Canım bnde Çarşamba gunu yaptım bnde de silik cizgi bile çıkmadıBen bugün (12. Gün) idrar testi yaptım ama negatif gösteriyor. Silik çizgi bile yok. Testi tekrarlayacagim ama pozitife doner mi bilmem
Bir de bir sorum olacak arkadaşlar, iğne yapıldığı günden beri hiçbir belirtim olmadı. Ancak dün itibariyle belim ve hafif şekilde kasıklarım.agrimaya başladı. Adet sancisinin hafif halı gibi. İğne etkisi olma ihtimali hala var mı? Yani 11 gün hiç bir şey olmayıp 11. Gün bel ağrısı ve kasık ağrısı iğneden kaynaklanabilir mi?
Kübra sende ki problem nedir? Pko mu?Benimde yarın 10. Günüm olucak aşılamadan sonra bendede hiç bir belirti yok. Umutsuz olmak istemiyorum ama korkuyorum artk olsun istiyorum bu 3. Aşılamam artık bu son olsun istiyorum
Canım bnde Çarşamba gunu yaptım bnde de silik cizgi bile çıkmadı
Bende hiç bir problem yok gittiğim bütün doktorlar herşey normal diyorKübra sende ki problem nedir? Pko mu?
Amin canım inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşaallahBeklemek o kadar çok zorki bide beynimiz bırakmıyor bende bu ay klomen kullandım bene bekliyorum Rabbim kucaklari boş koymasin herkese hayırlı evlatlar versin icine bizede
Olabilir canım ama klomen gibi yumurta geliştirici ilaçlar kullanmak regl düzenini bozabiliyor benim baya etki etmişti hatta 4 5 aydır regl donemim geldiğinde hiç bir belirti olmuyor (göğüslerde dolgunluk gibi) sadece regl günü kasiklarm ağrıyor ve bı iki saat invde hasta oluyorum.Regl günüm geçmeden yapmam sanırım bir daha. İğneye göre regl günü pazartesi ama tabi geç olanlar da oluyormuş, sanırım iğneye rağmen yumurta 36 saat sonra değil daha da geç çatlıyor ki regl de gecikiyor buna bağlı olarak...
Bende aşılama sonrası progestan kullanmaya başladım ama bende acayip baş dönmesi yapıyor. Sizdede öylemiYumurta tembelli diyor doktor bu ay sadece ilaç verdi ine yapmadı yumurta iyi büyüdü icin iki yumurta buymuş biri 21mm diyeri 24 mm dedi vurmadı sonra progestan verdi kullan bitir dedi beklim bu ayı bende
Benimde test gunum pazartesi ama yapsam mı adeti mi beklesem bilemiyorum benim bat tahminine göre 12 Mart ama pco olduğu içinde bilmiyorum bazen gününde oluyorum bazen gecikiyorRegl günüm geçmeden yapmam sanırım bir daha. İğneye göre regl günü pazartesi ama tabi geç olanlar da oluyormuş, sanırım iğneye rağmen yumurta 36 saat sonra değil daha da geç çatlıyor ki regl de gecikiyor buna bağlı olarak...
Amin canım inşallah güzel haberler almayı nasip eder AllahAynen hemde nasıl duzgun yureyemedim ilaç bitene kadar inşallah emeğimizin karşiirini alırız canim Rabbım yardımcımız olsun
İnşAllah olur canım dua et bol bol benm ilk klomen denememdi tutmadıBenimde yarın 10. Günüm olucak aşılamadan sonra bendede hiç bir belirti yok. Umutsuz olmak istemiyorum ama korkuyorum artk olsun istiyorum bu 3. Aşılamam artık bu son olsun istiyorum
İnsan olumsuz sonuç aldığında ne kdr üzülüyor çok iyi biliyorum inşallah rabbim en kısa sürede bebeğinizin haberini almayı nasip eder inşallah.İnşAllah olur canım dua et bol bol benm ilk klomen denememdi tutmadı
Canım zaten çatlatma iğnesi olduğumuz izin Cat iğnesi üzerinden 14 gün gecince reglin gelmesi beklenir. Pko bende de var ama bu durumu pko etkilemez. Ben de Şubat ayında 12 sinde hasta oldum ama bu ay pazartesi bekliyorum işte...Benimde test gunum pazartesi ama yapsam mı adeti mi beklesem bilemiyorum benim bat tahminine göre 12 Mart ama pco olduğu içinde bilmiyorum bazen gününde oluyorum bazen gecikiyor
İnşAllah hepimizi bi gün anne oluruzİnsan olumsuz sonuç aldığında ne kdr üzülüyor çok iyi biliyorum inşallah rabbim en kısa sürede bebeğinizin haberini almayı nasip eder inşallah.
Pazartesi topluca adet günümüzİnşallah tutar Rabbim kendilinden verir bize insallah bende işte adetimden 7 gun once kan testi yaptım 1.20 çıktı doktora gostermedim inşallah adet günüme kadar yükselir pazartesi adet günüm işte inşallah geçer insallah yukselmistir duanız da unutayin kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?