Kasıkta batma ve bel ağrısı var. 2. gün bel ağrısı başladı. Eğer bunlar belirti ise bilemiyorum :) göğüslerimde hassasiyet var. Ama bunlar kullandığımız hormonların etkisi ile de olabilir bilemiyorum tabi. Sende var mı belirti?Bende 7. Si oldum hayırlı haberler alırız inşallah varmı belirti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şubat ayı transfer olanlar 😇
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Ozaman hemen hemen aşılama.gibi ondada yumurta kontrolüne gitmiştim beş kere falan bir günde aşılama sonrası izin aldım, inşallah canım ya hepimize nasip olsunÇok izin almana gerek yok. 4-5 defa kontrole gidiyorsun ortalama. 1 gün yumurta toplama için izin aldın mı hazır sayılırsın. Transfer sonrası 1-2 gün dinlensen iyi olur evde. Ama ben de öyle yatmadım devamlı. Sadece iş yapmadım. Evden çalışıyorum pandemi sebebiyle zaten. Çok sorun olmadı benim için. Umarım en kısa zamanda pozitif sonuçlar alırsın
Benim ilk transferde 330 çıkmıştı beta hcg 8 haftaya kadar geldik sonra düştü malesef. Belirtilerini unuttum hatırlasamTopik sahıbı senmişsin zaten tablo yapabılırsın ozaman kım ne zaman ne yaptı takıp daha oluyo canım
İlk 3 günde tutunuyor dıye bılıyorum pıt pıt varsa bu iyiye işaret bende pıt oıtlandıktan sonra test yapmıştım pozıtıf çıkmıştı
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Ay bende İstanbul hangi hastane?İstanbul canım oldum 7 şubatta. Bakalım bekliyorum kasıklarımda gaz gibi pıt pıt bişey ve gerginlik var göğüslerim top gibi yanlardan acıyo şuanlık
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Ben de 7 şubatta transfer oldum. 2. Transferim. Aralık ayında histeroskopi de oldum. Umarım pozitif sonuçlar alırız. Daha çok erken test için. Henüz 4. Gün. İdrara hormonun geçmesi pek olası değil. İçini ferah tutup test gününü bekleyip kan testi yapmak en doğrusu.
3 gün hıc kalkmadım sağolsun eşim kayınvalıdem çok yardımcı oldu. Ama 3. Günden sonra yata yata sırtım başım agrıdı kendımde süreklı belırtı aramaya başladım okul işlerim vardı okula gıdıp geldımYa bende söylerim.sanirim.oyle.olursa olmadı evden çalışırım bir süre, bizimkilerde anlayışıdır usnt üste iki aşılama yaptım izin aldım yarım gün sonra bir gün gitmedim sorun olmadı,
Transfer sonrası kaç gün yattın canım
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Kaçıncı gün 330 çıkmıştıBenim ilk transferde 330 çıkmıştı beta hcg 8 haftaya kadar geldik sonra düştü malesef. Belirtilerini unuttum hatırlasam
Evet aşılamadan çok farklı değil. Tüp bebek öncesi benim de 1 defa aşılamam oldu. Kontrol sayısı hemen hemen aynı toplamda 15 gün içerisinde filan yumurtalar toplanıyor. Yumurtalar toplandıktan sonra gelişimlerine göre taze transfer olacak ise 5 gün içerisinde de transfer yapılıyor. İnşallah herşey yolunda gider senin içinOzaman hemen hemen aşılama.gibi ondada yumurta kontrolüne gitmiştim beş kere falan bir günde aşılama sonrası izin aldım, inşallah canım ya hepimize nasip olsun
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Ben hiç aşılama yaptırmadım doktorum aşılama yapalım bi sorun yok tüp bebeklık bır durum yok dedı ama direk tüp bebek dedim süreç uzamasın dıye.Ozaman hemen hemen aşılama.gibi ondada yumurta kontrolüne gitmiştim beş kere falan bir günde aşılama sonrası izin aldım, inşallah canım ya hepimize nasip olsun
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Allah razı olsun, Rabbim sağlıkla.hayirli evlatlar nasip etsin inşallah3 gün hıc kalkmadım sağolsun eşim kayınvalıdem çok yardımcı oldu. Ama 3. Günden sonra yata yata sırtım başım agrıdı kendımde süreklı belırtı aramaya başladım okul işlerim vardı okula gıdıp geldım
Beden eğitimi öğretmeni bir arkadaşım bu süreçte derslere girerek gayet de olumlu sonuçlar aldı. İnsan unutup mecbur eğilip kalkıyor. Mümkün de değil o kadar yapmak. Sonradan aklıma geliyor bazı şeyler keşke yapmasaydım diyorum. Birazcık kader kısmet. Çok stres yapmamak mümkün mertebe dikkat etmek en iyisi.Ben anaokulu öğretmenıyım sabahtan akşama hoplayıp zıplıyorum umarın duruyordur benımkıler tabı kı hareketlere yıne de dıkkat etmek gereklı benım doktorum basının uzerınden yüksekliğe sızının altından aşağıya eğilme sakin hareketler yAp yeterlı dedı . İlk 3 gün dikkat edebıldım sonra tekrar iş güç koşuşturma
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Amin canım inşallah çok sağol bilgiler için, bende bu sene bitmeden düşünüyorum, doktorla konuştum devlet destekli olabiliyor Muş iki aşılama.oldugu için 17bin dedi, ilaçlar hariç sanırım 25./27bin tutar diye hesapladım. İnşallah nasip olsunda hayırlısıylaEvet aşılamadan çok farklı değil. Tüp bebek öncesi benim de 1 defa aşılamam oldu. Kontrol sayısı hemen hemen aynı toplamda 15 gün içerisinde filan yumurtalar toplanıyor. Yumurtalar toplandıktan sonra gelişimlerine göre taze transfer olacak ise 5 gün içerisinde de transfer yapılıyor. İnşallah herşey yolunda gider senin için
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Okadar çok topık takıp edıyorum kı 1 yıl öncesinden beslenmesine dıkkat eden yemeğe gıren yağın gramını ölçen saatı saatine beslenen kısılerde var. Ben makul derecede hareketlerime dıkkat ettım transfer olunca sıgarayı bıraktım normal hayatıma devam edıyorum . Nasıp kader kısmetBeden eğitimi öğretmeni bir arkadaşım bu süreçte derslere girerek gayet de olumlu sonuçlar aldı. İnsan unutup mecbur eğilip kalkıyor. Mümkün de değil o kadar yapmak. Sonradan aklıma geliyor bazı şeyler keşke yapmasaydım diyorum. Birazcık kader kısmet. Çok stres yapmamak mümkün mertebe dikkat etmek en iyisi.
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Bana ikisinide yapmayacaktı , eşimde sperm.dusuklugu vardı oda düzeldi sayılır deneyin dedi ama iki senedir denediğimi için bari aşılama yapalım dedik, ilki kimyasal.oluncada bı heyecanla ikinciyi denedik ama nasip olmadıBen hiç aşılama yaptırmadım doktorum aşılama yapalım bi sorun yok tüp bebeklık bır durum yok dedı ama direk tüp bebek dedim süreç uzamasın dıye.
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Ortalama 25 falan tutuyor gittiğin hastaneye doktora göre +- 5 bın değişebilir . Aşılamanın ücreti nasıldıAmin canım inşallah çok sağol bilgiler için, bende bu sene bitmeden düşünüyorum, doktorla konuştum devlet destekli olabiliyor Muş iki aşılama.oldugu için 17bin dedi, ilaçlar hariç sanırım 25./27bin tutar diye hesapladım. İnşallah nasip olsunda hayırlısıyla
Rica ederim ne demek. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaAmin canım inşallah çok sağol bilgiler için, bende bu sene bitmeden düşünüyorum, doktorla konuştum devlet destekli olabiliyor Muş iki aşılama.oldugu için 17bin dedi, ilaçlar hariç sanırım 25./27bin tutar diye hesapladım. İnşallah nasip olsunda hayırlısıyla
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Asilama da 3070₺ kuzum geçen yıl ,Ortalama 25 falan tutuyor gittiğin hastaneye doktora göre +- 5 bın değişebilir . Aşılamanın ücreti nasıldı
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Aminnnn hepimiz alalım bebeklerimizi kucağımızaRica ederim ne demek. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Hadı ya ben tüp bebek gibidir dıyodum .Asilama da 3070₺ kuzum geçen yıl ,
Okadar çok topık takıp edıyorum kı 1 yıl öncesinden beslenmesine dıkkat eden yemeğe gıren yağın gramını ölçen saatı saatine beslenen kısılerde var. Ben makul derecede hareketlerime dıkkat ettım transfer olunca sıgarayı bıraktım normal hayatıma devam edıyorum . Nasıp
O kadarını yapabileceğimi sanmıyorum, daha fazla strese girerdim bunları takip etsem. Benim doktoruma bunları sorduğumda “çok abartmaya gerek yok, insanlar savaşlarda, hastalıklar geçirirken, çok stresli dönemler yaşarken de hamile kalabiliyor. Sonuçta hamile olmak için ihtiyaç olan 1 yumurta 1 sperm” diyor. Kısmette var ise olur biz niyetimizi iyi tutalım olumlu düşünelimOkadar çok topık takıp edıyorum kı 1 yıl öncesinden beslenmesine dıkkat eden yemeğe gıren yağın gramını ölçen saatı saatine beslenen kısılerde var. Ben makul derecede hareketlerime dıkkat ettım transfer olunca sıgarayı bıraktım normal hayatıma devam edıyorum . Nasıp kader kısmet
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Yok canım 1500₺ 2000₺ yaptıran da duydum, benimkide 3070₺ di, tüp bebek de 17bin.dedi bu sene ocakta sordumHadı ya ben tüp bebek gibidir dıyodum .