• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

bence de kilolara dikkat edelim bu ay hamile kalısak çoook kilo alıcaz:)))var mı sende belirti bişey

Esmercim:) goguslerim dokununca acımıyor ama sanki icine su sıkılmış gibi doldu:) bir de cok uykum geliyor, öğlen uykusunu bilmezdim, oturduğum yerde icim geçiyor :) kasıklarımda ise bir batma hissi var, ancak vajinada akıntım fazla yok. Bir de belim kopacak gibi. Bütün bunlar psikolojik de olabilir diye fazla üstünde durmuyorum açıkcası ama esim benim hamile oldugumu düşünüyor. Ben de ona kızıyorum. Yapma, beni de inandirma buna, hamile degilsem üzülmek istemiyorum. Sen de durumlar nasıl?

Esmercim:) goguslerim dokununca acımıyor ama sanki icine su sıkılmış gibi doldu:) bir de cok uykum geliyor, öğlen uykusunu bilmezdim, oturduğum yerde icim geçiyor :) kasıklarımda ise bir batma hissi var, ancak vajinada akıntım fazla yok. Bir de belim kopacak gibi. Bütün bunlar psikolojik de olabilir diye fazla üstünde durmuyorum açıkcası ama esim benim hamile oldugumu düşünüyor. Ben de ona kızıyorum. Yapma, beni de inandirma buna, hamile degilsem üzülmek istemiyorum. Sen de durumlar nasıl?

kuzum ya bu erkekler hep aynı benimki iice abarttı eli karnımda uyuo yok iş yapma fazla ayakta kalma falan felan bende psikolojik olarak tepki veriyorum göğüsler benimde fena şiş dokunamıyorum belim ağrıo kasıklarda ağrı batma aynı sen gibi tabi bunlar adet belirtiside oluo bakalım beş gün sonra ak mı kırmızı mı belli olucak

kuzum ya bu erkekler hep aynı benimki iice abarttı eli karnımda uyuo yok iş yapma fazla ayakta kalma falan felan bende psikolojik olarak tepki veriyorum göğüsler benimde fena şiş dokunamıyorum belim ağrıo kasıklarda ağrı batma aynı sen gibi tabi bunlar adet belirtiside oluo bakalım beş gün sonra ak mı kırmızı mı belli olucak

ay canım ya işte bu belırtıler psikolojik de olaabilir..
ondan korkuyorum ben..
adete daha bır hafta varken bu kadar adet belırtısı bende hıc olmaz..
hem bel agrısı, benım hıc alısık oldugum bısey degıl..
cumartesı gunu esımle dısarı cıktık, bıraz magazalara bakalım dedık,
ay ben bel agrısından duramadım.. dusucem sandım,,
belkıde o gun yerlesme ımplantasyon gunuydu.
eve donduk erkenden ;))

Günaydın kızlarr ,,, güzel bir hafta diliyorum herkesle bol hamişli inşallahhh

canım ben daha idrar testi yapmadım ama bu hayal bana uzak geliyor 2 yıldır her ayın başında hazin sonla karşılaşıyorum malesef :43: :43: :43:
ben yanlış anladım canım o zaman.. çok zor birsey ama yinede umut diyorum... üzülme hayırlısını iste allahtan..
inşallah canım p.tesi kan testine gidicem sabahtan cok heyecanlıyım :)
bize haber verrr unutmaaa
kızlar benim bata tam bir hafta var ama sanırım ben psikolojik olarak belirtiler vermeye başladım yardıma ve desteğe ihtiyacım var göğüslerim acayip şişti sızlıyo dokunamıyorum bile kasıklarımda batma ve ağrı var arada bir başımdonüyo içim çekiliyo gibi oluo ya hamileyim yada psikolojik oluyo eşim çok hassas bu konuda adet tarihim yaklaşınca direk bana hamile gibi davranıyo eli sürekli karnımda ağır kaldırma dikkatli ol falan felan sanırım birazda bunlar etkiliyo beni moralim bozuk iki arada kalmak çok zor napıcam bilmiyorum ..........
arkadaşım inşallah hamişsindir... Ama eşlerin yaptığıda yanlış baskı altına alıyorlar insanı , benimkide yapıyor arada bir ama birseyde diyemiyorum...
slm kızlar,
sat 25/1/2012
32 günde bir adet oluyorum
bat 26/2/2012
ne dersiniz? Ne zaman idrardan test yapayım?
3 adet test aldım bile:)
sabırsızlıkla bekliyorum...
Esimin dogum gunu 21/2/2012 :)
o gun test yapsam ve hamis olsam..
Esime en güzel hediyem olur..
Aldığım test 4 gun erken cevap verenlerden ...
ben biraz daha bekle derim esintos hayal kırıklığı yaşamaman adına ....
merhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim.benide aranıza alın:)
aramıza hoşgeldin....
hayırlı pazarlar
bende kala kırmızı yok biliyorum hamileyim sanırım gögüslerim sızlıyor süt kanalları genişliyor ..arada bir kasıklarımda sancı oluyor ve hafif hafif mide bulantılarım var
yarın tam 5 gün gecmiş olacak reglim bende sabahtan saglıkocagına gidicem
hayırlı sonuclarla gelirim inşallah

nurrancım şu güzel haftaya senin güzel haberinle başlayalım inşallah...

günaydınlar benim kırmızılar da hala gelmedi.. gögüslerimde de biraz acı ve şişlik var aslında bugün doktora gidecektim belki olurum olmassam yarın gideyim dedim yarına erteledim. hayırlısı artık ama kendi kendime umutlanıyorum hiç bu kadar geçmezdi.

bende bekliyorum sabırsızlıkla kasıklarımda batma oluyo belim çok agrıyo gögüslerimde şişlik var heveslenmekte istemiyorum hayal kırıklıgı için ama ne biliyim insan yinede düşünüyo bizde alalım artık kucaklarımıza bebişlerimizi

bende bekliyorum sabırsızlıkla kasıklarımda batma oluyo belim çok agrıyo gögüslerimde şişlik var heveslenmekte istemiyorum hayal kırıklıgı için ama ne biliyim insan yinede düşünüyo bizde alalım artık kucaklarımıza bebişlerimizi

inşallah canım bu bekleyiş çok zor yaaa rabbim nasip etsin inşallah hepimize

inşallah canım sizdede varmı böyle belirtiler yoksa psikolojikmi

canım benim adet gecikeli bugün 10 gün oluyor. belirtiler göğüsümde biraz şişlik var birazda acı hissediyorum bi de karnım sanki çok açmış gibi kazınıyor bunu hissediyorum neye delalet bilemiyorum.. 4 gün önce test yapmıştım malesef negatif çıktı ama doktor belki olabilir haftaya adetin gelmezse tekrar gel bakalım dedi bi umuttur bekliyorum bende. senin kaç gün geçti adetin?

günaydınlar benim kırmızılar da hala gelmedi.. Gögüslerimde de biraz acı ve şişlik var aslında bugün doktora gidecektim belki olurum olmassam yarın gideyim dedim yarına erteledim. Hayırlısı artık ama kendi kendime umutlanıyorum hiç bu kadar geçmezdi.
inşallahh tutmuştur... Inşallah hamişsindir....
22 siinde olmuştum cnm ocağın

daha 2 gün var o zaman sabır çok az kalmış inşallah gelmezde kutlarız hepberaber...

gecen ay benimde 10 gün gecikti doktora gittim baktı hiç bi sorun yok hamilede degilsin dedi ara ara adet gecikmeleri normalmiş havalardan veya psikolojik dedi benim su anda adetim gecikmedi olmasına 8 gün var daha ama bukez farklı belirtiler var

merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim uzun zamandır takip ediyorum size bişey sormak istiyorum benim batım 17 ocak tı hala gelen bişey yok 1 hafta boyunca çok kasıklarım ağrıdı adet belirtilerim vardı ama şimdi onlarda bitti ama hiç umudum yok inş hamileyimdir ben gecen ay bal tarçın çörek otu karışımını kullandım acaba o yüzden bi gecikme olabilrmi burda geçmiş yıllardaki yazıları okumuştum çok faydaısnı gören olmuş o yüzden uyguladım fakat kötü yazanlarda olmuş adet gecikmesi hatta kist yapan bile olmuş eğer böle bişey olduysa çok üzülücem kendi kendime düzenimi bozmuş olacağım bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır? bu sabah kan testi yaptırdım bakalım sonuc inş olumlu çıkar negatif çıkarsa artık doktora gidicem söktürücü verir sanırım bidaha da böle şeyler denemem.

merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim uzun zamandır takip ediyorum size bişey sormak istiyorum benim batım 17 ocak tı hala gelen bişey yok 1 hafta boyunca çok kasıklarım ağrıdı adet belirtilerim vardı ama şimdi onlarda bitti ama hiç umudum yok inş hamileyimdir ben gecen ay bal tarçın çörek otu karışımını kullandım acaba o yüzden bi gecikme olabilrmi burda geçmiş yıllardaki yazıları okumuştum çok faydaısnı gören olmuş o yüzden uyguladım fakat kötü yazanlarda olmuş adet gecikmesi hatta kist yapan bile olmuş eğer böle bişey olduysa çok üzülücem kendi kendime düzenimi bozmuş olacağım bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır? bu sabah kan testi yaptırdım bakalım sonuc inş olumlu çıkar negatif çıkarsa artık doktora gidicem söktürücü verir sanırım bidaha da böle şeyler denemem.

canım öncelikle hoşgeldin. bu bal çörekotu falan nasıl etkisi var bilmiyorum inşallah kan sonucun pozitiftir hamilesindir canım..

Back