Şubat ayı transfer olanlar 😇

Hiç test yapan yokmuş herkesin 7.günü fln kan verdiniz mi yada idrar testi
Yok hayır doktorum 12. Gün kan dedi o yüzden o günü bekliyorum erken yapıp strese girmek istemem birde erken yapınca pozitif bile çıksa tekrarlatıyolar o daha büyük stres yükselcekmi yükselmicek mi

Yok hayır doktorum 12. Gün kan dedi o yüzden o günü bekliyorum erken yapıp strese girmek istemem birde erken yapınca pozitif bile çıksa tekrarlatıyolar o daha büyük stres yükselcekmi yükselmicek mi
En güzeli hiç yapmaman

Ya benim de bi genişleme var rahimde yumuşak ellemi koyuyorsun fitili

Benim tek takıldığım şu kaset testler..çıkmıyor gerizekalı gibi bgn 7.günü transfer gününü sayıyom

Fitili koyarken eskiden transferden önce koyarken daha zorlanıyordm mesela şimdi daha girişinde içeri kayıp gidiyor genişlemeden kastım bu ilk tüp bebek gebeliğimde de böyle olmştu
Ben de daha kolay fitil uyguladığımı hissediyorum ama bu zamana kadar fitildendir diye düşünüyordum. Hangi fitili kullanıyorsun bu arada?

Benim tek takıldığım şu kaset testler..çıkmıyor gerizekalı gibi bgn 7.günü transfer gününü sayıyom
Transfer günü sayılmaz bu arada sen neden bu kadar çok acele ediyorsun. Kusura bakma ama bu stresle günlerdir tutacağı vsrsa da tutmaz ki

Transfer günü sayılmaz bu arada sen neden bu kadar çok acele ediyorsun. Kusura bakma ama bu stresle günlerdir tutacağı vsrsa da tutmaz ki
Ay ne biliim evet farkındayım bgn hiç acele etmiyorum saldım artık olacağı varsa olur Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Ay ne biliim evet farkındayım bgn hiç acele etmiyorum saldım artık olacağı varsa olur Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
Acele edeceğin kadar ettin bu saatten sonra yapsan da bi önemi yok en önemli stressiz geçirmen gereken günlerini belirti arayarak test yaparak geçirdin. Bana doktorum herşeyi ye iç gez dolaş ama sakın stres yapma dedi ve doktorum gerçekten başaralı kaç tane arkadaşım gittiyse ilk denemede pozitif sonuç aldı bende öyle ilk denemede herşeyi yaptım sadece stres yapmadm 11. Gün kan testi verdim belirti aramadm etmedm hasta gibide yatmadm 330 çıktı değerğm

Maşallah öyle cnm hayırlısı inş.tutcak benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…