Slm.ben yine dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif kaçıncı günde karışıyor idrara biliyormusunBen de 7 şubatta transfer oldum. 2. Transferim. Aralık ayında histeroskopi de oldum. Umarım pozitif sonuçlar alırız. Daha çok erken test için. Henüz 4. Gün. İdrara hormonun geçmesi pek olası değil. İçini ferah tutup test gününü bekleyip kan testi yapmak en doğrusu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şubat ayı transfer olanlar 😇
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Süper canım inşallahhh pozitif görürsünTubimder üzerinden anlaşmalı yerlerde yaptırırsan 12 bine yaptırabilirsin ben medicalpark bahçelievlerde yaptırıyorum. İlaçları da instagram üzerinden elinde kalanlar satıyordu daha düşük fiyata elden istanbul içi alıp topladım
5. Gün embiriyosusysa 5-6 gün geçiyor diyolar ama bilmiyorum ben yapmıyorum tedt günü kan vericem böylesi daha beter stres yapıyor doktorumda testi yasakladı vucudun negatifi görünce atar bebeği tutmaz dedi bende hiç yapmadmSlm.ben yine dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif kaçıncı günde karışıyor idrara biliyormusun
8. Günde çok silikte olsa çıkar, tabi kişiye göre değişebilir yine de test gününü bekleyip moral bozmaya gerek yok. Ben 8. Günde çok silikte olsa 2. Çizgiyi görmüştüm...Slm.ben yine dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif kaçıncı günde karışıyor idrara biliyormusun
Yattığımda sırtımda ağrı bacaklarımda sanki çok yürümüşte yorulmuşm gibi kas ağrıları var
Bende 8.günde görmüştüm busefer erken başladım çıkmıyor8. Günde çok silikte olsa çıkar, tabi kişiye göre değişebilir yine de test gününü bekleyip moral bozmaya gerek yok. Ben 8. Günde çok silikte olsa 2. Çizgiyi görmüştüm...
Bence onun orda olma hissini ne kadar uzun süre yaşarsak o kadar mutlu oluruz, endişeyi bırakıp gününü beklemeliyiz. Çarşamba transferim var inşallah, bu sefer gününden önce test yapmayı düşünmüyorum, tadını çıkartıcam ,)Bende 8.günde görmüştüm busefer erken başladım çıkmıyor
En güzelini yaparsın vallahi bgn kokular acayip burnuma geliyor ya bi umutlandım sanki koku hassasiyetindenBence onun orda olma hissini ne kadar uzun süre yaşarsak o kadar mutlu oluruz, endişeyi bırakıp gününü beklemeliyiz. Çarşamba transferim var inşallah, bu sefer gününden önce test yapmayı düşünmüyorum, tadını çıkartıcam ,)
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Bende ne yesem içsem kokluyorum herşey bozulmuş çürümüş gibi sirke tadı gıbı gelıyoEn güzelini yaparsın vallahi bgn kokular acayip burnuma geliyor ya bi umutlandım sanki koku hassasiyetinden
Karnım aç gurulduyor ama bısey yıyemıyorum mıdem bulanıyo
Korona mı oldum acaba dıye endışelenıyorum
8-9 günden önce pek mümkün değil. O da idrar testinde zor sonuçta hcg seviyesinin idrar testinde çıkacak kadar yükselmesi gerekiyorSlm.ben yine dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif kaçıncı günde karışıyor idrara biliyormusun
Teşekkürler inş.senin için gayırlısı olurBenim de çarşamba inşallah transferim, şuracıkta durayım gelişmeleri takip edeyim bende, hepinize hayırlı pozitifli sonuçlar inşallah
Slm
Slm nasılsınızMerhaba herkese Şubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Ben 7 Şubat‘ta ikinci transferim oldum
Geçen sene aralık ayında ilk transferimi olmuştum pozitif sonuçlanmışta ama maalesef bebeğim düştü
Birsen ara verdikten sonra kalan embriyolarımdan kullandım
Tek embriyo transferi yapıldı yine çünkü doğuştan tek tüp ve yarın rahimliyim Bir kere doğal bir kere de tüp bebek ile hamile kaldım ama ikisinde de düştü
Şimdi transfer gününü de sayarsak beşinci günümdeyim ama sanırım o gün sayılmıyor dört diyebiliriz
Önceki belirtilerimi hatırlamıyorum
Ama sanki bunda hiç şu an belirtim yok gibi
İlk iki gün ayakta durduğunda ve yattığımda kaşık batmalarım oldu. Göğüsümde çok şiş ağrı ara sıra oldu. Uçlarında hassaslık yok. Karın bölgemde sol tarafımda şişlik var. Ve progestan fitil artık çok rahat girmeye başladı içerde genişleme hissediyorum.
Sizler de ne var ne yok Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Ya koku hassasiyeti fena dünden beri her koku çok ağır geliyor gögüslerim şiş ama bgn hiç ağrım yok bide bişi dicem gözlerinize bakın net bakabiliyormusunBende ne yesem içsem kokluyorum herşey bozulmuş çürümüş gibi sirke tadı gıbı gelıyo
Karnım aç gurulduyor ama bısey yıyemıyorum mıdem bulanıyo
Korona mı oldum acaba dıye endışelenıyorum
Ananas yedinizmi8-9 günden önce pek mümkün değil. O da idrar testinde zor sonuçta hcg seviyesinin idrar testinde çıkacak kadar yükselmesi gerekiyor
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Ben miyop ve astıgmat var zaten bulanık görüyorumYa koku hassasiyeti fena dünden beri her koku çok ağır geliyor gögüslerim şiş ama bgn hiç ağrım yok bide bişi dicem gözlerinize bakın net bakabiliyormusun
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Ben ananas ve nar tehlikeli dıye bılıyorum içinde asıdık bi madde varmış ama avokado çok iyiymiş malesef ben sevmiyorumAnanas yedinizmi
HahaaaBen miyop ve astıgmat var zaten bulanık görüyorum
Yok yemedim. Normal beslenmeme devam ettim. Ekstra hiçbir şey uygulamadım.Ananas yedinizmi
İnş.hadi hayırlısıBenim de bugün 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu.Çok heyecanlıyım.Umarım hepimiz için pozitif sonuçlanır
Gözlerde ne oluyomşYa koku hassasiyeti fena dünden beri her koku çok ağır geliyor gögüslerim şiş ama bgn hiç ağrım yok bide bişi dicem gözlerinize bakın net bakabiliyormusun