- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.761
Bir bucuk aylik yasadigim kaostan ciktim ve dun adet oldum artik subat ayina bakiyorum incir kurunu kullanicam da adet doneminde baslarsam bir sakincasi olur mu bilgisi olan yazabilir mi Herkeze hayilri bebekler dilerim...
Güncel Liste.. Kızlar haberlerinizi bekliyoruz..
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE
elabebek:9 şubat Marta inşallah..
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat
kızlar benim bata tam bir hafta var ama sanırım ben psikolojik olarak belirtiler vermeye başladım yardıma ve desteğe ihtiyacım var göğüslerim acayip şişti sızlıyo dokunamıyorum bile kasıklarımda batma ve ağrı var arada bir başımdonüyo içim çekiliyo gibi oluo ya hamileyim yada psikolojik oluyo eşim çok hassas bu konuda adet tarihim yaklaşınca direk bana hamile gibi davranıyo eli sürekli karnımda ağır kaldırma dikkatli ol falan felan sanırım birazda bunlar etkiliyo beni moralim bozuk iki arada kalmak çok zor napıcam bilmiyorum ..........
Slm kızlar,
Sat 25/1/2012
32 günde bir adet oluyorum
Bat 26/2/2012
Ne dersiniz? Ne zaman idrardan test yapayım?
3 adet test aldım bile:)
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Esimin dogum gunu 21/2/2012 :)
O gun test yapsam ve hamis olsam..
Esime en güzel hediyem olur..
Aldığım test 4 gun erken cevap verenlerden ...
Hayatım, öncelikle inşallah hamilesindir, ama bu belirtilere çok güvenmemek lazım, dediğin gibi eşinin de psikolojisi ve senin de zaten bunu çok istiyor olman, bazı belirtileri yoktan var edebiliyor.. O yüzden mümkün olduğunca düşünmemeye çalışarak sakin kalmayı dene ve adetini bekle. İnşallah kırmızılar gelmez ve çift çizgiyi görürsün tatlım..:)
Merhaba tatlım, seni de listeye ekliyorum, bol şans..:) eğer hassassa test, bir kaç gün önceden yapmayı deneyebilirsin ama unutma gebelik , döllenme geç olduysa hemen idrar da çıkmayabiliyor.. aslında bekleyebilirsen en güzeli, adet gecikmesinden sonra yapmandır.. Çünkü önce yapıp negatifi görmek de insan da olumsuz etki yapıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız..:)
cvp için sağol banucum bakalım kaldı beş gün çatlamazsam size güzel haber vermek için neler vermem neler Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah dua edelim birbirimize
Bir bucuk aylik yasadigim kaostan ciktim ve dun adet oldum artik subat ayina bakiyorum incir kurunu kullanicam da adet doneminde baslarsam bir sakincasi olur mu bilgisi olan yazabilir mi Herkeze hayilri bebekler dilerim...
pembemasal kullanıcısından alıntı
Kod:pembemasal kullanıcısından alıntı Bir bucuk aylik yasadigim kaostan ciktim ve dun adet oldum artik subat ayina bakiyorum incir kurunu kullanicam da adet doneminde baslarsam bir sakincasi olur mu bilgisi olan yazabilir mi Herkeze hayilri bebekler dilerim...
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. ben hala bekliyorum:26: 3 güne kadar olmaz sam doktor tekrar kontrol edecekti... bakalım artık ne çıkacak yaa bebiş var diyecek ya da ilaçla adet olmamı sağlayacak. benim en en fazla 5 gün geçerdi 10 gün oluyor neredeyse gelmedi..
Uzuuuuun beş gün:)) ben bu ay puzzle aldım onla oyalanacağım adetime kadar düşünmemek için:) İnşallah tatlım güzel haberlerle gel bize, dualarım seninle..
Merhaba tatlım, seni de listeye ekliyorum, bol şans..:) eğer hassassa test, bir kaç gün önceden yapmayı deneyebilirsin ama unutma gebelik , döllenme geç olduysa hemen idrar da çıkmayabiliyor.. aslında bekleyebilirsen en güzeli, adet gecikmesinden sonra yapmandır.. Çünkü önce yapıp negatifi görmek de insan da olumsuz etki yapıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız..:)
bende aldım puzzle binlik baya zor sıkıyo insanı bulmak zor ama ii olmuş oyalıyo :)en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler verirsin bize
Aynen kızlar benim icin de uzun mü uzun 6 gun :) ne yapsam ben de puzzle mı alsam :) ben kendimi mutfağa veriyorum, sürekli mutfakta biseylerle uğraşıyorum. Özellikle hamurla oynaması cok iyi geliyor :)) tabi bu arada kilo alma riski de var :)
benimde adetlenmeme 8 gün var sabırsızlıkla bekliyorum belirtiler var gibi ama psikolojikte olabilir tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?