Damarlanma hamileyken olmuştu canım belirginleşiyor10. Günüm bu gün göğüslerinde mavi yeşil damarlanma ve dolgunluk olan varmı ?
Yani evet işte bende onu düşünüyorum bir yandan bide şöyle bir durum var benim arkadaşımın transfer gününüde sayarsak 9 günü kan testi 21 çıkmıştı ama onunki 3 gün embriyosuydu bu farkettirirmi bilemiyorum7. Güne göre değer çok düşük ama allahtan umut kesilmez inşallah aniden fırlar 8. Günde salgılanabiliyomş beta
3 gün embiriyosu 5. Güne göre daha geç çıkarYani evet işte bende onu düşünüyorum bir yandan bide şöyle bir durum var benim arkadaşımın transfer gününüde sayarsak 9 günü kan testi 21 çıkmıştı ama onunki 3 gün embriyosuydu bu farkettirirmi bilemiyorum
Evet evet biliyorum yani ona göre benim şimdiye çıkmış olması gerekiyordu değilmi bilemiyorum yani sonuç değişirmi burda okudum bi kaç yerde 12 günü bile 10 küsürlü değerlerle pozitif görenler varmış bir umuttur yaşamak işte beklicem mecbur pazartesi gününe kadar3 gün embiriyosu 5. Güne göre daha geç çıkar
Kaçıncı gün embiriyosu bir de belirtin varmıEvet evet biliyorum yani ona göre benim şimdiye çıkmış olması gerekiyordu değilmi bilemiyorum yani sonuç değişirmi burda okudum bi kaç yerde 12 günü bile 10 küsürlü değerlerle pozitif görenler varmış bir umuttur yaşamak işte beklicem mecbur pazartesi gününe kadar
Moralini bozma lütfen bu kadar kesin olarak kimse bilemez.kızımı 11.tüp bebekle kucağıma aldım ben bile bir çok şeye yorum yapamam yapmamEvet evet biliyorum yani ona göre benim şimdiye çıkmış olması gerekiyordu değilmi bilemiyorum yani sonuç değişirmi burda okudum bi kaç yerde 12 günü bile 10 küsürlü değerlerle pozitif görenler varmış bir umuttur yaşamak işte beklicem mecbur pazartesi gününe kadar
Transfer gününden beri sol kaşığım agrıyordu bugun ara ara anlık sancılarım oldu bel agrım var ve göğüslerimde dolgunluk hissi var yanlarından hafif alt kısımlarımdan acıyor ve bide ayıptır söylemesi Kahverengi kısımları genişledi böyle büyüdü gibi bişey oldu bide 6 gün embriyosu transfer edilenKaçıncı gün embiriyosu bir de belirtin varmı
Yaaa ne kadar güzel rabbim nasip etmiş o kadar uğraşın sonunda kızınızı almışsınız çok çok sevindim sizin adınıza rabbim bahtını açık etsin inşallahMoralini bozma lütfen bu kadar kesin olarak kimse bilemez.kızımı 11.tüp bebekle kucağıma aldım ben bile bir çok şeye yorum yapamam yapmam
Belirtiler pozitif belirtleri gibi aslında inşallah yğkselmiştir keşke yapmasaydın test hiçTransfer gününden beri sol kaşığım agrıyordu bugun ara ara anlık sancılarım oldu bel agrım var ve göğüslerimde dolgunluk hissi var yanlarından hafif alt kısımlarımdan acıyor ve bide ayıptır söylemesi Kahverengi kısımları genişledi böyle büyüdü gibi bişey oldu bide 6 gün embriyosu transfer edilen
Merhabalar hayırlı olsun inşallah rabbim elımıze almayı nasıp etsın. İdrar tahlili bence de kafa karıştırıcı . Doğru analiz için 2 gün ara ile aynı yerde aynı saatte kan tesrı vermeniz gerekiyor. 50 nin üzerinde olması gerekiyor dıye bılıyorumMerhaba. 10 Şubatta 5AA kalitesinde 5. Gün embriyosu transferi oldum. Tek tutan embriyoydu yani tek şansım. Doktorumuz 12. Gün çağırdı fakat burada okuduğuma göre 8. Günden sonra kan testinde çıkıyormuş. Doktorla öğrenmektense önce öğrenip eşime kendim söylemek çok istiyorum. 10. Gün yani 20 Şubatta kan testi vereceğim. İdrar testiyle kafamı hiç karıştırmak istemiyorum. 10. Günde ideal olan değer nedir? Minimum kaçın üstünde olmalı hiçbir fikrim yok. Kan sonucumu doğru analiz edebilmem için yardımıza ihtiyacım var. İkinci denemem ilk transferim, inşallah son olur :)
11. Gün ver direk kan testi benim 330 çıkmıştı 5. Gün embiriyosu 5AA kalite 11. GündeMerhaba. 10 Şubatta 5AA kalitesinde 5. Gün embriyosu transferi oldum. Tek tutan embriyoydu yani tek şansım. Doktorumuz 12. Gün çağırdı fakat burada okuduğuma göre 8. Günden sonra kan testinde çıkıyormuş. Doktorla öğrenmektense önce öğrenip eşime kendim söylemek çok istiyorum. 10. Gün yani 20 Şubatta kan testi vereceğim. İdrar testiyle kafamı hiç karıştırmak istemiyorum. 10. Günde ideal olan değer nedir? Minimum kaçın üstünde olmalı hiçbir fikrim yok. Kan sonucumu doğru analiz edebilmem için yardımıza ihtiyacım var. İkinci denemem ilk transferim, inşallah son olur :)
Hayırlısı olsun inş.daha dondurulmuşlar var ne güzel.bende yrn yaptırcam hiç belirtim yok.zamanı gelince herşey olur inş.kendine dikkat etKızlar benim sonucum negatif 11. Gün allah isteyenlere nasip etsin inşallahbir daha deneyeceğim. İnsan 3 bebek kaybedince sanırım tutmamasına bile üzülemiyor. Hayırlısı buymuş napalım allah maddi güç versin bu işler için elbet nasipte varsa bi gün olur. İlacı bıraktırdı doktorum artık adet olup tekrar gidip deneyeceğim daha 4 embiriyom daha var 5. Gün onlara kısmet olur inşallah
Olmadığını hissettim zaten en baştan ilk transferimdekğ belirtlerim olmadı. O pozitifti anlamıştım tuttuğunu bunda ne kasık ağrım oldu ne lekem geldi ne bacağıma ağrısı vurdu kuyruk sokumum bile ağırmadıHayırlısı olsun inş.daha dondurulmuşlar var ne güzel.bende yrn yaptırcam hiç belirtim yok.zamanı gelince herşey olur inş.kendine dikkat et
Ya aslında hissediliyor evet bende hissetmiştim ilk hamileliğimde.ama zaman 2 embriyoydu 2side tutmuştu.bi sürü belirti vardı.bende oyüzden korkuyorum şimdi belirti az yrn üzülmekten çok korkuyorum.çok emek var ya üzülmeyin ama ben kendimi kötüyede hazırladım meselaa.hmn diğerlerine geçecekmisinizOlmadığını hissettim zaten en baştan ilk transferimdekğ belirtlerim olmadı. O pozitifti anlamıştım tuttuğunu bunda ne kasık ağrım oldu ne lekem geldi ne bacağıma ağrısı vurdu kuyruk sokumum bile ağırmadı
Adet olur olmaz şimdi diğer tedaviye başlcz mart ortası gibi transfer bile olmuş olurum. Benim belirtim yoktu zaten anlamştm çok şaşırmadm yıkılmadm da ilk gün stres yaşadım çünkü tutmayacağını anlamştm. Doktorum bekelemeye gerek yok hemen gel dediYa aslında hissediliyor evet bende hissetmiştim ilk hamileliğimde.ama zaman 2 embriyoydu 2side tutmuştu.bi sürü belirti vardı.bende oyüzden korkuyorum şimdi belirti az yrn üzülmekten çok korkuyorum.çok emek var ya üzülmeyin ama ben kendimi kötüyede hazırladım meselaa.hmn diğerlerine geçecekmisiniz
Dondurulmuş tedavinin fiyatı ne?ben 7bine oldum.ilaçlarım hariçAdet olur olmaz şimdi diğer tedaviye başlcz mart ortası gibi transfer bile olmuş olurum. Benim belirtim yoktu zaten anlamştm çok şaşırmadm yıkılmadm da ilk gün stres yaşadım çünkü tutmayacağını anlamştm. Doktorum bekelemeye gerek yok hemen gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?