Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yarın 10. Günüm olucak aşılamadan sonra bendede hiç bir belirti yok. Umutsuz olmak istemiyorum ama korkuyorum artk olsun istiyorum bu 3. Aşılamam artık bu son olsun istiyorum

Canım bnde Çarşamba gunu yaptım bnde de silik cizgi bile çıkmadı

Canım bnde Çarşamba gunu yaptım bnde de silik cizgi bile çıkmadı
Regl günüm geçmeden yapmam sanırım bir daha. İğneye göre regl günü pazartesi ama tabi geç olanlar da oluyormuş, sanırım iğneye rağmen yumurta 36 saat sonra değil daha da geç çatlıyor ki regl de gecikiyor buna bağlı olarak...

Beklemek o kadar çok zorki bide beynimiz bırakmıyor bende bu ay klomen kullandım bene bekliyorum Rabbim kucaklari boş koymasin herkese hayırlı evlatlar versin icine bizede

Olabilir canım ama klomen gibi yumurta geliştirici ilaçlar kullanmak regl düzenini bozabiliyor benim baya etki etmişti hatta 4 5 aydır regl donemim geldiğinde hiç bir belirti olmuyor (göğüslerde dolgunluk gibi) sadece regl günü kasiklarm ağrıyor ve bı iki saat invde hasta oluyorum.

Yumurta tembelli diyor doktor bu ay sadece ilaç verdi ine yapmadı yumurta iyi büyüdü icin iki yumurta buymuş biri 21mm diyeri 24 mm dedi vurmadı sonra progestan verdi kullan bitir dedi beklim bu ayı bende

Yumurta tembelli diyor doktor bu ay sadece ilaç verdi ine yapmadı yumurta iyi büyüdü icin iki yumurta buymuş biri 21mm diyeri 24 mm dedi vurmadı sonra progestan verdi kullan bitir dedi beklim bu ayı bende
Bende aşılama sonrası progestan kullanmaya başladım ama bende acayip baş dönmesi yapıyor. Sizdede öylemi

Aynen hemde nasıl duzgun yureyemedim ilaç bitene kadar inşallah emeğimizin karşiirini alırız canim Rabbım yardımcımız olsun

Benimde test gunum pazartesi ama yapsam mı adeti mi beklesem bilemiyorum benim bat tahminine göre 12 Mart ama pco olduğu içinde bilmiyorum bazen gününde oluyorum bazen gecikiyor

Benimde test gunum pazartesi ama yapsam mı adeti mi beklesem bilemiyorum benim bat tahminine göre 12 Mart ama pco olduğu içinde bilmiyorum bazen gününde oluyorum bazen gecikiyor
Canım zaten çatlatma iğnesi olduğumuz izin Cat iğnesi üzerinden 14 gün gecince reglin gelmesi beklenir. Pko bende de var ama bu durumu pko etkilemez. Ben de Şubat ayında 12 sinde hasta oldum ama bu ay pazartesi bekliyorum işte...

İnşallah tutar Rabbim kendilinden verir bize insallah bende işte adetimden 7 gun once kan testi yaptım 1.20 çıktı doktora gostermedim inşallah adet günüme kadar yükselir pazartesi adet günüm işte inşallah geçer insallah yukselmistir duanız da unutayin kardesim

Pazartesi topluca adet günümüz inşallah hayırlı haberler vermek nasib olur da topik şenlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…