Şubat ayı transfer olanlar 😇

aaa bende anaokulu öğretmeniyim ama 2. Dönem bıraktım işi transfer olacağım diye dinlenmek istedim 2 bebek kaybedince riske atamadım
Ben kolejdeyim işi bıraksam tutmazsa işe gerı dönemem . Çalışmazsam depresyona girerim her türlü ucu bana olumsuz dokunacak nasipte varsa tutunur yoksa yatsamda tutmaz dedım bakalım hayırlısıyla ınsallah sıkı sıkı tutunurlar ınsallah

Sonuç aldın mı :) ne zaman transfer olmuştun

Çok çok geçmış olsun. İnsallah bu kez bebişlerimiz bıze sımsıkı tutunur Bende pcosluyum tüp bebekte pcos avantajlı dıye bılıyorum
Evet öyle dondurduk embiriyoları bu tutmazsa daha 4 tane daha embiriyo var tek tek koyuyolar zaten :)

Yaaa ben aslında gerçekten çalışınca rahat hissediyorum, sadece izin alma.vs olayı sık mi oluyor o yüzden tedirginim, iş yerinde de söylemek istemiyorum ne biliyim

Evet öyle dondurduk embiriyoları bu tutmazsa daha 4 tane daha embiriyo var tek tek koyuyolar zaten :)
Yaaaa ne kadar çok benziyoruz benım de dondurulmuş 4 tane 5. Gün embrıyosu var daha ınsallah onlara sıra gelmeden bu deneme de tamamlarım süreci
Sen oldun mu transfer hangı sehırdesın

Merhaba..bende 7 şubatta transfer oldum 5.gün embriyosu bgn dandik testlerle yaptım negatif çok moralim bozuk erken dimi
Ben de 7 şubatta transfer oldum. 2. Transferim. Aralık ayında histeroskopi de oldum. Umarım pozitif sonuçlar alırız. Daha çok erken test için. Henüz 4. Gün. İdrara hormonun geçmesi pek olası değil. İçini ferah tutup test gününü bekleyip kan testi yapmak en doğrusu.

Yaaa ben aslında gerçekten çalışınca rahat hissediyorum, sadece izin alma.vs olayı sık mi oluyor o yüzden tedirginim, iş yerinde de söylemek istemiyorum ne biliyim
Ben iş yerimde müdürüme soyledım bazen izin almak zorunda kalacağım ya da işi bırakmak zorunda kalacağım dedım. Sağılsınlar anlayışlı yaklaştılar. Yumurta büyütme aşamasında gün aşırı kontrol oldu yarım gün çalıştım ısın aldım 3-4 defa . Transferimde 15 tatıle denk geldı

Yaaaa ne kadar çok benziyoruz benım de dondurulmuş 4 tane 5. Gün embrıyosu var daha ınsallah onlara sıra gelmeden bu deneme de tamamlarım süreci
Sen oldun mu transfer hangı sehırdesın
İstanbul canım oldum 7 şubatta. Bakalım bekliyorum kasıklarımda gaz gibi pıt pıt bişey ve gerginlik var göğüslerim top gibi yanlardan acıyo şuanlık

Bende 7. Si oldum hayırlı haberler alırız inşallah varmı belirti

Benim geçen sene toplandı yumurtalar ondan :)

Çok izin almana gerek yok. 4-5 defa kontrole gidiyorsun ortalama. 1 gün yumurta toplama için izin aldın mı hazır sayılırsın. Transfer sonrası 1-2 gün dinlensen iyi olur evde. Ama ben de öyle yatmadım devamlı. Sadece iş yapmadım. Evden çalışıyorum pandemi sebebiyle zaten. Çok sorun olmadı benim için. Umarım en kısa zamanda pozitif sonuçlar alırsın

İstanbul canım oldum 7 şubatta. Bakalım bekliyorum kasıklarımda gaz gibi pıt pıt bişey ve gerginlik var göğüslerim top gibi yanlardan acıyo şuanlık
Topik sahıbı senmişsin zaten tablo yapabılırsın ozaman kım ne zaman ne yaptı takıp daha oluyo canım

İlk 3 günde tutunuyor dıye bılıyorum pıt pıt varsa bu iyiye işaret bende pıt oıtlandıktan sonra test yapmıştım pozıtıf çıkmıştı

Ya bende söylerim.sanirim.oyle.olursa olmadı evden çalışırım bir süre, bizimkilerde anlayışıdır usnt üste iki aşılama yaptım izin aldım yarım gün sonra bir gün gitmedim sorun olmadı,
Transfer sonrası kaç gün yattın canım

Tablo yapmayı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…