklıma test yapmak geliyor sonra erken diye vazgeçiyorum beni belirtilerde adetle aynı olduğu için kestiremiyor insanYok hiç bir belirtim yok benim. Yumurtlama olmadığı dönemde bile daha çok belirti vardı sanki. Gerçi bu kez kendimi çok kaptırmayın odaklanmamaya çalışıyorum. Sabredebilirsem de 15 Mart gibi test yapacağım ama bekleyebilir miyim bilmem
Evet arkadaşım şu an gercekten erken. Pozitif de çıksa bir anlamı yokBenimde aklıma test yapmak geliyor sonra erken diye vazgeçiyorum beni belirtilerde adetle aynı olduğu için kestiremiyor insan
Tedavide kaçıncı ayin? Ne kadardır bebek istiyorsunuz GülcanBenimde aklıma test yapmak geliyor sonra erken diye vazgeçiyorum beni belirtilerde adetle aynı olduğu için kestiremiyor insan
Hoşgeldin canım. İnşallah hayırlı haberleri hep birlikte almak kısmet olur. Ne zaman başladın tedaviyeBende varım ☺ benimde 27 Şubat'ta aşılamam oldu beklemedeyim hiç bir belirtim yok daha önceki asilamalarda ki olumsuz sonucu almaktan korkuyorum
Arkadaşım demekki hayırlı zaman değilmiş, olumsuz sonuçlar gerçekten çok yorucu ama ne yapalım yorulduk diye vazgeçme şansımız da yokki...Kızlar benim sonucum 0.95 femara ve çatlatma iğnesinden sonra 14.günde kan vermiştim çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?