- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Doktorlarımız aynı olabılır benceO kadarını yapabileceğimi sanmıyorum, daha fazla strese girerdim bunları takip etsem. Benim doktoruma bunları sorduğumda “çok abartmaya gerek yok, insanlar savaşlarda, hastalıklar geçirirken, çok stresli dönemler yaşarken de hamile kalabiliyor. Sonuçta hamile olmak için ihtiyaç olan 1 yumurta 1 sperm” diyor. Kısmette var ise olur biz niyetimizi iyi tutalım olumlu düşünelim
Evet öyle.gercekten, benim doktorumda hep.oyle der, bir yumurta bir spermO kadarını yapabileceğimi sanmıyorum, daha fazla strese girerdim bunları takip etsem. Benim doktoruma bunları sorduğumda “çok abartmaya gerek yok, insanlar savaşlarda, hastalıklar geçirirken, çok stresli dönemler yaşarken de hamile kalabiliyor. Sonuçta hamile olmak için ihtiyaç olan 1 yumurta 1 sperm” diyor. Kısmette var ise olur biz niyetimizi iyi tutalım olumlu düşünelim
Olabilir hangi şehirdesin?Doktorlarımız aynı olabılır bence
Allah herkese evlat sahıbı olmayı nasıp etsın . Olmayana 1500 bile çok Allahım kımsenın kucağını evini boş bırakmasınYok canım 1500₺ 2000₺ yaptıran da duydum, benimkide 3070₺ di, tüp bebek de 17bin.dedi bu sene ocakta sordum
İzmirde tedavı görüyorumOlabilir hangi şehirdesin?
Evet öyle.gercekten, benim doktorumda hep.oyle der, bir yumurta bir spermama bulusturamiyoruuz
Biz olumlu enerjileri yollayalım inşallah herşey çok güzel olsunEvet öyle.gercekten, benim doktorumda hep.oyle der, bir yumurta bir spermama bulusturamiyoruuz
Evet canım.kesinlikle öyle, Rabbim herkesin yardımcısı olsun. AminnnnAllah herkese evlat sahıbı olmayı nasıp etsın . Olmayana 1500 bile çok Allahım kımsenın kucağını evini boş bırakmasın
Ben İstanbuldayım ama doktorlarımız benzer kişiler. Ben kendisini çok seviyorum beni çok rahatlatıyor en azındanİzmirde tedavı görüyorum
İnsallaahh canımBiz olumlu enerjileri yollayalım inşallah herşey çok güzel olsun
Kim acabaBen İstanbuldayım ama doktorlarımız benzer kişiler. Ben kendisini çok seviyorum beni çok rahatlatıyor en azından
Olacak olacak bu ay hamile kalsak kasımda ülke nüfusunu arttıracağız hep bırlıkteBiz olumlu enerjileri yollayalım inşallah herşey çok güzel olsun
Olacak olacak bu ay hamile kalsak kasımda ülke nüfusunu arttıracağız hep bırlıkte
Kadıköy florence nightingale hastanesinde Nuri DelikaraKim acaba
Bende koç üniversitesi hastanesi ne gidiyorum Barış ataKadıköy florence nightingale hastanesinde Nuri Delikara
İnşallah bu emeklerimizin karşılığını mutlu haberler ile alırız. Birbirimiz ile de paylaşırız bu mutluluğuBende koç üniversitesi hastanesi ne gidiyorum Barış atavesilemiz olsunlar inşallah
Amin canım.guzell.haberlerinizi.bekliyorumİnşallah bu emeklerimizin karşılığını mutlu haberler ile alırız. Birbirimiz ile de paylaşırız bu mutluluğu
11 canımKaçıncı gün 330 çıkmıştı
Tubimder üzerinden anlaşmalı yerlerde yaptırırsan 12 bine yaptırabilirsin ben medicalpark bahçelievlerde yaptırıyorum. İlaçları da instagram üzerinden elinde kalanlar satıyordu daha düşük fiyata elden istanbul içi alıp topladımAmin canım inşallahçok sağol bilgiler için, bende bu sene bitmeden düşünüyorum, doktorla konuştum devlet destekli olabiliyor Muş iki aşılama.oldugu için 17bin dedi, ilaçlar hariç sanırım 25./27bin tutar diye hesapladım. İnşallah nasip olsunda hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?