Şubat ayı transfer olanlar 😇

Merhabalar herkese öncelikle hepimize transferlerimiz hayırlı olsun inşallah
Yazdıklarını okuyunca aynı kaderi paylaştığımızı fark ettim tek bir farkla senin cennette seni bekleyen bir meleğin var kaybın için çok üzüldüm.
Bende senin gibi doğuştan yarım rahimliyim ve doğuştan sol tüpüm yok ve pcosluyum.
Bende 4 şubat ta çift embriyo transferi oldum ilk tüp bebek deneyimim inşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır.

Aa şaşırdım çift embiriyo yarım rahimlilere koyulmuyor taşımaz diye olası ikiside tutma durumunda bana hiç bir kurum koyamayacağını söyledi. Teşekkür ederm bu arada hep birlikte güzek sonuçlar görürüz inşallah benimde sol tarafım yok. 2 kere düşük yaptım malesef. İlk denememde tek embiriyoydu tuttu ama rahimden dolayo büyüdüğünde bebek ani kanama yaşıyorum. 12 haftaya getirebilsem hemen dikiş atılacak i şallah bu sefer gelir :)

Sanırım yaşımla ilgili 38 yaşındayım bide transferden önce histereskopi yapıldı alan açmak için zaten çift embriyo koyacağını transfer esnasında söyledi bende şaşırdım ama o esnada yapılacak hiçbişey yoktu maalesef bende riskli diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım ne olacak.
İNŞALLAHHHH hayırlısıyla pozitif sonuç alıp sağlıklı bir gebelik geçirip sağ salim evladına kavuşursun canım

Allh allah kesin mi bu
İlk geceliğine
Allh allah kesin mi bu
Varmı sende öyle bişi
Hiç belirti kalmadı bgn 7.gün çok üzgünüm

Yok bişi şişmesi lzm yada acıması ne biliim

Yok bişi şişmesi lzm yada acıması ne biliim
Canım benim bu kadar çok belirtiye takılıp kendini strese sokma sal biraz rahatla seni gerçekten çok iyi anlıyorum hepimiz binbir emek veriyoruz yıpranıyoruz ben evlendiğim ilk aydan beri doktor doktor gezdim harcadığım paranın hattihesabı yok ama olmayınca olmuyor RABBİM ne zaman isterse o zaman olcak biz elimizden geleni yapıyoruz yapacağız da RABBİM ol deyince olacak kalbini ferah tut

Evet bende çok uzun zamandır uğraşıyorum biraz panikledim.teşekkürler

Hiç test yapan yokmuş herkesin 7.günü fln kan verdiniz mi yada idrar testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…