Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım selam,
Ben ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 2. ay femera ve çatlatma iğnesi kullandım. bu ay 3. ayım ve adetin 10günü gittim kontrole kendisi çatlamıştı bu ay. Zamanla bence daha etkili oluyor ilaç. Hemen karamsarlığa kapılmaayalım ben ilk ay o kadar emindim ki oldu diye kan verdim ve negatifi görünce yıkıldım ama bu ay çok rahatım. doktorum ayın 7 sinde kan ver dedi 13. gün oluyor yumurtalamdan sonra. Onu bekliyorum olmazsa yine devam yola bakalım.
Bacım ben seni merak ediyorum bak farkedemezsem bana ozelden filan mutlaka yaz. 🤗

Merhaba kızçeler Şubat ayında çatlatma iğnesi olup benm gibi beklemede olan kimler var ne kadar kaldı gününüze belirtileriniz varmı 😇
25 Şubat’ vuruldum iğneyi ,adet günüm 11 Mart. Göğüslerim şiş , kasıklarımda ağrılar var ama normal adet öncesi de aynı belirtiler oluyor. Çok umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdir 🙏✨

Kızlar merhabaa bende 29 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum. Belimde ve kasıklarda ağrı var sadece adet olacakmış gibi ama zaman geçmiyor bir türlü beklemesi çok zor :((

25 Şubat’ vuruldum iğneyi ,adet günüm 11 Mart. Göğüslerim şiş , kasıklarımda ağrılar var ama normal adet öncesi de aynı belirtiler oluyor. Çok umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdir 🙏✨
Merhaba canım benm olumsuz sonuçlandı inşAllah Senn olumlu sonuçlanır 🥰🤲

Kızlar merhabaa bende 29 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum. Belimde ve kasıklarda ağrı var sadece adet olacakmış gibi ama zaman geçmiyor bir türlü beklemesi çok zor :KK43:(
Merhaba canım evet çok zor ama güzel bekleyiş sonuç da güzel olursa tabi 🤲

Ben bugün (12. Gün) idrar testi yaptım ama negatif gösteriyor. Silik çizgi bile yok. Testi tekrarlayacagim ama pozitife doner mi bilmem 😔😔
Bir de bir sorum olacak arkadaşlar, iğne yapıldığı günden beri hiçbir belirtim olmadı. Ancak dün itibariyle belim ve hafif şekilde kasıklarım.agrimaya başladı. Adet sancisinin hafif halı gibi. İğne etkisi olma ihtimali hala var mı? Yani 11 gün hiç bir şey olmayıp 11. Gün bel ağrısı ve kasık ağrısı iğneden kaynaklanabilir mi?

Ben bugün (12. Gün) idrar testi yaptım ama negatif gösteriyor. Silik çizgi bile yok. Testi tekrarlayacagim ama pozitife doner mi bilmem 😔😔
Bir de bir sorum olacak arkadaşlar, iğne yapıldığı günden beri hiçbir belirtim olmadı. Ancak dün itibariyle belim ve hafif şekilde kasıklarım.agrimaya başladı. Adet sancisinin hafif halı gibi. İğne etkisi olma ihtimali hala var mı? Yani 11 gün hiç bir şey olmayıp 11. Gün bel ağrısı ve kasık ağrısı iğneden kaynaklanabilir mi?
Merhaba canım iğne vurulduğum gece çok sancım oldu benm sonraki günler de de ara ara vurdu ama gebelik tutmadı benmde 😒

Merhaba canım iğne vurulduğum gece çok sancım oldu benm sonraki günler de de ara ara vurdu ama gebelik tutmadı benmde 😒
Gebelik oldugu haberini de alicaz tüüm kalbimle inanıyorum. Zaten beni düşündüren de en başta hicbir şekilde agri sancı olmayıp dün başlaması. Adete de daha en az 4 gün var.

Back
X