- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.801
bende aldım puzzle binlik baya zor sıkıyo insanı bulmak zor ama ii olmuş oyalıyo :)en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler verirsin bize
İnşallah tatlım, hepimiz için dua ediyorum inan ki..
Aynen kızlar benim icin de uzun mü uzun 6 gun :) ne yapsam ben de puzzle mı alsam :) ben kendimi mutfağa veriyorum, sürekli mutfakta biseylerle uğraşıyorum. Özellikle hamurla oynaması cok iyi geliyor :)) tabi bu arada kilo alma riski de var :)
ahahahaha hamur sakaaaaat:) Bence kilo yapmayan bişeyler bul arkadaşım:)
merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim uzun zamandır takip ediyorum size bişey sormak istiyorum benim batım 17 ocak tı hala gelen bişey yok 1 hafta boyunca çok kasıklarım ağrıdı adet belirtilerim vardı ama şimdi onlarda bitti ama hiç umudum yok inş hamileyimdir ben gecen ay bal tarçın çörek otu karışımını kullandım acaba o yüzden bi gecikme olabilrmi burda geçmiş yıllardaki yazıları okumuştum çok faydaısnı gören olmuş o yüzden uyguladım fakat kötü yazanlarda olmuş adet gecikmesi hatta kist yapan bile olmuş eğer böle bişey olduysa çok üzülücem kendi kendime düzenimi bozmuş olacağım bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır? bu sabah kan testi yaptırdım bakalım sonuc inş olumlu çıkar negatif çıkarsa artık doktora gidicem söktürücü verir sanırım bidaha da böle şeyler denemem.
Hiç bilmiyorum o bal tarçın çörek otunu.. Ama kan testi vermişsin zaten, inşallah güzel haberler alırsın...