Merhaba canım 4 şubat 2022 de transfer oldum ikinci denememdi. İlk transfer maalesef negatifle sonuçlandı . 13 şubat günü gece kan verdim 9. Gün sonuç 355 çıktıMerhaba herkeseŞubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Ben 7 Şubat‘ta ikinci transferim oldum
Geçen sene aralık ayında ilk transferimi olmuştum pozitif sonuçlanmışta ama maalesef bebeğim düştü
Birsen ara verdikten sonra kalan embriyolarımdan kullandım
Tek embriyo transferi yapıldı yine çünkü doğuştan tek tüp ve yarın rahimliyim Bir kere doğal bir kere de tüp bebek ile hamile kaldım ama ikisinde de düştü
Şimdi transfer gününü de sayarsak beşinci günümdeyim ama sanırım o gün sayılmıyor dört diyebiliriz
Önceki belirtilerimi hatırlamıyorum
Ama sanki bunda hiç şu an belirtim yok gibi
İlk iki gün ayakta durduğunda ve yattığımda kaşık batmalarım oldu. Göğüsümde çok şiş ağrı ara sıra oldu. Uçlarında hassaslık yok. Karın bölgemde sol tarafımda şişlik var. Ve progestan fitil artık çok rahat girmeye başladı içerde genişleme hissediyorum.
Sizler de ne var ne yokMübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Ben kullandım canımYarın sabah prednol ve monodoks kullanmaya başlayacağım hiç kullanan oldu mu?
2 gün sonra tekrarlamanızı istediler mi.Merhaba canım 4 şubat 2022 de transfer oldum ikinci denememdi. İlk transfer maalesef negatifle sonuçlandı . 13 şubat günü gece kan verdim 9. Gün sonuç 355 çıktıSadece sol kasıkta seğrime hissettim tatlı tatlı ağrılar giriyodu. Göğüs şişmesi ilaçlar etkiliyor diye biliyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Merhabalr ben de yarım rahimliyim 1 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum yumurta rezervim de çok az 9 defa opu oldum sadece 3 kez transfere gidebildik o da boş gebelik oldu kğrtaj oldum rahimde yapışıklık oldu 2 kez histeroskopi oldum ama rahim eskisi kadar iyi değil yarım rahim le doğal gebelik yaşayıp gününde doğum yapan da varmış inşallah bizlere de nasip olurAcele edeceğin kadar ettin bu saatten sonra yapsan da bi önemi yok en önemli stressiz geçirmen gereken günlerini belirti arayarak test yaparak geçirdin. Bana doktorum herşeyi ye iç gez dolaş ama sakın stres yapma dedi ve doktorum gerçekten başaralı kaç tane arkadaşım gittiyse ilk denemede pozitif sonuç aldı bende öyle ilk denemede herşeyi yaptım sadece stres yapmadm 11. Gün kan testi verdim belirti aramadm etmedm hasta gibide yatmadm 330 çıktı değerğm
Merhaba herkeseŞubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Geçen sene aralık ayında ilk transferimi olmuştum pozitif sonuçlanmışta ama maalesef bebeğim düştü
Tek embriyo transferi yapıldı yine çünkü doğuştan tek tüp ve yarın rahimliyim Bir kere doğal bir kere de tüp bebek ile hamile kaldım ama ikisinde de düştü
Şimdi transfer gününü de sayarsak beşinci günümdeyim ama sanırım o gün sayılmıyor dört diyebiliriz
İlk iki gün ayakta durduğunda ve yattığımda kaşık batmalarım oldu. Göğüsümde çok şiş ağrı ara sıra oldu. Uçlarında hassaslık yok. Karın bölgemde sol tarafımda şişlik var. Ve progestan fitil artık çok rahat girmeye başladı içerde genişleme hissediyorum.
Sizler de ne var ne yokMübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Kızlar neredesiniz.. herkesin sesi soluğu kesik,bekliyor.ben kan vermeye gitmedim henüz evdeyim dışarıda çıkmadım.çok sıkıcı ya beklemekMerhaba herkeseŞubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Umarim iyi sonuclar alirsiniz müjdeli haberlerini bekliyoruz insallahMerhaba kızlar benim de bu gün 9. Günüm dün adet olcak gibi ağrım oldu biraz yürüdüm çünkü avm de falan ondan önceki gecede yani 7. Günün gecesi de vajinadan rahime zonklama ağrı yaşadım çok. Bakalım bu gün ne olcak göğüslerim hassas ve şiş koltuk altından damarlanma başladı damarlanan yerler acıyo sizlerde ne var ne yok
Ben de 12 şubatta transfer oldum dediğiniz gibi bel ağrım var bacaklarıma vuran ara ara da kasıklarımı sanki bir avucuyla sıkıp bırakıyormuş hissi geliyorMerhaba arkadaslar bende 11 subat transfer oldum suan bel ve bacak agrisi cok oluyo ikinci transferim ilkinde gecen ay iki tane 4a kalitesinde konmustu malesef nasib olmadi bu ay bir tane kondu benim gibi 5. 6. Günden adet olcakmis gibi bel ve bacak agrisi ceken vqrmi acaba benide bi aydinlatir misiniz dualarinizi eksik etmeyin rabbim kimsenin emegini zayil etmesin insallah
Pazartesi test vercem insallah hayirli sonuclar alirizBen de 12 şubatta transfer oldum dediğiniz gibi bel ağrım var bacaklarıma vuran ara ara da kasıklarımı sanki bir avucuyla sıkıp bırakıyormuş hissi geliyor
İyiye işarettir inşallah
Ne zaman test vereceksiniz
Merhaba herkeseŞubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Evde oturmaktan canım sıkıldı karbonat testini denedim.bir kaba ıdrarımı yaptım içine bir kaşık karbonat attım köpürdü hamile olmayan birine yaptırdım köpürtmedi deneyen varmı arkadaşlarMerhaba herkeseŞubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Oturma çık bi gez açık hava iyi gelirEvde oturmaktan canım sıkıldı karbonat testini denedim.bir kaba ıdrarımı yaptım içine bir kaşık karbonat attım köpürdü hamile olmayan birine yaptırdım köpürtmedi deneyen varmı arkadaşlar
İnşallah içimde korku 12. Gün ne çabuk geldi kaldı 3 günüm keşke zaman bu kadar hızlı geçmeseUmarim iyi sonuclar alirsiniz müjdeli haberlerini bekliyoruz insallah
Yine mi test yapcaktın bide stres yapmıyorum diyosnÇıktım dışarı test alacaktım yok dedim bekle sen yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?