- Konu Sahibi pembemasal
-
ayy yazmazmıyım yaa yazarım tabi canım benim ama senin adına çok sevindimm inan testi gördüğünde ne yaptın çok merak ediyorum keşke yanında olsaydım
cok tesekkur ederım cnm bnm Allah sızlerede her ısteyene de nasıp etsın ınsallah.ınan sok oluyorsun ınanamıyorsun bata 4 gun vardı ama yapım dedım cunku bu ay hısswedıyordum ılk defa bu ay boyle oldum ben ve yumurtlama donemını bıle hesaplamadık rastgele fırsat oldukca yanı.ınanamadım yıne tek cızggı cıkar dedım ama cıktı ıkıncı cızgıde soktayım esım ıste nasıl sabredıcem bılm ıyorum nasıl soylıcegımıde bılmıyorum
ewet canım mutlaka yap bunu çok güzel :) uyandırırmı sence o heycanla ??
stres yok stres yok stres yokListeye baktım 21 şubatmış senin bat tarihin:) inşallah hamilesindir tatlım..:) bişey demek için erken elbette, o yüzden fazla stres yapmamaya çalış.. eğer hamileysen de bebek için stres iyi değil ona göre )
cnm ınanmıyorum ıkıncı cızgıde cıktı ınanmıyorum ıkıncı cızgıde cıktı dıye defalarca soyledım baktım ıyıce bellı oldu ben hıssetmıstım dedım ınanamadım soktaydım korıdorda bır araya bır buraya napcamı sasırdım aldım pc yı barı konusayım dedım elım ayagım tıtredı
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş... Bende bir kaç demek istiyorum söylediklerinize katılıyorum hesaplamalar yapmadan bu yolda ilerlemek daha iyi bence..
Kafayı taktıkca hamile kalıcam die hep bişeyler çıkıyor terslikler oluyorBende istiyorum bakalım kısmet diorum kafama takmadan bu yolda devam etmek istiyorum...
ayy canım benim yaa allahım nelere kadir görüyosun dimi tam umut kestiğin anda pat süprizz ben geliyorumm dedi.. bi hadisi şerif varya allah tan umudu kesmek haramdır diyee cidden ölee
ya cnm ben ılk bu ay boylemıyım dedım ya dedım psıkolojık oldu herhalde dıye.dedım kaptrdık gıdıyoz ıkı gundurde ama nasıl gelıcek gıbı hatta bugun pet koydum altıma amansız yakalanmayım dıye o derece.ama dedıgın soz cok guzel gercekten allahtan umut kesılmez...sen demıstım ama bana belkı suprız yapar sana kırmızı gelmez dıye
valla canım tekrar takrar tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
amın cnm ınsallah dıger topıge gelsene
bende oyleydım hıc yumurtalama donemlerını hesaplamadım 14 15 16 gunlerını pek anlamam ben rastgele oyle ayaklarımıda kaldırıp dakıkalarca yatmadım belımın altına yastık koymadım ne yedıysem oydu hatta ılıskıden sonra kalktım altımı sıldım kılotuma bulasmasın dıye ustten sonra banyoya.bu sekılde oldu valla.darısı her ısteyenın basına valla ama kan testı olmadan bılemıcem
tabiki olur kasık agrısı umutlandırmak istemem ama belinde falan agrı varmı gögüserinde dolgunluk en iyi belirtiler bunlarArkadaşlar yarın regl günüm. Çok kötü kasık ağrılarım başladı şuan. Öyle ki sanki reglimin yoğun günündeymişim gibi ve sabahtan beri hep kırmızılar geldi sanıyorum. Hamile olup da böyle ağrı çeken var mı :S
hadi hayırısı canım eşine ve ailene cok guzel bir supriz olur peki doktora gittinizmi 15 aydır neden olmuyor belli bir neden varmı yada kürler falan kullandınızmı denedinizmi?Arkadaşlar ben de şubatta pozitif görmek isteyenlerdenim. bat 16 şubat ama ben 14 ünde test yapacam..Bu ay çok istememin sebebi 14 şubat sevgililer günü eşime sürpriz yapmak isityorum...16 şubat annemin 20 şubat da babamın doğum günü :18::18nlara sürpriz yapmak istiyorummm ççoooooook.inşallah olur bu ay
Yalnız önemli bir detay benim 15 aydır olmuyor çocuğumbu 16. denememiz...ama bu ay hiç istemediği kadar çoooooook istiyorum... Tabiki önce her şeyin hayırlısıııı
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
Arkadaşlar ben de şubatta pozitif görmek isteyenlerdenim. bat 16 şubat ama ben 14 ünde test yapacam..Bu ay çok istememin sebebi 14 şubat sevgililer günü eşime sürpriz yapmak isityorum...16 şubat annemin 20 şubat da babamın doğum günü :18::18nlara sürpriz yapmak istiyorummm ççoooooook.inşallah olur bu ay
Yalnız önemli bir detay benim 15 aydır olmuyor çocuğumbu 16. denememiz...ama bu ay hiç istemediği kadar çoooooook istiyorum... Tabiki önce her şeyin hayırlısıııı
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
İnşallah Canım,Hayırlı haberler alırsın.Çok güzel ve özel bi hediye olcak..
14 şubat sana uğur getirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?