Hayırlısı olsun inşallahHanımlar merhaba, bende 14 şubatta transfer oldum şuan uzanıyorum heyecanlı bekleyişin içindeyim umarım pozitif haber alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallahHanımlar merhaba, bende 14 şubatta transfer oldum şuan uzanıyorum heyecanlı bekleyişin içindeyim umarım pozitif haber alırım
Yok artık canım sen bence önce psikolojini rahatlat yoksa böyle olmaz bir psikologdan yardımda alabilirsin tüp bebeğin en büyük düş anı takıntı ve stres bu kadar çok test düşünme takıntı sonu iyi şeyler getirmez daha ilk günlerden beri test yapıyosnEvde oturmaktan canım sıkıldı karbonat testini denedim.bir kaba ıdrarımı yaptım içine bir kaşık karbonat attım köpürdü hamile olmayan birine yaptırdım köpürtmedi deneyen varmı arkadaşlar
Benim ilk transferde bacak ağrım olmuştu 4. Gün hatta topalladım pozitifti sonuç bunda olmadı hayırlısı allahtanMerhaba arkadaslar bende 11 subat transfer oldum suan bel ve bacak agrisi cok oluyo ikinci transferim ilkinde gecen ay iki tane 4a kalitesinde konmustu malesef nasib olmadi bu ay bir tane kondu benim gibi 5. 6. Günden adet olcakmis gibi bel ve bacak agrisi ceken vqrmi acaba benide bi aydinlatir misiniz dualarinizi eksik etmeyin rabbim kimsenin emegini zayil etmesin insallah
Benim Cumartesi bu gün 9. GünümHerkesin test günü cumartesi mi?daha önce yapacak olan yok mu kızlar?
İdrar testi yapmadın sanırımBenim Cumartesi bu gün 9. Günüm
Yok canım daha çok erken 3 günüm var 12.gün doktorum kan ver dediİdrar testi yapmadın sanırım
Maşallah hiç senin gibi olamadım gerçi ilk bi kaçında yapmamışımdır. kaçıncı tüp bebek seninki?Yok canım daha çok erken 3 günüm var 12.gün doktorum kan ver dedi
Ben de 10 Şubatta oldum canım 5. Gün embriyosu bugün 7. Günüm benim ilk gün hiçbir şeyim yoktu ama ikinci günden itibaren bel agrim basladi hala da devam ediyor kasiklarim az az agriyor oyle adet olcakmisim gibi degil onun disinda hicbir belirtim yok progestan fitilden sonra fitil kesik kesik geri geliyorMerhaba herkese Şubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Ben 7 Şubat‘ta ikinci transferim oldum
Geçen sene aralık ayında ilk transferimi olmuştum pozitif sonuçlanmışta ama maalesef bebeğim düştü
Birsen ara verdikten sonra kalan embriyolarımdan kullandım
Tek embriyo transferi yapıldı yine çünkü doğuştan tek tüp ve yarın rahimliyim Bir kere doğal bir kere de tüp bebek ile hamile kaldım ama ikisinde de düştü
Şimdi transfer gününü de sayarsak beşinci günümdeyim ama sanırım o gün sayılmıyor dört diyebiliriz
Önceki belirtilerimi hatırlamıyorum
Ama sanki bunda hiç şu an belirtim yok gibi
İlk iki gün ayakta durduğunda ve yattığımda kaşık batmalarım oldu. Göğüsümde çok şiş ağrı ara sıra oldu. Uçlarında hassaslık yok. Karın bölgemde sol tarafımda şişlik var. Ve progestan fitil artık çok rahat girmeye başladı içerde genişleme hissediyorum.
Sizler de ne var ne yok Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Hala bekliyorum test yapmadım.ama şunu anladım okadar iğne ilaç kullanıyoruz ki hepsi onların yan etkisi olabilir.umutlanmıyorum oyüzden ama umudumu da yitirmiyorum.her bünye farklı bide ben şiştim fenayım artık.5 aylık gibi.dedim ya progestan jel estrofem aspirin vs.çok ilaç var..inş.tutar Allahım hepimizin bebeklerini bağışlasın.herşeyin hayırlısı..İnşallah güzel haberlerınızı alırız kızlar
Bir sürü ilaç hormon alıyoruz iğne yıyoruz batmalar sancılar çok normal ve bu belırtı dedıgımız şeyler pozıtıf olanda negatıf olanda da oluyor. 8. Günden sonra erken gebelık testinde ve kanda beta çıkmaya başlıyor test verebılırsınız bizi de güzel haberler verırsınız
Not: karbonat deneyi ilk defa duydum inşallah doğrudur
Pozitifi görenler Ekim ayı annelerine uçmuş bile..İnşallah güzel haberlerınızı alırız kızlar
Bir sürü ilaç hormon alıyoruz iğne yıyoruz batmalar sancılar çok normal ve bu belırtı dedıgımız şeyler pozıtıf olanda negatıf olanda da oluyor. 8. Günden sonra erken gebelık testinde ve kanda beta çıkmaya başlıyor test verebılırsınız bizi de güzel haberler verırsınız
Not: karbonat deneyi ilk defa duydum inşallah doğrudur
İnşallah ekım ayı annelerınde sızı de görürüzPozitifi görenler Ekim ayı annelerine uçmuş bile..
Ayy saol ya inş.İnşallah ekım ayı annelerınde sızı de görürüz
Karından vurulanı var doktoruna onu sor ben ondan vuruldumAy arkadaşlar bu progestan iğne çok yakıyor sizde durumlar nasıl ben 24 şubatta test vericem heyecanla bekliyorum
2 tüp canım ama 3. Bebek olcak 1 doğal gebeliğim var hepsi düşük olduMaşallah hiç senin gibi olamadım gerçi ilk bi kaçında yapmamışımdır. kaçıncı tüp bebek seninki?
7. Güne göre değer çok düşük ama allahtan umut kesilmez inşallah aniden fırlar 8. Günde salgılanabiliyomş betaMerhaba kızlar benimde şubatın 9 da transferim oldu 5 gün dondurulmuş blastokist di transferim ertesi gününden beri bel agrısı yaşıyorum sol kasıkta agrı baskı hissi ve göğüslerde yanlardan koltuk altlarımdan vuran agrım var bugun 7 günümde sabah dayanamadım kaset test yaptım hafif silik çıktı bende dayanamadım gidip kan testi yaptırdım malesef 0.1 çıktı 21 Şubat test günüm normalde umarım o zamana kadar değerlerim yükselir evlatcım sıkı sıkı tutunur bana