• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

ben 4-5 ay önce normal kontollerim için gitmiştim. medicana özlem dülger benim doktorum. bendede aynısını çıkmıştı. hem bana hem eşime ilaç vermişti. daha sonradan düzeldi zaten. ssk lı oldğum halde 195 tl verdim sadece tahlillere. bencede devlet hasatnesine git. ben pişman oldum
edacım bende medicine gittim dr.yasemin ercan gündemir bende ssklıyım 187 lira istediler tahlillere sendemi gebelik öncesi muayene için gitmiştin hani bi sorun varmı yokmu gibisinden

edacım bende medicine gittim dr.yasemin ercan gündemir bende ssklıyım 187 lira istediler tahlillere sendemi gebelik öncesi muayene için gitmiştin hani bi sorun varmı yokmu gibisinden

yok canım 4-5 ay önce kasık ağrılarım çok fazlaydı. birde akıntım vardı. bu sebeple gitmiştim. bebek düşünmüyordum ozaman. 1 aylık bir tedavi verdi. şimdi iyiyim ama geçti. ama tahlillerini yaptır sen yine. ihmal etme derim

kızlar inanılmaz ağrıyor kasıklarım ve belim:(

hayırlısı inşallah bebişin yaptığı ağrıdır tatlım..

banucum teşekkür ederim güzel dileklerin için. ama benim daha ilk denememdi bu ay :12: çok fazla beklentim yoktu ama yinede bugün sabaha kadar acabamı diye düşündüm hep. kasık bel ağrılarım vardı arada birde mide bulantıları . ama inan sabah testte negatifi gördükten sonra ağrılarımda kesildi. psikolojik sanırım birazdda. şuanda adet belirtisi falanda yok zaten :) heryönden negatifim anlayacağın :) allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah şubat,mart,nisan,mayıs farketmiyor benim için. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun :10:

Amin hayatım öyle tabii.. Neyse yine de bekleyelim bakalım belki sen de ilk denemede tutturan şanslılardan olursun belli mi olur..;)

yok canım 4-5 ay önce kasık ağrılarım çok fazlaydı. birde akıntım vardı. bu sebeple gitmiştim. bebek düşünmüyordum ozaman. 1 aylık bir tedavi verdi. şimdi iyiyim ama geçti. ama tahlillerini yaptır sen yine. ihmal etme derim
tamam cnm çok saol teşk.ederim aslında bende kasık ağrılarım için gittim bide adetim gecikiyodu son 2 aydır ve adet öncesi ve sırasında kasıklarım çok şiddetli ağrıyodu çocuğu 2 aydır düşünüyoruz bizde ama kasık ağrılarım çok olunca güvenemedim öyle hamile kalmak istemedim işte inş.benimkide düzelir biranönce birde bana folik asit verdi o ne işe yarıyor tam olarak bilgin varmı ?

Umarim o adet degil bebis tir kizlar benim de adet gecikmesinde 7 ci gunum:) olece bekliyorum insallah guzel bir suprizle son bulur bu bekleyis ...
Banucum listede 8 hamilemiz var umarim subat sonuna kadar artar ve marta da listenin sonunda hamile yazisini okuruz cunku inaniyorum ki hepimiz cok ama cok istiyoruz bebeisler onlari nasil deli dolu bir o kadar hevesli annelerin bekledigini bilmiyorlar :) umarim en kisa surede bebeklerimize kavusuruz da onlarin gelisimlerini de hereketlerini de davranislarini da burda tartisip anlatiris:) nice bebisli gunllere Allahin izniyle...

pembemasal senden önce biz meraktan çatlıcaz nolur bi test yap kesin iki çizgi görüceksin :)) içini ferah tut

özlemcim nasılsın beni arkadas olarakta eklemiştin özellikle senin iyi haberlerini bekliyorum ne durumdasın ben 3-4 gündür giremiyorum yazılar çoğalmış okuyamadım hepsini :)

sğl cnm sen nasılsın ben valla kaç gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum artık kırmızılar gelcekse gelsin diyorum ağrısı yetti valahi.bende sanmıyorum bu ay hamile kalacağımı hiç doktora gitmedim martta 1 sene olck evleneli 2.aydır korunmadık ama adet olursam bu ay adet bitince gidicem cnm çok tırsıyorum da hem bilmyorum nasıl olacak:(

birz acele ettim evet kabul ediyorum ama daha fazla dayanamadım :) inşallah hepimizin tek temennisi bu canım. allah gönlümüze göre versin. ama bazen ilk geceden hamile kalanlar var ben onlara çok imreniyorum ne yalan söyleyeyim. nasıl bir şanstır :5:

onların ki nasıl bir şans bendde anlamıyorum cok kafalarına takmıyorlar düşünmedikleri için oluyor fazla üstünde durmamak lazım aslında canımm..

sğl cnm sen nasılsın ben valla kaç gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum artık kırmızılar gelcekse gelsin diyorum ağrısı yetti valahi.bende sanmıyorum bu ay hamile kalacağımı hiç doktora gitmedim martta 1 sene olck evleneli 2.aydır korunmadık ama adet olursam bu ay adet bitince gidicem cnm çok tırsıyorum da hem bilmyorum nasıl olacak:(
saoll cnm bende iyim dr.gittim bende işte 1 ay daha bekleyin dedi enfeksiyon varmış ilaç kullanıcam bide folik asit verdi önceden gelmek önemli rahat bi hamilelik geçirmek için dedi dr.bekliycem bakalım cnm biliyorum zor ama stres yapma hayırlısı olsun sağlıklı olsunda zamanı cidden önemsemiyorum ben sende öyle yap.Bir çok yazı okudum hamilelikle ilgili stres %85 oranında engelliyomuş gebeliği oluruna bırakmak lazım ama onuda yapamıyoruz malesef :)inş.iyi haberlerini alırız cnm olaki olmadı üzülmek yok yola devam edicez :)

iyi akşamlar
hala eşime bişi dmedim kızlar sabah test yaptıgımıda söylemedim
p.tesini beklicem tekrar test yapcam ama suan muallakta kalmak cok kötüymüş regl yok bebek varmı belli degil oyy oyy kadın olmak ne zormus yahuu

Günaydııııın herkese:) Var mı kızlar bugün güzel haberler? İnşallah bol bebişli bir haftasonu olur..;)

Günaydııııın herkese:) Var mı kızlar bugün güzel haberler? İnşallah bol bebişli bir haftasonu olur..;)

Gunaydin canimmm bu gun test yaptim ama negatif yine dun belirtiler coktu adet olucam sandim sabaha ta olmayinca test yapiyim dedim ama yok yok yok adete yok bilemiyorummm ama bekleme devam ediyorr:)

Gunaydin canimmm bu gun test yaptim ama negatif yine dun belirtiler coktu adet olucam sandim sabaha ta olmayinca test yapiyim dedim ama yok yok yok adete yok bilemiyorummm ama bekleme devam ediyorr:)

hay allah ya, niye negatif çıkıyor bu test?:(( ne yapmayı düşünüyorsun arkadaşım? bi doktora gitsen?

gecen ay da ayni seyler olmustu ama adet gecikmesiydi canim simdilki olayi bilmiyorum da biraz daha bekliyim beli eder zaten kendini napalim:S

geçen ay ne kadar gecikmişti tatlım? inşallah ya hamişsindir yada değilsen başlar adetin, çok zor bir durum gerçekten..

Back