• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Slm kızlar,
Sat 25/1/2012
32 günde bir adet oluyorum
Bat 26/2/2012
Ne dersiniz? Ne zaman idrardan test yapayım?
3 adet test aldım bile:)
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Esimin dogum gunu 21/2/2012 :)
O gun test yapsam ve hamis olsam..
Esime en güzel hediyem olur..
Aldığım test 4 gun erken cevap verenlerden ...

Bir bucuk aylik yasadigim kaostan ciktim ve dun adet oldum artik subat ayina bakiyorum incir kurunu kullanicam da adet doneminde baslarsam bir sakincasi olur mu bilgisi olan yazabilir mi Herkeze hayilri bebekler dilerim...

bende ayni seyi yasadim adetimin ilk gununden itibaren saracoglunun sogan kurunu uyguladim ilk once sonra 21 gun incir-havuc kurunu ve adetim duzenlendi oncelikle . ve sonrasinda 12. gunde yumurtladim:)))) denememizi yaptik 13. gun tekrar ovulasyon testi yaptik baktim yine gulen yuz :)) tekrar deneme insallah sonuc iyi olur ve bebisimiz gelir ... fakat bu kurlerden sonra bu yumurtlama oldugu 2 gundur cok kasik agrim var bu iyiye isaretmidir bunu bilemiyorum bilen yasayan varsa cevap bekliyorum
yani sana oncelikle sogan kurunu tavsiye ediyorum ardindan incir ve havuc kuru hemen basla umarim sanada sifa olur .
hepimize boll sansss guzel bebisler insallahhh ...

Beni de ekleyin Ltf :) bu heyecan dalgasında ben de olmak istiyorum:))
Güncel Liste.. Kızlar haberlerinizi bekliyoruz..

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
elabebek:9 şubat Marta inşallah..
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

kızlar benim bata tam bir hafta var ama sanırım ben psikolojik olarak belirtiler vermeye başladım yardıma ve desteğe ihtiyacım var göğüslerim acayip şişti sızlıyo dokunamıyorum bile kasıklarımda batma ve ağrı var arada bir başımdonüyo içim çekiliyo gibi oluo ya hamileyim yada psikolojik oluyo eşim çok hassas bu konuda adet tarihim yaklaşınca direk bana hamile gibi davranıyo eli sürekli karnımda ağır kaldırma dikkatli ol falan felan sanırım birazda bunlar etkiliyo beni moralim bozuk iki arada kalmak çok zor napıcam bilmiyorum ..........

Hayatım, öncelikle inşallah hamilesindir, ama bu belirtilere çok güvenmemek lazım, dediğin gibi eşinin de psikolojisi ve senin de zaten bunu çok istiyor olman, bazı belirtileri yoktan var edebiliyor.. O yüzden mümkün olduğunca düşünmemeye çalışarak sakin kalmayı dene ve adetini bekle. İnşallah kırmızılar gelmez ve çift çizgiyi görürsün tatlım..:49: :)

Slm kızlar,
Sat 25/1/2012
32 günde bir adet oluyorum
Bat 26/2/2012
Ne dersiniz? Ne zaman idrardan test yapayım?
3 adet test aldım bile:)
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Esimin dogum gunu 21/2/2012 :)
O gun test yapsam ve hamis olsam..
Esime en güzel hediyem olur..
Aldığım test 4 gun erken cevap verenlerden ...

Merhaba tatlım, seni de listeye ekliyorum, bol şans..:) eğer hassassa test, bir kaç gün önceden yapmayı deneyebilirsin ama unutma gebelik , döllenme geç olduysa hemen idrar da çıkmayabiliyor.. aslında bekleyebilirsen en güzeli, adet gecikmesinden sonra yapmandır.. Çünkü önce yapıp negatifi görmek de insan da olumsuz etki yapıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız..:)

merhabaaa herkese, harika bir pazar olsun hepimize..

Listeyi tekrar göndereyim dedim, durumunda değişiklik olan kızlar, haberlerinizi bekliyoruz;)

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat Marta inşallah..
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat Marta inşallah..
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
elabebek:9 şubat Marta inşallah
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat Marta inşallah..
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat Marta inşallah..
mustafa_ata:18 şubat Marta inşallah..
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
edb :24 şubat
esmer18:25 şubat
canommmm : 25 şubat
hack :26 şubat
esintos :26 şubat
ebneha : 27şubat
pinarosm : 28 şubat

Hayatım, öncelikle inşallah hamilesindir, ama bu belirtilere çok güvenmemek lazım, dediğin gibi eşinin de psikolojisi ve senin de zaten bunu çok istiyor olman, bazı belirtileri yoktan var edebiliyor.. O yüzden mümkün olduğunca düşünmemeye çalışarak sakin kalmayı dene ve adetini bekle. İnşallah kırmızılar gelmez ve çift çizgiyi görürsün tatlım..:49: :)

Merhaba tatlım, seni de listeye ekliyorum, bol şans..:) eğer hassassa test, bir kaç gün önceden yapmayı deneyebilirsin ama unutma gebelik , döllenme geç olduysa hemen idrar da çıkmayabiliyor.. aslında bekleyebilirsen en güzeli, adet gecikmesinden sonra yapmandır.. Çünkü önce yapıp negatifi görmek de insan da olumsuz etki yapıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız..:)

cvp için sağol banucum bakalım kaldı beş gün çatlamazsam size güzel haber vermek için neler vermem neler Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah dua edelim birbirimize

cvp için sağol banucum bakalım kaldı beş gün çatlamazsam size güzel haber vermek için neler vermem neler Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah dua edelim birbirimize

Uzuuuuun beş gün:)) ben bu ay puzzle aldım onla oyalanacağım adetime kadar düşünmemek için:) İnşallah tatlım güzel haberlerle gel bize, dualarım seninle..

Son düzenleme:
Merhaba tatlım, seni de listeye ekliyorum, bol şans..:) eğer hassassa test, bir kaç gün önceden yapmayı deneyebilirsin ama unutma gebelik , döllenme geç olduysa hemen idrar da çıkmayabiliyor.. aslında bekleyebilirsen en güzeli, adet gecikmesinden sonra yapmandır.. Çünkü önce yapıp negatifi görmek de insan da olumsuz etki yapıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız..:)[/QUOTE]

Tskler banucum:) esmer18 ile batlarimiz bir gun arayla. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Hele de benim gibi gecmisinde ölü dogum gibi bir olumsuz hikayesi olanlara hemen nasip etsin ki psikolojilerine care olsun...

Kod:
 pembemasal kullanıcısından alıntı  
Bir bucuk aylik yasadigim kaostan ciktim ve dun adet oldum artik subat ayina bakiyorum incir kurunu kullanicam da adet doneminde baslarsam bir sakincasi olur mu bilgisi olan yazabilir mi Herkeze hayilri bebekler dilerim...

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. ben hala bekliyorum:26: 3 güne kadar olmaz sam doktor tekrar kontrol edecekti... bakalım artık ne çıkacak yaa bebiş var diyecek ya da ilaçla adet olmamı sağlayacak. benim en en fazla 5 gün geçerdi 10 gün oluyor neredeyse gelmedi..

hayırlı pazarlar
bende kala kırmızı yok biliyorum hamileyim sanırım gögüslerim sızlıyor süt kanalları genişliyor ..arada bir kasıklarımda sancı oluyor ve hafif hafif mide bulantılarım var
yarın tam 5 gün gecmiş olacak reglim bende sabahtan saglıkocagına gidicem
hayırlı sonuclarla gelirim inşallah

Kod:
 pembemasal kullanıcısından alıntı  

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. ben hala bekliyorum:26: 3 güne kadar olmaz sam doktor tekrar kontrol edecekti... bakalım artık ne çıkacak yaa bebiş var diyecek ya da ilaçla adet olmamı sağlayacak. benim en en fazla 5 gün geçerdi 10 gün oluyor neredeyse gelmedi..

Aynen canim kac gun gecti test yaptim olmadi bakalimmm artikk;)

hanımlarr bnmde adetım 27 gunu gecmezdı asla bugun 30. gunum ve adet olmadım halaaa.. 21 ocakta hsta olmustum fakat hiç hsatalık belırtısı yok dun kan testı yaptrım 2,0 negatıf cıktıı bu sonuc kesınmıdır yoksa erkenmı yaptırdımmm kiii

Uzuuuuun beş gün:)) ben bu ay puzzle aldım onla oyalanacağım adetime kadar düşünmemek için:) İnşallah tatlım güzel haberlerle gel bize, dualarım seninle..

bende aldım puzzle binlik baya zor sıkıyo insanı bulmak zor ama ii olmuş oyalıyo :)en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler verirsin bize

Tskler banucum:) esmer18 ile batlarimiz bir gun arayla. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Hele de benim gibi gecmisinde ölü dogum gibi bir olumsuz hikayesi olanlara hemen nasip etsin ki psikolojilerine care olsun...[/QUOTE]

cnm benim inşallah şubat bize şanşlı gelir birlikte mutlu haberler veririz :)) geçmişte hepimiz kötü şeyler yaşadık üzülme aklına getirme güzel düşünmemiz gerekiyo

bende aldım puzzle binlik baya zor sıkıyo insanı bulmak zor ama ii olmuş oyalıyo :)en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler verirsin bize

Aynen kızlar benim icin de uzun mü uzun 6 gun :) ne yapsam ben de puzzle mı alsam :) ben kendimi mutfağa veriyorum, sürekli mutfakta biseylerle uğraşıyorum. Özellikle hamurla oynaması cok iyi geliyor :)) tabi bu arada kilo alma riski de var :)

Aynen kızlar benim icin de uzun mü uzun 6 gun :) ne yapsam ben de puzzle mı alsam :) ben kendimi mutfağa veriyorum, sürekli mutfakta biseylerle uğraşıyorum. Özellikle hamurla oynaması cok iyi geliyor :)) tabi bu arada kilo alma riski de var :)

bence de kilolara dikkat edelim bu ay hamile kalısak çoook kilo alıcaz:)))var mı sende belirti bişey

Back