Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B bsrhezaren sen tedaviye ne zaman başladın.
Ben ilk kez geçen ay femara kullandım çatlatma iğnesi yapilamadi yumurtalik cevap vermediği için. Bu ay femara+klomen tedavisi ile bir tane istenen büyüklükte yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi yapıldı 24 Şubat'ta. Yani sanırım ikinci ayim. Ama 2019 Ocak ayindan beri hiç korunmadik ve hiç hamile kalamadim. Pkos teşhisi zaten 2 ay önce kondu. Daha öncesinde böyle bir sorun olduğunu bilsem çok daha erken başlardım tedaviye. Ama sağolsun bir sene önce gittiğim doktor her şey mükemmel hiç bir sorun yok bir sene kendin dene diye gönderdi beni. Boşuna vakit kaybı...
Eşimin spermiyogrami da yapıldı bu arada sonuçlarda hiç bir sıkıntı Yok. Bendeki pkos da orta dereceymis

Hoşbuldum canım ☺ inşallah rabbim isteyen herkese en kısa sürede en hayırlı haliyle nasip eysin kuzum🤲
Tedaviye 2019 temmuz gibi başladım önce tahlillerim yapıldı . Ekim ayında ilk aşılama oldu Kasım'da 2. Asilamam oldu ikisindede olumsuz sonuç aldık.
Senin aşılama dediğin çatlatma iğnesi mi? Aşılama başka bir tedavi çünkü Kübra

Tedavide kaçıncı ayin? Ne kadardır bebek istiyorsunuz Gülcan
Benim geçen yıl 2 aşılama olmuştu onlar tutmadı sonraki ay kendim hamile kaldım Haziran'da erken doğum yaptım doğumdan snra da adetim düzenli değildi yumurta catlamadi sonra Ocak ayında kist olmustu dogum kontrol hapı verdiler tabi bende soğan kürü filan yaptım kist küçüldüğü için bu ay başladık femaraya

Kızlar benim sonucum 0.95 femara ve çatlatma iğnesinden sonra 14.günde kan vermiştim çok üzgünüm😞
Seni okadar iyi anlıyorum ki canım ama vakto saati değilmiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Biliyorum insanın negatif sonuç aldığında yıkılıyor ama rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis inşallah en kısa sürede hepimiz mesleklerimizin haberini alicaz

Selamlar kızlar. Erkekte bir problem olduğu zaman bu çatlama iğneleri yararlı olur mu acaba? Yarın eşim spermiogram testi yaptıracak. 6 aylık denemenin sonucunda hamile kalamadım malesef. Bakalım sonuca göre doktor konuşucaz dedi. Ne stresli şeylermiş. Allahım herkesin gönlüne göre versin

Selamlar kızlar. Erkekte bir problem olduğu zaman bu çatlama iğneleri yararlı olur mu acaba? Yarın eşim spermiogram testi yaptıracak. 6 aylık denemenin sonucunda hamile kalamadım malesef. Bakalım sonuca göre doktor konuşucaz dedi. Ne stresli şeylermiş. Allahım herkesin gönlüne göre versin
Evet canım çok stresli şeyler bunlar Rabbim yardımcımız olsun olan probleme bağlı canım herhlde siz bi sonucu görün ona göre tedaviye baslarsnz siz gttnzmi doktora ?

Ben ilk kez geçen ay femara kullandım çatlatma iğnesi yapilamadi yumurtalik cevap vermediği için. Bu ay femara+klomen tedavisi ile bir tane istenen büyüklükte yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi yapıldı 24 Şubat'ta. Yani sanırım ikinci ayim. Ama 2019 Ocak ayindan beri hiç korunmadik ve hiç hamile kalamadim. Pkos teşhisi zaten 2 ay önce kondu. Daha öncesinde böyle bir sorun olduğunu bilsem çok daha erken başlardım tedaviye. Ama sağolsun bir sene önce gittiğim doktor her şey mükemmel hiç bir sorun yok bir sene kendin dene diye gönderdi beni. Boşuna vakit kaybı...
Eşimin spermiyogrami da yapıldı bu arada sonuçlarda hiç bir sıkıntı Yok. Bendeki pkos da orta dereceymis
Valla canım bizimde 2 yıl oldu hiç korunmadik dediğin gibi bende hiç hamile kalmadım benim sonuçların eşimin sonuçları hepsi iyi çıktı.klomenle hemen büyüyor yumurtam ama asilamalarim tutmuyor. İlk 2 aşılamamı devlette yaptırmıştım. Şimdi 3. Ye özele gittik

Evet canım çok stresli şeyler bunlar Rabbim yardımcımız olsun olan probleme bağlı canım herhlde siz bi sonucu görün ona göre tedaviye baslarsnz siz gttnzmi doktora ?

ben gittim canım dün. Doktor tahlil istedi eşimden bakalım yarın yaptırıcak sonuca göre kpnuşuruz dedi doktor. hayırlı sonuçları olsun herkesin.

Valla canım bizimde 2 yıl oldu hiç korunmadik dediğin gibi bende hiç hamile kalmadım benim sonuçların eşimin sonuçları hepsi iyi çıktı.klomenle hemen büyüyor yumurtam ama asilamalarim tutmuyor. İlk 2 aşılamamı devlette yaptırmıştım. Şimdi 3. Ye özele gittik
En azından bir problem yokmuş çok şükür. Tabi sebepsiz olması da kaygilandirir ama vakti geldiğinde olur inşallah. Doktorların gözden kaçırdigi bir şeyler olabilir mi ki? Bizimki pkosmus mesela. Bir yilun sonunda ogrendim

En azından bir problem yokmuş çok şükür. Tabi sebepsiz olması da kaygilandirir ama vakti geldiğinde olur inşallah. Doktorların gözden kaçırdigi bir şeyler olabilir mi ki? Bizimki pkosmus mesela. Bir yilun sonunda ogrendim
Valla kuzum bende senin gibi acaba gözden kaçan birşeyler varmı diye düşünerek doktor degistirdim. Şimdi yeni başladığım doktorda aynı şeyleri söyledi herşey çok iyi görünüyor olmaması için hiç bir sebep yok deniliyor. Seninde dediğin gibi vaktini bekliyor 🤲

Back
X