• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

geçen ay ne kadar gecikmişti tatlım? inşallah ya hamişsindir yada değilsen başlar adetin, çok zor bir durum gerçekten..

gecen soyle olmustu kasim 13 te adet gormustum ta ocak 11 e kadar gorememistim zaten bu evlenmeden once de yasadigim bir duzensizliktir hani bilmyiorum evlenince degim gibi duzelmisti simdilik artik stres uzak olsun diyorum hayirlisi ya stres yapmak ta iyi degil oyle bekliyorum :)

gecen soyle olmustu kasim 13 te adet gormustum ta ocak 11 e kadar gorememistim zaten bu evlenmeden once de yasadigim bir duzensizliktir hani bilmyiorum evlenince degim gibi duzelmisti simdilik artik stres uzak olsun diyorum hayirlisi ya stres yapmak ta iyi degil oyle bekliyorum :)

neredeyse 2 ay sürmüş.. Yapma yapma sakın stres, sen üstüne düşündükçe daha da hırpalarsın kendini o kadar başka bir şeye yaramaz.. Hayırlısı olsun tatlım.. Doktora hiç gittin mi daha önce, ne dedi bu düzensizlikle ilgili?

arkadaşlar ben adetme 2 gun var ken kan testı yaptırdım 3,79 çıkmıştı adetten 2gun sonra yaptırdım (yani dün) 25 çıktı betam gidişatım nasıl sizce hemen ümitlenmek istemiyorum ama heyecanlıyım yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar ben adetme 2 gun var ken kan testı yaptırdım 3,79 çıkmıştı adetten 2gun sonra yaptırdım (yani dün) 25 çıktı betam gidişatım nasıl sizce hemen ümitlenmek istemiyorum ama heyecanlıyım yorumlarınızı bekliyorum

heyecan yapma hayırlısını dile allahtan ama gidişatın iyi 2 kat ilerlemesi lazım şimdiden sonra
bende adetimden bir hafta önce öğrendim 16.6 çıkmıştı değer çarşamba günü baktırdığımda 160.15 di 17 ocak son adet tarihim inşallah değerlerin yükselmeye devam eder kimyasal gebelik değildir hayırlısı allahım herkesin gönlüne göre versin

heyecan yapma hayırlısını dile allahtan ama gidişatın iyi 2 kat ilerlemesi lazım şimdiden sonra
bende adetimden bir hafta önce öğrendim 16.6 çıkmıştı değer çarşamba günü baktırdığımda 160.15 di 17 ocak son adet tarihim inşallah değerlerin yükselmeye devam eder kimyasal gebelik değildir hayırlısı allahım herkesin gönlüne göre versin

saol canım Allah seninde kucağına almayı nasip etsin ama heyecanıma sahipte olamıyorum tabiyki hayırlısı neyse o olsun diyorum ama bakalım bekliyorum

neredeyse 2 ay sürmüş.. Yapma yapma sakın stres, sen üstüne düşündükçe daha da hırpalarsın kendini o kadar başka bir şeye yaramaz.. Hayırlısı olsun tatlım.. Doktora hiç gittin mi daha önce, ne dedi bu düzensizlikle ilgili?

gittim canim normail dedi organizman oyle calisiyo gecen ayda gittim hersey normal dedi

günaydın sevgili anneler ve anne adaylar
sabah erkenden kalktım bir heyecanla bugun regl olmayı 2. Günüm test yaptım cok silik bir 2.çizgi gördüm
şöyle düşündüm tahmini ilişki gününden buyana 13 gün olmus sanırım geç gebelik yasıyorum p.tesi tekrar test yapcam eger ikinciyi görürsem salı doktor giderim
selam kızlar ,,,, nurrancım inşallah güzel haberlerin gelir, çok sevindim..

benim adetim 21 şubat ama şimdiden bel ve kasık ağrılarım başladısanki adet olacam gidiyim galiba benimde umudum marta kalacak
:18: :18: :43: :43:

meriyyyy hemen umutsuzluğa kapılma derim bence gününü bekle idrar herzaman kesin sonuçlar vermiyor heleki daha bat tarihinde geçmemişken..

Pembemasal heyecanla girdim senden bi sonuç varmı diye,,,sıkma canını az daha bekle arkadaşım şu işler çok acayip hiç belli olmaz yani üzülme ne olur...

selam kızlar ,,,, nurrancım inşallah güzel haberlerin gelir, çok sevindim..

meriyyyy hemen umutsuzluğa kapılma derim bence gününü bekle idrar herzaman kesin sonuçlar vermiyor heleki daha bat tarihinde geçmemişken..

canım ben daha idrar testi yapmadım ama bu hayal bana uzak geliyor 2 yıldır her ayın başında hazin sonla karşılaşıyorum malesef :43: :43: :43:

kızlar benim bata tam bir hafta var ama sanırım ben psikolojik olarak belirtiler vermeye başladım yardıma ve desteğe ihtiyacım var göğüslerim acayip şişti sızlıyo dokunamıyorum bile kasıklarımda batma ve ağrı var arada bir başımdonüyo içim çekiliyo gibi oluo ya hamileyim yada psikolojik oluyo eşim çok hassas bu konuda adet tarihim yaklaşınca direk bana hamile gibi davranıyo eli sürekli karnımda ağır kaldırma dikkatli ol falan felan sanırım birazda bunlar etkiliyo beni moralim bozuk iki arada kalmak çok zor napıcam bilmiyorum ..........

Back